Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Anulka to coś tam rzeczywiście widać...hmmm ale malutkie są...

sioperka jak kabelek znajdziesz? 😁 to lepiej już zacznij szukać, bo się doczekać tych fot nie umiem 😁 musi być pięknie 🙂

Loli Ty zmarzluchu 😁 ja już nie pamiętam co to jest sweter 😁 i czy w ogóle jeszcze jakiś na mnie pasuje? 😁 hmm

a ja idę zmywać! TERAZ!! bo kurna z Wami to tak zawsze!! zagadujecie i nic nie zrobię 😜

• Mamusia
Agaa smarowałam od 6 stycznia czyli od dnia kiedy się dowiedziałam ze jestem w ciąży. Kupiłam fajne oliwki na brzuch dla kobiet w ciąży. I w miarę upływu czasu smarowałam coraz częściej. I DUPA!!!!
Loli śliczniutki brzusio? Zimno Ci tam?
Anula to może się zamienimy? Bo ja już wole mieć te twoje niby okropne rozstępy niz swoje!

Iwwwa czyli nic nie mogłaś zrobić, więc musisz się z tym pogodzić...bo gdybyś nie smarowała a dostała rozstępów to można by było się na siebie wkurzać, a tak to co? taka głupia natura 😞

• Mamusia
Hehe Anulka no moj tez dosc pozadny podobno 3400 we mnie jest 😁
A ile jest naprawde to sie okaze po urodzeniu 😉

Dobra to ja ide razem z Ciocia Agaa sprzatac 😁 bo dobrze mowi z wami to nie da sie nic zrobic 😁

Teraz kazde sie beda zemnie smialy ze ja zmarzluch 😁

Anulka wyskoczyla w sexi spodenkach i koszulce a ja sie zaprezentowalam w swetrze 😞 😞 wstyd 😁 😁

jestem 😁
ja już po sprzątaniu 😜 pomyłam naczynia, poodkurzałam posprzątałam ciuchy i pomyłam drzwi! jeszcze mi pranie zostało powiesić 😜 ale power się już kończy powoli.
Agaa z naczyniami mam tak samo! nie chce mi sie po prostu bo suszarkę na naczynia mam powieszoną nad zlewem a teraz brzusio i nie dostaje do niej, i w ogóle niewygodnie mi sie przy tym zlewie stoi z brzuszkiem 😞
Anulka my już niunię tez szturmem chcemy wykurzyć ale się skubana nie daje 😉 ...... na razie 😉
ale pracujemy 🙂

ja też już prawie uprzątnęłam...naczynia zwalczone! hurra!
ale qrka niestety przypomniałaś mi że miałam też jeszcze przed porodem umyć drzwi... 😞 więc to kolejny punkt, może nie dzisiaj...ale do wpisania na kartkę "zrobić przed porodem" uhhh

w sumie na chwilkę weszłam, zapłacić rachunki...mój parzysty najgorszy m-c! i się zastanawiam poważnie czy nie zapłacić od razu za wrzesień i nie myśleć o tym potem 😁 ale chyba popadam w paranoję... 🙂
hmm skoro Wy się tak sioperzycie żeby dzieciaki 'wykurzyć' to cholera ciekawe co ja będę robić... 🙂

Aga ja bym juz strasznie chciała bo
po 1 już sie doczekać mojego skarba nie mogę
a po 2 to jest mi już strasznie ciężko
także jak czytam o tym przenoszeniu o ponad 2 tygodnie to mnie zgroza łapie 🤢

• Mamusia
Kaska to ja Ci proponuje sutki masowac...ale z gory mowie ze pol godzinki czy kilka minut nic nie daje... to niby klika godzin trzeba robic zeby odpowiednia ilosc hormonu sie wytworzyla... 😜
A niby sioperzenie to po 38 tyg cos daje... ale ja tam wiem... bedem probowac 😉
Gorzej jak moj wegorzek nie bedzie chcial..ale to sila wezme 😜 ahhaha nie ma ze boli 😜

Noo ja juz chyba mam wsio wysprzatane na porod wiec potem tylko ogolnie ogarniac 😉
Agus to ja we wrzesniu bedem musiala troche wybulic na rachunki... 🤨 eehhh przerabane 😞

qrka no to zrozumiałe...znajdz wśród nas dziewczynę która nie chciała by JUŻ urodzić 🙂
i jeszcze po czymś takim co Ci lekarz powiedział, że się możesz spodziewać wcześńiej...a tu nic...przecież u mnie będzie to samo, jak nie urodzę do 7go września to będę chyba na rowerze jeździć 🙂

zauważyłam że przy dzisiejszym ubieraniu majtek miałam problem... 😜 o zmyciu starego lakieru z paznokci u nóg nie wspomnę...a czeka mnie jeszcze ich obcięcie 🙂 🙂 🙂 a tu się nie da!!!! ach uroki uroki...

Ania a Ty pisałaś o tych drinach...ja może nie driny i nie żeby się upić...ale marzy mi się Desperados z limonką i takie rozluźnienie po nim 🙂 mmm 🙂