Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

ale im większa głowa tym większy ból tam na dole, no nie? 🙂
nie wiem, ja przekazuje co mi lekarz powiedział, o żadnych wiążadłach mi nie mówił...w sumie to obojętne co by to nie było, ma nie boleć i koniec!

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mi sie juz szyjka zaczela skracac dobry miesiac temu, pisalam wam kiedys juz, ale nie pamietam dokladnie od kiedy. I ja przestraszona itd a mi babka mowi ze ja z taka skrocona moge i do 41 tc biegac, ze nie ma reguly. Ja nawet przed ciaza w sumie mialam krotka szyjke tak mi kazdy lekarz mowil, a teraz to juz wogole. Ale to ze bedzie szybciej to duza szansa. Zreszta mi powiedziala ze inna to by juz miesiac temu urodzila, wiec co organizm to inaczej jest

Iwwwa a na jakaś długość masz teraz szyjkę? mówiła Ci ostatnio?

Eluśka kości też? 😞 no to masakra...myślisz że to przez mała, czy ciągnie Cię od tego nieszczęsnego kręgosłupa?

no pamiętam że tak Ci powiedziała...masakra jakaś! jeszcze tydzień góra dwa i niech się Ola rodzi 🙂

a zobaczysz...bólu nie będizesz pamiętać w momencie jak Ci mała położą 🙂

• Mamusia
Agaa ja nie pamiętam ile ona miala, bo u swojej lekarki bylam miesiac temu i ona wtedy powiedziala ze o 1,5 sie skrocila. A jak bylam u innej u rodzicow jak bylam to mi powiedziala, ze "A pani to juz ma skrocona prawie calkowicie ta szyjke", wiec nie wiem. Za tydzien sie dowiem, hehe o ile nie urodze 😲

iwwwa no to ciekawe ile teraz ma...bo mojej poszło w tydzień pół centymetra 🙂 i do ilu ona się tak może skracać? 😜

Loli to jest chyba najpiękniejsze uczucie na świecie...nowy człowiek! cud narodzin!!

aaa i zapomniałam Wam napisać...mała w tydzień przytyła ponad 100gramów 😜 tak to sobie moja malutka może tyć 😁