Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc Dziewczyny ,jak tam na dzis?Tak jak wczoraj obiecalam posle Wam foty wozeczka ikupilam sobie wczoraj rozek i pieluszki z huggiesa 90 szt za 37 zl promocja byla heh to bralam 😉 Loli moja gratulacje 31 tygodnia ciazy jeszcze troche i bedziesz z dzidzia 🙂 a i mozesz wpisac mnie do tabelki 28 TC 100 cm

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Perełka bardzo ładny wózeczek i rożek 🙂 Aa no moja omc ma 40 lat a omc tesc hmm jakies 67 cos w tym stylu. Kurde obiad do zrobienia a ja siedze 😁 A tak msie nie chce kurde dobra chociaz zurek zrobie..

Eluśka dzięki 🙂 mom 😁

sioperka właśnie mi się kojarzyło że ktoś ma taką młodą teściową 😁 a to jednak Twoja o zgrozo 😁 bardzo młoda...i będzie babcią ojj 🙂 🙂

Madzia w KAUFLANDZIE sa rozne rozmiary z tej firmy te duze paki wiec sie nawet nie zastanawialam a co do wozka nie jest nowy jak pisalam wczoraj ale wazne ze jest ,wczoraj cos mnie ciachlo w stopke i mi spuchla masakra i chodzic nie umiem 😞

Agaa to faktycznie jeszcze taniej ale ja bym musiala 40km przejechac za tym 😉 wiec to z benzynka mi wyszlo haha ,bobas znajdziesz jest tyle tego ze szok 🙂

Moja to uważa ze troche przesadzam ze wszystkim ze jeszcze tyle czasu a ja juz praiwe wszystko mam. a jak zobaczyła te pieluchy u mojego w pokoju to zrobiła baaaaardzo dzwina mine. Kurde nie bede tego taszczyc do siebie do domu niech chociaz 1 rzecz bedzie u niego a ona juz ze cos blablabla... Kurde lubi ich ale czasami to mnie wnerwiaja i to ostro..

perelka zrob sobie oklad rozrob pol na pol woda i ocet i zrob oklad tylko nie za duzo octu bo skore spalisz ale pomaga, mnie tez cos ugryzlo w reke i ten oklad pomogl

perełka mnie też coś uwaliło wczoraj w nogę, spuchło wczoraj ale dzisiaj już jest lepiej...jakieś świństwa latają!

powiedzcie mi dziewczyny, jak to jest z tą aktualną legitymacją ubezpieczeniową??czy jest wymagana w szpitalu??? jak tak, to gdzie ją zdobyć?

taki okład pomaga ale za to tak niesamowicie smierdzi przez cały dzien ze szok 😁 Ale jak axz tak CI spuchło to innego wyjscia chyba nie ma 🙂

Agaa tak jest wymagana i trzeba ja podbijac co miesiac niby mowia ze nie trzeba ale jak ja bylam w szpitalu to chcieli ja po mnie dostaje sie ja jak sie jest przyjetym do pracy w tedy pracodawca ja wydaje