Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Loli nawet nie masz pojęcia jak mi się te dwa tygodnie teraz dłużą!!! ale chyba w następny wtorek wskocze...jeśli ten suwaczek dobrze liczy 🙂 i wtedy podam obwód brzucha, bo mu się zastraszająco urosło ostatnio 😁

• Mamusia
Ja tez wsumie dawno nie miezylam swojego beboszka 😁 ale to juz poczekam do 33 tygodnia ;D a to juz za tydzien 😁 hihihih
Wow moja przeprowadzka bedzie w okolicach 36 tygodnia :O
Czyli mi data 2 wrzesnia wychodzi na 40 tydzien i 1 dzien 😮 🤨 yyyy troche to dziwne nie sadzicie ?

agaa dopiero dzis zauwazylam ze mamy ten sam termin porodu 🙂 mi wyznaczyli dwa pierwszy to z ostatniej miesaczki na 21 wrzesnia a drugi to z USG na 26 wzrzesnia

bobas nie wiem czy czytałaś moje ostatnie posty na temat terminu z USG 😜 bo jeśli miałąbym na to patrzeć to termin ostatni mam na 16 sierpnia!!! 🙂 więc jeśli wg usg masz na 21go to taki sobie wpisz i nim się sugeruj 🙂 mi wczoraj powiedział że to jest +/- 1tydzień.

Loli widzisz...kurde ja już się gubię w tych terminach 😁 może od dzisiaj uznajmy że się nimi nie będziemy tak szczegółowo zajmować, bo oszaleć idzie 😁

• Mamusia
A ja wlasnie popatrzylam na swoja ksiazeczke i tutaj mi pisze ze z USG mam termin na 2 wrzesnia a z miesiaczki mam na 27 sierpnia 🤨 tylko ze ja tez pamietam ze cos kilka dni pokrecilam z ta ostatnia miesiaczka 😞
Ale chyba sie jednak szykuje na koniec sierpnia cos mi sie tak wydaje

Loli myślę że każda z nas tak od połowy, od 20go sierpnia będzie musiała się mieć na bacznośći i być już przygotowaną na ewentualną ewakuację do szpitala 🙂

• Mamusia
No dokladnie 100% prawdy 😉
Wsumie to poczekam do tego 1 sierpnia jak bysmy sie tam zeczywiscie przeprowadzali i juz poporstu tam jak sie rozloze to zaczne robic prania malutkiej bo co, teraz sie nie oplaca a oni maja ogrodek wjec na ogrodzie do sloneczka to raz dwa mi wszystko wyschnie 😉
Tylko boje sie zebym sie z tym wszystkim poprostu wyrobila

ja się boję trochę ewentualnej cesarki...ale bardziej tego co się będzie potem działo...to całe zamieszanie w którym się nie odnajdę...ewentualnej depresji poporodowej, tego że nie dam sobie rady badziej się boję niż całego porodu....

• Mamusia
Ela nie jest zly kiedys taki mialam nie wiem czy to nie jest w odciniach machoniu czy cos w tym sytlu 😉 pamietam jeszcze palette uzywalam czy jak to sie ta nazwa ,nazywa nie wiem hmm tutaj tego nie ma ale chodzi mi o te zolte opakowania 😉

kolorek rzeczywiście ładny, jeśli mówimy o tej babce z prawej 🙂 ale ja bym nie ruszała...po porodzie sobie poeksperymentujesz, bo potrzeba zmian podobno jest duża 🙂

• Mamusia
No mnie tez lekko porod przeraza moze nie sam porod co BÓL nie wiem na ile on jest silny i czy moja psychika to wszystko wytrzyma, bo tak na dluzsza mete ja to jestem slamazara straszna mnie jak cos boli to odrazu placze itp 😞 nie lubie bolu wjec....
A na psyhike tez mozna mi bardzo szybko wjechac i mam zalamke jak nie wiem co 😞

Ja sie boje nie bede ukrywac...

a chwyci Ci w ogóle taki kolor na ciemne włosy? bo ja mam od Ciebie jaśniejsze, a nie chwyta...i jak ostatnio robiłam to beznadziejnie chwyciło! a robiłam castingiem zmywalnym, więc nie jest źle bo się zmyje....farbą bym teraz nie ryzykowała.