Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

jak nigdy?? to kobieta w organiźmie pociążowym już zawsze ma wody płodowe? 😲
czy one potem w połogu wylatują?
hmmm no ale skoro u Anulki rano wyleciało bardoz dużo, teraz mówi że lecą litrami, to kurde jak to jest? 🙂 ile tego jest? 🙂 ona miała duży brzuszek i może to przez to ma ich aż tyle?

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No kazda kobieta indywidualnie ma ilosc wod plodowych jedna ma mniej druga wjecej.
A jak rodzisz to puzniej tez sie z ciebie wyleje razem z dzieciatkiem, puzniej lozysko wjec pewnie tez sie cos wyleje no i na sam koniec po to ci wielkie podpachy zeby sie to wszystko z ciebie oczyszczalo 🙂
oczy mi sie same zamykaja 😞 a Ola cos kombinuje w dole raczkami

noooo 🙂 bo napisałaś 'nigdy' i zgłupiałam 🙂
to to ja wiem, na filmikach się widzi że tam potem jeszcze dużo tego za dzieckiem wylatuje... 🙂

a widziałam że pisałyście o tym stadium rozwoju łożyska...hmm to chyba ciężko określić w jakim stadium jest na podstawie badania usg, każdy lekarz ma inne usg i każdy tak jak tu pisałyście może określić jego stadium inaczej. więc po co w ogóle to określanie?

• Mamusia
Witam Dziewczynki . Jestem stycznióweczką 2010 🙂 Mam do sprzedania NOWIUSIEŃKIE bodziaki Carters-a sprowadzone z USA. Cena 1szt = 13,99 (przy wiekszych ilościach możemy rozmawiac o małym rabacie 😉 ). Jakość nieporownywalna z polskimi wyrobami. Kolorki trwałe, po praniu bodziak sie nie rozciaga.
Wklejam przykładowe wzory dla chłopców i dziewczynek. Rozmiary 3m,6m,9m.

CHŁOPCY :

DZIEWCZYNKI:

Jakby któraś z Was była zainteresowana to proszę o kontakt :
[email protected]
Możliwy odbiór osobisty w Krakowie 🙂

Pozdrawiam 😘

hej ja tu wracam od lekarza a tu taka wiadomosc!!!
ANIU TRZYMAM KCIUKI ZA SZYBKIE I W MIARE BEZBOLESNY POROD 😘
a ja dzis po KTG bylam u gina i powiedzala mi ze jest duza szansa ze w ciagu 2 tygodni urodze 🤪 i jutro znowu ide na KTG i USG bo zapis jej sie nie podobal na poczatku adas byl malo aktywny 😞 ale pozniej sie rozkrecil 🙂 powiedzala ze nie zaszkodzi sprawdzic czy wszytko jest ok.wiec jutro znow ide na 9:30 do szpitala chyba ta torbe jednak dzis spakuje tak na wszelki wypadek 🙂

W sumie racja ale ja juz mam dosc tego bólu naprawde. Kolejna noc nie przespana bo mnie tak bolało ze myślałam ze umre w tym łożku i juz bym chciała zeby sie urodziła bo nawet nie mam jak chodzić, spac czy cokolwiek 😞

no bole to sa dokuczliwe wspolczuje ci ze tak cierpisz 😞 😘
Ja ma problem z lewa strona ciala szczegolnie noga i biodro ale lekarz mi powiedzal po dzisiejszym badaniu ze maly jes ulozony glowka bardzo nisko na prawej stronie i przez to tak uciska i sprawia mi bol

Ja mam nadzieje ze sie dowiem ile moja wazy a nie jakies bzdury bo mi tamta babka odchudzila dziecko o 1 kg 😠 i lekarza sie spytam kiedy mam odstawić magnez bo tak to to ja w grudniu urodze 🤨

• Mamusia
Eluśka, ja mam przesuniety termin na pazdziernik, wiec raczej nie urodzisz ostatnia, spokojnie 🙂 Bobas, ja też bym to chciała uslyszec od lekarza ze za 2 tyg urodze 🙂 Chcoiaz moj mąż obstawia termin miedzy 28 sierpnia a 8 wrzesnia 😉 😜 zobaczymy co mu z tego prorokowania wyjdzie 😉