Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

u mnie też bosko 🙂 aczkolwiek sstopy jeszcze nie doszły do siebie 🙂
qrka szkoda że mnie wcześniej tu nie było, bym Cię pomolestowała o nr telefonu i maila 😁
jeszcze Cię złapię 😁 😁
zrobiliśmy niezapowiedzianego grilla, nawet moja kochana mama przyjechała...nie mówiłam Wam, bo myślałam że jej minie, ale zapowiada się na to że jest mocno chora 😞 trochę mnie to martwi...dzisiaj była, siedziała taka skulona...źle jej się chodzi 😞 ojj mam zmartwienie małe 😞
rozbolał mnie trochę brzuch, więc idę się położyć przed tv...mój jeszcze w robocie!

qrka lub ania87 dajcie znać jutro po szkole rodzenia jak było 🙂
Elu zdrówka życzę :* oby jutro już było lepiej 🙂

dobranoc all 😘 😘

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dziewczynyy byłam właśnie na forum pażdziernika zobaczyć
i tam ta dziewczyna dodała zdjęcia tej maleńkiej co się urodziła tak szybko,
meleńka jest i poopodłanczana biedactwo 😞
ale śliczna dziewczynka

• Mamusia
Eee tam właśnie to nie kark tylko taki..W sam raz 😉 Ja tam takich lubię...A on do tego jest wysoki i ma w sobie te ,,kurwiki,, hehe 😜 A Dosik co tam za błęda wstawiła? No mówcie też chce się pośmiać 🤨 A no i męża to ja ni mom 🤪 Wolna jestem...Urodzę, porzucę dziecko i chopa i w świat się gździć idę hahaha 😁 Nie no, ale tak serio to ja podła jestem bo ja zawsze miałam wielu takich kolegów i ze wszystkimi lubiłam pobajerzyć ostro. Dopiero dla Krystiana przysiadłam na dupie 🤢

• Mamusia
ide spać 😁 powywalalam wszsytko z szafy i nic nie wyprasowalam, ja to jestem jednak głupia, sama zamówiłam mojemu tą maszyne do ciecia 😁 ale jemu gosc nie chcial spuscic ceny a ja zadzownilam i gadam ze maz mi lazienki nie zrobi jak tego miec nie bede, gosc smial ze mnie, bo mowie ze kupje w tajemnicy przed mezem 😜 jutro ma wyslac, troche sposcil ale i tak drogo, najwyzej sie pozniej sprzeda dalej. z wózka narazie rezygnuje, gondola bedzie od szwagierki a spacerówe kupimy na wiosne, teraz tylko fotelik, tzn to male nosidełko. jakoś musi być :P dobranoc brzuchole

Witajcie brzuszkii =)
My już na nogach bo wyparawiliśmy tatusia do pracy 🙂
ja wam powiem mój maluszek wieczorami ostatnio dostaje takiego powera że kopie i kopie 🙃
widze już słońce ładnie śwwieci czyli bedzir upał 🤢
Miłego Dnia ! 🙂