Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Jeszcze jak kiedys uslyszałam ze on by chciał jak sie dzidzius urodzi to zebysmy na jakis czas zamieszkali u niego to normalnie myslalam ze padne!! Przysiegam nie chce mu tego mowic ale bym oszalała z jego rodzicami! CIągle by sie wtrącali itd a ja chce zebysmy my razem wychowali nasze dziecko a nie oni.. a jasne ze sie przeprowadzimy w piiii... daleko hehe 😁

tyle że mój teraz pracuje 2 dni do póżna i ja mam nude x1000 😁
aaa Eluska to wiadomo ze chcieli by się wtrącać :P
ja chce widziec jak moja teściowa bedzie nas nawiedzac codzinnie jak sie mały urodzi 🤢

hihi Eluśka to dobrze że macie takie plany 🙂 nie daj się wrobić w mieszkanie z teściami 🙂 Ania coś Ci na ten temat powie 🙂 ja mieszkałam z moimi niecały m-c, było ok...ale to nie to samo co samemu 🙂 moi i tak za blisko mieszkają, bo ulicę dalej, garaż mamy wspólny...
było kiedyś takie fajne hasło, ale nie pamiętam dokładnie? "od rodziców 3km, a od teściów 30km"? 🙂

chyba każda z nas ma takie obawy! niech odwiedza, ale się nie wtrąca! wychodzę z założenia że jak będę potrzebować jej pomocy to o nią poproszę, prawda? i chyba tak jej offen powiem 🙂

Hehe dlatego moja mama chce nawet nam wynajac mieszkanie zebysmy osobno sobie mieszkali i ja jestem ZA!!!! i to zdecydowanie i moj S tez chce ale jak na razie to z kasa kiepsko i wogole ehh.. Ide powiesić pranie bo bedzie całe zmięte.. zw

• Mamusia
moja teściowa też mnie normalnie dobija ,ale trudno ....z chęcią bym się gdzieś dalej przeprowadziła 😜 😜 😜 teraz idziemy w sobotę n a wesele a ta chce WSZYSTKO CO TYLKO MOŻNA ODE MNIE POŻYCZAĆ........no i włosy na blond se walnęła.....papuga jedna 😠 😠 😠

Ehh biedna kurcze aj to strasznie nie lubie jak ktos cos ode mnie małupuje 😠 Kiedys dziewczyna zrobiła sobie identyczne paznokcie jak ja miałam to miałam jej ochote oczy wydrapac a to nie byly jakies zwykle paznokcie i normalnie zgapiła i przyszła w takich do szkoły a pozniej je chowała przede mna 😁

o cholera 😁 no to rzeczywiście jakaś śmieszna 🙂 ale tzn że jej imponujesz Magda 🙂 że się uczy od Ciebie 🙂 z tej strony na to popatrz 😁

Kurcze miałam napisac co kupilismy i z tego wszystkiego zapomniałam 😁 Juz pisze:
wanienke z kaczucha oczywiscie w piknym morskim kolorze
okrycie kąpielowe zółte kurcze tez z kaczucha 😁
płatki mydlame
zel do mycia ciałka i włosków
prosze do prania malutki zeby sprawdzic go czy dzidzia go polubi
smoczki do butelki
ceratka pod przescieradło
wkłady do pieluch
2 czapeczki 🙂
krom ochornny do buzi
mydełko
pieluchy tetrowe
i pieluchy flanelowe.
Agus ja zrobisz ta swoja liste to pokaz to zobacze czego mi jeszcze brakuje 😁

Eluś, co to są wkłady do pieluch???

no zobaczę...chce sobie wydrukować tą co kiedyś Dosik pokazywała z pdf'a bo fajna była i na niej zaznaczać co mam a czego nie. znajdę linka to puszcze 🙂

OO kurcze 🤔 To ja mialam raz tak, że poszlysmy z kolezanka na urodziny i tam była taka Klaudia która bardzo chciała byc nasza przyjaciółką czy cos ale to tak obsesyjnie ze w szkole przed nia uciekałysmy 😁 Ona ciagle miziała nas po ręklach, głaskała itd po prostu szok 😁 i my wchodzimy i umowilysmy sie ze idziemy w fioletowych bluzkach i przylazła ta Klaudia i oczywiscie tez ubrana w fioletowa bluzke no to myslalam ze ja zabije własnoręcznie 😠

• Mamusia
Agaa no może i masz rację ,ale wolałabym żebym jej imponowała,ale bez naśladowania he he 😉 😉 😉a zresztą czym to ja mogę imponować no bez jaj.......Eluska no to zakupki udane....ja już niedługo też moje do końca będę musiała zrobić ,żeby mnie poród nie zaskoczył haha 😉 😉 😉

Wkłady do pieluch to tak na test kupiłam w sumie. To sie wkłąda w pieluszke tetrowa maluchowi bo ja nie chce mojego ciagle w pampersach trzymac i to jest po to zeby mu bylo w miare sucha i zeby nie przesiurało wszystkiego na wylot 😁

nie chce mi się ta lista załadować 😞
może któraś ma tego linka z e-kubraczek, DOSIK!!!?? 🙂

Eluś miziała po rękach? hmm jakoś jednoznacznie mi się to kojarzy 😁

Hahah no bo to było niejednoznaczne dlatego w szkole jej unikałyśmy hehe 😁 ja mam sciągnięte ta wyprawke jak chcesz moge CI wysłac na maila czy cus 🙂

też gdzieś miałam, ale się zgubiło 🙂 to poproszę na maila
[email protected] 🙂
laski to mają czasem odchyły 😁
mi się teraz najbardziej "podobają" te co przesadzają ze stylem EMO 😁 boskie są 😜

sioperka a widzisz jednak Cię naśladuje! moja mnie nie 😜 ile Twoja ma lat? bo może mojej już nie wypada, ma 54 🙂