Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No nie wiem 😞 trudno sie mowi nie bede plakac z powodu rozstepow nie sa one jakies narazie widoczne bo sa koloru bialego ale tak dziwnie sie swieca 😮 blee pewnie zaniedlugo sie zrobia jakiego rózowe czy cos 😞
Smaruje wieczorem dosc pozadnie ze 3 warstwy no ale widocznie nie wystarcza 😞

za późno...chociaż niektóre dziewczyny smarują od początku a też mają...chyba nie ma reguły.

dostałam smsa od sioperki 😁

się dziewczyna jutro bawi na weselu!!!! znowu 🙂 i jej chop ma wolne więc na neta nie wchodzi, ale wszystko jest ok 🙂 pozdrawia i całuje nas wszystkie i w poniedziałek wraca i fociaki jakieś nam z wesela pokaże 🙂

adas juz mnie nie laskocze tylko jak kopa zasunie to raz a pozadnie ze sie zwine odrazu 😁
ale sie u mnie szaro na dworze zdobilo bedzie padac i burza super 😁 😁
Eluska wykrakalam ci te 3 dni w szpitalu 😞

ja odpukać...ani jednego w nowych miejscach, na pośladkach miałam, więc nie wiem czy są nowe czy nie...
ale mogę się przyznać z ręką na sercu że pierwszy raz w życiu tak się do czegoś przyłożyłam: od kiedy tylko dowiedziałam się o ciąży - dzień w dzień, rano cycki kremem na cycki, brzuch kremem na rozstępy, wieczorem dzień w dzień gruba warstwa oliwki...a w czasie dnia czasem zwykły balsam na brzuszek...może to miało wpływ, może nie. Nie wykluczam że jeszcze się pojawią...i wtedy nic tylko się z nimi pogodzę bo wiem że zrobiłam wszystko co mogłam...

ale za to o cellulicie się nie będę wypowiadać! bo qrwa nawet na łydkach mam! feeee!!

to ja odpukac nie mam wogole. Kurde jak na łydkach? Hmm.. ciezko mi sobie to wyobrazic Agus. Ehh tak czy siak to kazdej cos dokucza no bo wkoncu takie uroki ciazy. FUCK zostało mi jakies poltorej godziny 🤢

Agaa gratuluje wytrwalosc w smarowaniu 🙂 ja tez sie stara 2 razy dziennie sie smarowac
a cellulitis to tez mam na lydkach ale siora mnie pocieszyla ze jak urodze to mam kupic balsam z kawa i sie smarowac podobno bardzo pomaga dodam ze skonczyla szkole kosmetyczna 🙂

no wiesz, mnei to też rozśmieszyło jak zobaczyłam! normalny ohydny cellulit, ścisnę łydkę i jest! fuj... 🥴 ale to zejdzie bardzo szybko jak się ruszać będę więcej, więcej chodzić, no ale wygląda to strasznie....rozumiem na udach czy tyłku bo z tym już przywykłam, ale kurna łydki? 😜

• Mamusia
wiecie co..skonczylam fugowanie tej cholernej łazienki, nie moge pisać bo mam 4 palce obdarte ze skóry, tzn takie dziurki w skurze na opuszkach, boli fest. dopiero zjadlam obiad bo zapomnialam ze trzeba itd. od 11 tam siedzialam, czasem tu wczesniej cos przyszlam zobaczyc ale tak o 13 to juz solidnie bez przerw, pozgniatalam ta moja niunie pewnie, a teraz mam zgage i mnie suszy znów. tez sie dzis rozbeczalam jak mi janusz powiedzial ze bedzie 1godz pozniej, nie wiem czego kurde wkurzaja mnie te hormony. kleczalam w tej lazience i beczalam no chore to jakies jak teraz o tym mysle. co to za dzien? kazda beczy 🤔

Aniuuuu to super że już koniec! i tak że dajesz jeszcze radę coś porobić fizycznego to Cię podziwiam! 🙂 wiesz że ja mocno czekam na zdjęcia efektu końcowego! tego Ci nie odpuszczę 😁

mnie też moje hormony wqrwiają...ale pobeczeć dobra rzecz...ja mało w ciąży płakałam, ale po wczoraj mi widać ulżyło..szału nie ma, ale zeszło mi trochę z krzyża 🙂

Jejku Ania ale sie napracujesz ehh.. Biedna.. No hormonki ładnie szaleją.. Niestety tak juz jest.
No AGus jasne ze bede miec dojde do takiej wprawy ze bede sie pakowac w 5 minut haha 😁