Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Aniu no to żałuj troszeczkę że nie dołączyłaś wcześniej 🙂
właśnie ta woda...pomyślcie tak czekać na poród....17 godzin jak Anulka 😞 pić się chce jak ciul 🙂 bo o jedzeniu to się chyba nie myśli 🙂

ale powiem Wam że Anulka spełniła mój najgorszy sen o porodzie 😞 ale dzielna z niej dziewczyna niesamowicie!! 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

nam niby też napisali na karcie żeby i kubek zabrać i sztućce...i hmm wiecie co jeszcze! termometr....dla dzieciątka ma się rozumieć? 🙂 bo jest zaznaczony w niezbędniku porodowym, a nie dla niemowlaka, więc troszkę zgłupiałam 🙂

czyli słusznie moja siostra mówiła o tych Wertels original? 🙂 a ja ją wyśmiałam.... 🙂
ojj!
idę coś zjeść bo zaraz zemdleje z głodu przeca 🙂 🙂 z Wami to tak zawsze 😜

ciekawe dlaczego w końcu zdecydowali się na cesarkę...i dlaczego tak późno?!
ona mi pisała 23;30 że cesarka
a 00;04 już mi wysłała foto!
w pół godziny po wszystkiemu! nosz cholera...a tu 17godzin męczarni...nie rozumiem dziewczyny 😞

• Mamusia
A co dla Maluszka do mycia kupujecie bo ja juz tak rozne opinie slyszalam - mydlo w kostce,- mydlo w plynie,- plyn do kapieli ,- szare mydlo tzn Bialy Jelen i ze przez pierwsz epare tyg nie nie natluszczac oliwka!!! tylko same mydelko ! i co tu wybrac?

• Mamusia
Aniu ja kupiłam płyn zJohnson z oliwką odrazu. Więc nie trzeba dodatkowo natłuszczać. I mydełko też z tej firmy z lawendą na noc 😜 Do tego mam oliwkę Bambino w razie W a krem na odparzenia Bepanthem. Świetny jest 🙂 Ma fajną konsystencję i zaczęłam nim smarować palące mnie rozstępy i przeszło 😮 Dobra laseczki....Ja dopakuję tą torbę i ogarnę troszkę mieszkanko bo to już 10ta a o 16.10 mam autobus i jeszcze tyle do zrobienia 🙂