Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

że niby mnie czy Dosika? 🙂 albo Eluśkę? 🙂
hmm ja dzisiaj odpadam, mój będzie za godzinę w domu, a cały dzień go nie było, przez telefon jest wyjątkowo miły, więc może miło sobie spędzimy czas....przytuleni...yhhh 😜

• Mamusia
stanik bialy za 30zl i to byl najtanszy- sklep bez nazwy 😁 jakis taki zwykly z rozna bielizna w jakims markecie, achcialam czarny ale nie bylo, babka mowila ze malo czarnych sprzedaja bo kazda plamke widac, i badz tu madry jak biale podobno żółkną zaraz, no ale 1 wzielam, kupie jeszcze 1 czarny i na poczatek wystarczy bo nie wiem jaki rozmiar. i tyak babka biegala do innego sklepu po wieksze bo miala tylko do D a ja chyba F wzielam ale tam jeszcze miejsce jest ale taki fee nie usztywniany i cyce mi w nim wisza jak u starej baby 😞 w życiu w takich nie usztywnianych nie chodizlam

hahahahahaha dobre Loli 😁 zapomniałam że to był jej pomysł na pingwina 😁 😁

Iwwa haha 😁 a rzucisz aukcją? 🙂 bo skoro mówisz że fajne...w zęby go brać nie będę...to może też się skuszę? 🙂

• Mamusia
Ja mialam usg robione w 33 tyg i mały niby miał wtedy 1800, ale dwa tyg wczesniej miał 2 kg wiec nie weim. Tylko ze ta babka teraz taka dziwna byla i nie bardzo sie chyba znala.
Teraz w czwartek mam wizyte ale nie wiem czy usg tez.
Bo tez zgłupiałam bo cały czas było że mały jest o 3 tyg większy niż z OM a teraz jakiś mały niby.

fuuuj nienawidzę takich staników...chcę czarny!

albo np taki
http://allegro.pl/item1157943544_biustonosz_do_karmienia_mama_dream_alles_75b.html
piękny jest 🙂
ale te piękne kosztują właśnie odpowiednio...i czy to warto inwestować?

• Mamusia
ja kupuje duzo rzeczy przez neta ale stanika sobie nie wyobrazam kupic, zawsze sie omierze ich mase i chociaz ten sam rozmiar to czesto jest z 10 tylko 1 dobry wiec nie ryzykuje przez neta. zastanawialam sie nad tymi koszulami co tu dawno aga pokazywala na llegro ale tez wolalam przymierzyc i pomacac, ale 1-45zł kupilam 2 choc maż kazal 3 ale jak cos to mi dokupi albo wypierze, bo ja i tak nie lubie spac w koszulach to tylko do szpitala

iwwwa czekam 🙂

Dosik fakt, ja Wam towarzyszyłam do 1 w nocy chyba z raz albo dwa 🙂 a bądźcie sobie tymi nocnymi markami 😜 MANIAKIEM FORUMOWYM I TAK JESTEM JA 🤪 🤪 🤪

Ania87 no właśnie...stanik to stanik, tymbardziej taki, wolałabym przymierzyć, aczkolwiek taki za 17zł to bym może i zaryzykowała?

Aniu no niestety fakt...a wiecie co ja teraz mam? ten fiszbin z normalnego stanisława wbija mi się w brzuch jak siedzę przed kompem! normalnie mam w tym miejscu mały siniaczek 🙂 ale tylko przy prawym cycku 🙂 ma któraś też tak? 🙂

• Mamusia
ja sobie tez u tego samego kupilam stanik typowo na ciaze. To jest taki jak są sportowe. I powiem wam cale zycie chodzilam w usztywnianych i sobie nie wyobrazalam takiego ale jest tak wygodny ze nosze i piore na zmiane. I cyce sie ładnie w nim układaja. I stwierdzilam ze do karmienia tez bedzie dobry, bo sobie zsune jedna cyce w dół i spoko. Juz probowalam. Tzn nie karmic, tylko zsunac i zobaczyc jak sie uklada i czy nie przeszkadza. takze uwazam to za najlepszy zakup. I tez nie byl drogi. Czekaj cie znajde

Dosik otóż to, dlatego nie chcę kupować takiego drogiego, bo się może okażę że będę radzić sobie z normalnym stanisławem! niepotrzebny wydatek...może jutro jakiś kupię, ale czarny! bo na nim nie widać plam! nie wiem Aniu co to też ta babka Ci mówiła...dziwne nie? na białym to widać żółte plamy...

• Mamusia
aga ja wprawdzie tak nie mam ze az siniak ale trzeba siedziec z wyprostowanymi plecami bo inaczej gniecie w brzuch i potem piecze 😁 i fakt ze nie usztywniane wygodniejsze, mam taki 1 ale nie calkiem tylko taki troszke twardszy niz sam material a i tak o niebo wygodniejszy niz te co normalnie nosze, ale nosze go tylko po domu bo jakoś tam mi dziwnie w takim było wyjść do ludzi ☺️