Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agaa zapomnialam ci pokazac mojego X oto on w calej okazalosci 😉
[URL=http://img411.imageshack.us/i/image186k.jpg/][IMG]http://img411.imageshack.us/img411/5216/image186k.jpg[/IMG][/URL]

I brzusio z wczoraj 😉
[URL=http://img841.imageshack.us/i/image188h.jpg/][IMG]http://img841.imageshack.us/img841/818/image188h.jpg[/IMG][/URL]

heheehehehe nie no, ten X mnie rozwala 😁 😁
a brzunio fajny, ale mógłby już oddać zawartość 🙂

nooo cholera wiem z tymi postami...nic nie zrobie, już się staram pisać mniej, albo więcej w jednym poście, ale nie da się 🙂

moja mama był i złapała Dupnego Zielonego Ptaka i wypuściła na wolność 🙂 teraz pada deszcz i mi go szkoda że borok moknie 😜
jeszcze tylko ćma z sypialni i mam spokojną noc 🙂

spadam, bo meczyk leci to sobie popatrzę z mężem 🙂
gdyby co to wiecie...sms 😁
buziak i spokojnej nocki Wam życzę 😘 😘

• Mamusia
Hehehe wiem Agus mnie ten X tez rozbraja jest jeszcze tak na maxa rowny gdyby nie ta kreska lekka 😉
Heheh zielony ptak na wolnosci 😉 oj Agus napewno mu lepiej na dworze niz pod lozkiem 😉
Och ty to taka kobieta meczowa widze 🙂 szalik , gwizdek, bialo-czerwone farbki na policzkach i krzyki 😉 hihihih
Eluska super ze odpoczywasz, ja swoje pazurki musialam obciac bo byly mega dlugie i juz pare mi sie polamalo a to nie fajnie wyglada jak 2 zlamane a reszta takie dlugie no ale powiem ci ze rosna , rosna nawet nawet a obcielam na totalne zero 😉
Fmerfowy kolorek tzw. taki blekit ? kurde kocham ten kolor 😉 tez mam taki i mialam sobie pomaowac pazurki ale jakos mi sie nie wiem odechcialo 😉

JA chce juz moja Nikusie przy sobie!!!!! Naogladałam sie filmików to mam 😜
Kurcze wiecie co mam dylemat jezeli chodzi o szkołe. Na studia zaoczne raczej nie pojde wiec odpada ale zostaje jeszcze szkoła policealna roczna, miala bym status ucznia, ubezpieczenie, no i moj ojciec by musial płacic alimenty, chociaz mowi ze nawet jak sie nie bede uczyc to mi pomoże. No ale jak to z facetami bywa, bywaja niesłowni. Szkoła bezpłatna, zaoczna tylko pytanie czy nie skrzywdze wtedy małej.. Fakt faktem to nie jest chodzenie do szkoly codziennie tylko weekandy. Dziewczyny pomozcie bo nie wiem co robic 😞

• Mamusia
Eluska koniecznie idź do szkoły, jak tylko masz okazję!
Z czasem będzie tylko gorzej, ciężko podjąć edukację po kilkuletniej przerwie.
A tak będziesz mieć ciągłość. I co ważne- motywację. Będziesz wiedziała, że nie masz czasu na podchodzenie do egzaminów kilkakrotnie, zmobilizujesz się do pracy 🙂
Ja również podjęłam decyzję o kontynuacji nauki 🙂
Spróbować nigdy nie zaszkodzi 😉
(a o małą się nie martw. będzie wówczas spędzać czas np. z tatą i pomoże to im zbudować silną więź 🙂 )

• Mamusia
Ja mam takie klucia w szyjce ze sie z bolu normalnie zwijam 😞 nie wiem co robic 😞 skraca sie ona czy co? ehh zadnego krwawienia nie mam ani nic 😞 Ola robi takie fikolki ze jej ruchy tez bardzo duzo bolu mi stwarzaja 😞
Non stop leze ale jeszcze gorzej 😞 no ale jak stoje to normalnie az mnie sklada zeby kleknac ;(
Nic lece moze jakos zasne 😞 ehh
Buziaki brzuchy 😞

• Mamusia
Hej laski.... blagam trzymajcie kciuki...

wody mi odeszly zaraz karol wraca i jedziemy do spzityala....

nic mnie nie boli tylko mam skurcze,i ciagniecia w boku... ale strasznie chluply o...normalnie po nodze ciekly...przezroczyste....
tesciowa jedzie pomoze mi sie umyc itd....

wczoraj niezle zesmy dali czadu 2 razy...wkonicu 😜 i chyba sie marcel zdecydowal...
boje sie cholernie co mnie czeka... 😞 😞 😞 😞

I MAM NADZIEJE ZE NIE ODESLA NAS Z KWITKIEM I NIE BEDA CZEKAC DO OSTATNICH BOLI....... 😞 EEEHHHHH

TRZYMAJCIE KCIUKI PROSZE 😘 JAK BEDZIE PO ALBO COS TO DAM ZNAC ...

🤪 🤪 🤪 nasza Ania rodzi, tym razem jeje sie raczej nie upiecze 😜!!!!
Aneczko trzymamy mocno kciuki za Ciebie i za Marcelka 😆 Ale radocha kurcze NO! 🤪 🤪 🤪 ciekawe która następna pójdzie w kolejce 🙂
ja siadam do nadrabiania zaległości, Dawid jeszcze spi, a ja już wyleżec nie mogłam tak mnie biodra bolą 🤢

• Mamusia
no to trzymamy kciuki 🙂 cudownie ze sie rozkręca 🙂
A co do stopnia dojrzałości to ja mam II stopien, III stopien to najwcześniej na 2 tyg przed porodem, bo wtedy łozysko robi sie mniej wydolne, ale jesli masz z II na III to jest jeszcze dobrze 🙂 poza tym, to stopien dojrzalosci rozni sie w zaleznosci od tego jaki lekarz go ogląda 🙂 dla jednego jescze II, dla drugiego juz III

• Mamusia
brawo anula 🙂 na pewno dzis urodzisz, jak nie ama to wywolaja bo jak wody odeszly to nie ma zmiluj, nie odesla cie. JUPI bedzie nastepny bobasek!!
a ja od wczoraj rana u rodzicow, moj mąż nie przyjechal po mnie zeby mnie na noc zabrac i pozwolil mi sie cieszyc wolnoscia jeszcze wiec zostalam na noc, robie tu orzetwory na zime 😁 wczoraj buraczki a dzis jakas inna salata, mama wlasnie pojechala do sklepu po brakujace skladniki a ja ide sie zabrac za obieranie cebuli. pewnie nie wytrzymam i wejde tu pozniej ale nie wiem kiedy, jak cos to prosze o smska 😁

nie coś Ty 🙂 wątpie że miała na to siły i głowę 🙂

ale się cieszę niesamowicie! 🙂 mówię do Michała 'widzisz sioperzyli się i jej wody odeszły" a on na to 'daj spokój że się laski tam chwalą ile razy się bzykają" 😜

dobrze, że nie wie jakie tematy jeszcze poruszamy 🙂 🙂

ten ból boczny mnie ciekawi....co to było 🙂 jakiś nowy syndrom 🙂

• Mamusia
Agus a ja dostalam sms'a od Anulki rano ze jej wody odeszly wlasnie i ze ma lekkie skorcze i ze ma nadzieje ze dzis do niej dolacze 😉 ze mialysmy rodzic razem 😉 aaa i jeszcze napisala 2X na niebie 😜 wjec cos w tym musi byc ale jak dzis rano wstalam to czyste niebo mialam wjec nie wiem czy dolacze do niej dzis no i napisala ze da znac oczywiscie jak urodzi.
Kurde troche jej zazdroszcze ale z drugiej strony tez napisala ze sie boi wiadomo 😞

Loli ja też jej niesamowicie zazdroszczę 🙂
ale ciiiii, bo wiesz jak to bywa...
pozazdrościmy jak napisze smska że jest już po i trzyma Marcelka w ramionach 🙂

widzisz, może Ciebie też ruszy na godzinach, albo na dniach 🙂 nigdy nie wiadomo 🙂

mnie dzisiaj nie będzie przy kompie od południa więc jak byś coś wiedziała to mi napisz albo ktokolwiek 🙂