Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ale czytłam ostatnio że przed porodem może wystepować biegunka i bóle brzucha, a ruchy dziecka przed samym porodem są bardzo małe o ona coś o tym dziś pisała 😲
Rajciu Loli pisz do nas co jest grane

to teraz na mnie kolej z uzalanie a wiec.
Wynajmujemy mieszkanie i mamy balkon taki zabudowany przyszla burza i znowu dach przecieka 🙂
co deszcz to coraz gorzej 🙂
wiec latam ze szmata i zbieram ta wode 😠a moj ze po co to robie jak caly czas pada a ja nie moge patrzec jak ta woda stoi tylko wole na bierzaco sprzatac i mowie mu ze moze mi pomoc bo mnie juz brzuch boli a on ze zrobi to pozniej 😠wiec dalej zbieram ta wode sama wiec laskawie przyszedl i mi pomog mowie mu gdzie jest woda zeby wytarl a on ze mam mu nie mowic bo on widzi z taka zloscia nie wiem co mu sie stalo 😮
wiec ja znowu zadzwon do wlascicieli zeby zglosili to( po raz setny )do administracji zeby przyszli to naprawic bo jeszcze troche i sufit na lep nam spadnie 😞 a on ze napisze maila a ja dalej na swoim ze by dzwonil bo maila nie wiedomo kiedy przeczytaja mowie my co ma powiedziec bo on zawsze za uprzejmy jest. a on znowu focha ze mam mu nie rzadzic a ja ze jak zaraz nie zadzwoni to mi nerwy puszcza i bede ryczec.

• Mamusia
Anulka no co ty bez ciebie nigdzie nie ide 🙂
Wariatki juz pisza czy sie cos nie dzieje 🙂 nic sie nie dzieje leze moj w domu szukamy jakiegos mieszkania dlatego sie nic nie odzywam.
Ale dzieki ze sie tak o mnie martwicie.
A tak na zapas jak sie cos zacznie to napewno dam którejs z was znac 😉
A co do tych objawow to wiem czytalam pewnie sie juz zbliza tuz tuz.. Anulka a u ciebie nie ma takich objawów ???

• Mamusia
tak sobie dzis siedzialam w tej lazience i pracowalam i myslalam o was, i znalazlam pomysł na rozweselenie agi 🤪 Aguś kochana ty się nie spiesz z tym porodem bo im później urodzisz tym wiecej kasy bedziesz miała z zusu 🙂 bo potem tu juz tylko macierzyński a to ileś tam wyliczone jest tych tych tygodni, no a L4 to inna sprawa 😎 2 tyg to jakieś ponad 500 zl chyba przy minimalnych zarobkach a nei wiem ile ty tam masz, ale dobre i 5 stów, dlatego ja już też sobie odpuściłam wcześniejsze wywoływanie porodu, ale w dniu terminu sie trzeba bedzie wziasc za robote porzadnie bo nie chce w szpitalu lezec i czekac,

• Mamusia
ASKA... nie ma co sie wkurwiac na pacanow... 😘
wiem ze to klopot itd .. i jak bedzie ulewa to ja bede mialal bo samo tylko tyle ze nie na balkonie a do domu 😮 bo parapety mam za krola cwieczka od zewnatrz i od lutego wlasciciela nie moge sie doczekac az przyjdzie zrobic.... 😮
WIec troche Cie rozumiem... ale musisz przecierpiec bo wiesz za duzo powiesz i ci powie ze jak sie nie podoba to won.. 😮 🤢

Kurde laski.... ja chyba juz spie... albo cos 😜 dzwonil Karol... zalamany troszku.... bo mu napisalam sms ze mialla siora przyjechac ale ja odprawilam i powiedzialam ze nie musi bo on zjedzie bo jak beda to nie pogadamy ani nic... i jak bedzie moja matka dzwonic to taka wersje ma dac...
A on zalamano- lekko wkurzony..." kochanie ja sie zwalniam ..." 😲 😲
JA _ ze ale co sie stalo czemu... ( a w duszy JEEEEESTTTT HUUURAAAAA 😜)
ON -to ze bo tak nie moze byc, ze ja sie tak denerwuje i martwie ciagle czy on zjedzie czy nie, ze to taka nie pewnosc ciagle a ja sama i sie boje...
JA- ze pogadamy jutro, nie przez telefon
ON - ze teraz, ze chociaz troche, ze mam powiedziec cos o tym...
JA- ze no nie pasuje mi takie zycie, i ze jemu chyba tez nie bardzo, a szczegolnie jak bedzie maly
ON- no nie, ale bo teraz zniwa i dlatego a zima bede w domu czesto, ze robert byl co dzien
JA- no nie zawsze a tez jak nie zniwa to dalekie trasy robil, ze naprawde pogadamy spokojnie w domu bo teraz kieruje a po co ma sie denerwowac.
ON- ze stoi w kolejce i ze nie wroci... ze zabraknie mu z godzine niecala...i ze jest glodny, bo nie ma nic do jedzenia juz a jutro nie wiadomo o ktorej bedzie, ze pieniadze od brata pozyczyl itd A ja jutro juz sobie pojade...
JA- ze nie ze poczekam,
On- ze zadzwoni pozniej

ehhhhhhh......rycze znowu ale huj wie czeomu...powinnam sie cieszyc ze on tak jednak treoche mysli a tu dupa...

jak mnie te kurwa mac chormony wkurwiajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• Mamusia
jest wszystko procz kupajdy.... 😜
ja daje nam tydzien pipkoo 😜 ehhe A sobie to na bank 😉
chyba ze mnie beda odsylac jak ta sierpniowke 😞

Ale mnie wystrachalasss!!!!!!!!!!!!!! 😘
jak masz go w domu to sie ciesz nim .... 🙂
polowe tamtego posta skasuje bo po co.... 😜 jak lizaczek sie odezwal to git 😉