Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Aniu a ile przytyłaś? bo ja się ostatnio przyznałam i ciężko mi z tymi dodatkowymi kilogramami właśnie ze względu na stopy, których podbicia mnie wieczorami bolą... 🥴

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
może z 6 kg, nie wiem dokladnie na stan dzisiejszy i dokladnie tez nie wiem ile ważylam przed ciaza tak +- 2kg wiem, ale wiecej niz 7 to nie przytylam, ale za to przez ostatnie pół roku przed ciaza przytylam jakies 10 kg!!!!! po ślubie tak mi dobrze było! wiec ciężar jest

hehe dokładnie 😁 powiem Ci że buty zimowe tylko tam kupowałam 😁 jedne takie piękne cudowne ukochane moje botki na szpic!! z minimalnym obcasikiem!! kochałam je...zajechałam je do cna...i niestety już ich nie produkują 😠 a kupiłabym na zapas chyba z dwie pary 😁
deichmann jest dobry!
to pewnie też ze ślubnymi miałaś problem? 🙂 u mnie to był dramat!! ale znalazłam cudeńka moje 🙂 na allegro!!

• Mamusia
no mialam ze slubymi jak cholera! na allegro kupilam uzywane 42 i byly za waskie! potem zamawialam w jakims slepie internetowym na wymiar! i byly dobre prawie bo chyba mam 1 stope troche szersza czy co, bo mnie 1 byt z przodu obcierał, obkleilam to tymi silikonowymi plastrami dookola 😁 ale i tak mi skórę przetarło tam, nie czułam nic, bawiłam tańczyłam do 3 rano, dopiero jak ściąłam to było!!! a orkiestrze wczesniej zapowiedzialam ze jak jakies zabawy beda gdzie wchadza w gre jakies zabierania komus butów to najwyzej panu mlodemu bo ja nie sciagam!

Hey dziewczyny !!
Po tym jak dla mnie cieżkim dniu dotarłam do was 😜
Byliśmy dziś z moim w Krakowie u rodziny i ogolnie pooglądać po sklepach i wszystko było pięknie do czasu aż coś mi hluppp i zrobiło mi się dość mokro 😲 🤔
Ja cała wystraszona zlana potem pędze do wc i w sumie widziałam jakąś wydzieline żóltawo przeżroczystą i myśle to sluz ale potózyło się tak 3 razy w tym że ten ostatni to tak słabo
jejciu ja myśle że to sluz jest a nie wody 😞
Mama mnie jeszcze przez tel nastraszyła ze wody czasem odchodzą stopniowo ale ja naszczescie żadnych bóli ani skurczy nie miałam do teraz ale i tak martwi mnie to dziś 😞

Loli 52? wow 🙂 gigant 🙂

Dosik a ja właśnie o Tobie myślę...dobrze, że Cię nic nie boli i to się nie powtórzyło...tak, Twoja mama ma rację, ale na wody było by za wcześnie i to dużo...po prostu cholerny śluz i tyle.
zresztą Loliczek może potwierdzić że ją też zalewa 🙂

No tak też cały zcas myśle że to ten śluz 🥴
tyle że pierwszy raz tak mocno mnie zalało cały dzień już taka tym zmartwiona jestem
w sumie zeri radości z tego krakowa 😞

• Mamusia
DOSIK NIE PRZEJMUJ SIE dzis tez chodzilam po sklepach i zaraz czuje ze az mi sie po nodze leje 😮 nie wiem jakim cudem wogule jak mialam wkladke ale to szczegol, tez sie lekko zdenerwowalam ale oczywiscie kibelek i tylko slus, czytalam ze teraz dosc sporo ma tego leciec pod sam koniec :*

Dziewczyny ale dostaliśmy przepiękne ciuszki od kuzynki Mateusza ja nie moge po dziewczynce
to nic że 50 % jest rózowe 😁 ale są poprostu piękne i jak nówki 😁
naszczęscie są tam też takie nautralne kolorki ubranek 😉
Nie uwierzycie za ile kupiłam sudocrem w galerii krakowskiej !! 😎
Byłam w szoku w ogromnym szoku to duże opakowanie 20zł !!

u mnie w TG taki tani był. ale nie przypuszczałam, że będzie aż taka różnica, chyba normalnie pójdę w tygodniu do innej apteki na mieście i zapytam po ile mają...może ten mój jest jakiś przed terminem czy co? 😁

do mnie to pytanie o śluz czy do Loli która znikła? 😁

zgaga mnie pali cholera!