Czesc brzuszki weszlam i szok!!!! Anulka trzymam kciuki bardzo mocno za Ciebie i Marcelka!! Dasz rade kochana!!!!!!
łooo no i co i Loli szykuj sie!!!!!!!!
hyhy
hej ja tu wracam od lekarza a tu taka wiadomosc!!!
ANIU TRZYMAM KCIUKI ZA SZYBKIE I W MIARE BEZBOLESNY POROD 😘 a ja dzis po KTG bylam u gina i powiedzala mi ze jest duza szansa ze w ciagu 2 tygodni urodze 🤪 i jutro znowu ide na KTG i USG bo zapis jej sie nie podobal na poczatku adas byl malo aktywny 😞 ale pozniej sie rozkrecil 🙂 powiedzala ze nie zaszkodzi sprawdzic czy wszytko jest ok.wiec jutro znow ide na 9:30 do szpitala chyba ta torbe jednak dzis spakuje tak na wszelki wypadek 🙂
W sumie racja ale ja juz mam dosc tego bólu naprawde. Kolejna noc nie przespana bo mnie tak bolało ze myślałam ze umre w tym łożku i juz bym chciała zeby sie urodziła bo nawet nie mam jak chodzić, spac czy cokolwiek 😞
no bole to sa dokuczliwe wspolczuje ci ze tak cierpisz 😞😘 Ja ma problem z lewa strona ciala szczegolnie noga i biodro ale lekarz mi powiedzal po dzisiejszym badaniu ze maly jes ulozony glowka bardzo nisko na prawej stronie i przez to tak uciska i sprawia mi bol
Ja mam nadzieje ze sie dowiem ile moja wazy a nie jakies bzdury bo mi tamta babka odchudzila dziecko o 1 kg 😠 i lekarza sie spytam kiedy mam odstawić magnez bo tak to to ja w grudniu urodze 🤨
Eluśka, ja mam przesuniety termin na pazdziernik, wiec raczej nie urodzisz ostatnia, spokojnie 🙂 Bobas, ja też bym to chciała uslyszec od lekarza ze za 2 tyg urodze 🙂 Chcoiaz moj mąż obstawia termin miedzy 28 sierpnia a 8 wrzesnia 😉😜 zobaczymy co mu z tego prorokowania wyjdzie 😉
ja w szpitalu na skurcze tez dostałam Mg w 4 kroplówkach... i teraz w sumie tylko czekam jakis tydzien zeby skonczyc remont i niech sie dzieje co chce 🙂
no o tym w kroplówkach to wiem, bo u nas go daja przy bardzo silnych skurczach jak juz cordafen nie pomaga, ale z dniem rozpoczynajacym 34 tydzien odstawiaja wszystko. Ja biore teraz Mg na skurcze nog
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
Gość
łooo no i co i Loli szykuj sie!!!!!!!!
hyhy
eloite
strasznie mnie ciekawi ile ta moja kruszka waży 🙂
Gość
eloite
Gość
Gość
ANIU TRZYMAM KCIUKI ZA SZYBKIE I W MIARE BEZBOLESNY POROD 😘
a ja dzis po KTG bylam u gina i powiedzala mi ze jest duza szansa ze w ciagu 2 tygodni urodze 🤪 i jutro znowu ide na KTG i USG bo zapis jej sie nie podobal na poczatku adas byl malo aktywny 😞 ale pozniej sie rozkrecil 🙂 powiedzala ze nie zaszkodzi sprawdzic czy wszytko jest ok.wiec jutro znow ide na 9:30 do szpitala chyba ta torbe jednak dzis spakuje tak na wszelki wypadek 🙂
Gość
eloite
Gość
Gość
Gość
Gość
Ja ma problem z lewa strona ciala szczegolnie noga i biodro ale lekarz mi powiedzal po dzisiejszym badaniu ze maly jes ulozony glowka bardzo nisko na prawej stronie i przez to tak uciska i sprawia mi bol
Gość
laurana1986
laurana1986
Gość
Gość
laurana1986
Gość
laurana1986