Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
I najgorsze jest to ze rano wszystko pieknie ladnie mam chumorek i wogule, ale jak on wraca z pracy to ja zazwyczaj juz nie mam chumoru, tak jak np. juz teraz poprostu po calym dniu siedzenia w tym pokoju mnie huj strzela zaprzeproszniem nie mam co ze soba zrobic, i sie na nim wyzywam mam ochote sie mu wyplakac ze nie chce mi sie juz siedziec w tym zajebanym domu.
No ale co on mi na to poradzi.
Gdzie mam isc sama 😞

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jejciu Loli jak ja Ciebie rozumiem 😞 Z moim jak mieszkaliśmy w Norwegii to mieliśmy pokój w ....piwnicy 😞 jakieś dwa metry na trzy. Maleńkie wąskie okno. Dwa wielkie materace i jedna szafa 🤨 Na tym koniec. Stolik koło materaca zrobiłam z kartona. Przykryłam serwetką i tak żyliśmy prawie dwa lata. Kuchnia wspólna, salon wspólny kibel wspólny. Ciemno i ponuro jak to pod ziemią 😜 I ciągle te ryje...Ciągle komuś coś nie pasowało i łaził z fochami, albo syf robili, albo palili i wciągali i chlali całą noc. A okolica to wiocha zabita dechami...Chociaż połazić miałam gdzie. Ale jak pewnie sama wiesz ileż to można łazić w te same miejsca??? Tylko, że ja tam nie wytrzymałam i wróciłam do Pl. To była jedna z najlepszych decyzji w moim życiu 😉

no tak może masz rację, ja tego nie rozumiem tak do końca...siedzę w swoim domku i żadna śmierdząca baba mi nie zawadza! czasem tylko wujek wejdzie jak akurat siedzę w staniku albo w samych majtkach.... 😜
Loli jeszcze troszkę kotuś, poukłada Wam się na pewno 🙂 a może ten weekend będzie przełomowy i akurat jakieś mieszkanko Wam wpadnie w łapki? trzymam kciuki 🙂

• Mamusia
A wiesz jak pozostali radzili sobie z takim życiem? Cały tydzień tyrania a w sobotę jedno wielkie chlańsko 😲 My z Krystianem tak nie umieliśmy. Szukałam długo tam pracy, ale nie znalazłam. I też było tak , że Krystian wracał urobiony z pracy, a ja mu najpierw dawałam obiad, a potem w ryk, że mam dość, że nienawidzę tego miejsca, że nie chce tu być, że znowu pokłóciłam się z jego bratem, że ktoś mi przykrość wyrządził, że tęsknię za rodziną, przyjaciółmi i własnym życiem. Że chciała bym być niezależna od niego, mieć swoją pracę a nie być ciagle zamknięta w klatce. No i w końcu rozpętała się taka wojna z jego bratem bo mu odjebało i wsiadał na mnie przy każdej okazji z gębą, że Krystian go zbluzgał jak szmatę i się spakowaliśmy i po dwóch tyg byliśmy w Pl. Krystian się poryczał, jego brat się poryczał, ale klamka zapadła...Zaryzykowaliśmy wszystkie oszczędności żeby zaczepić się w mieście, znaleźć pracę on poszerzył swoje prawko i to było moje wybawienie.

• Mamusia
Ela dokladnie 100% prawda wszystko wlasnie wspolne.
Ostatnio zrobilam pyszny obiadek i wogule jemy sobie mmm pycha przyszedl smrud z gory no i co zaczela sie platac po kuchni to az mi sie odechcialo jesc.
Zadnej fajnej kolacji nie mozesz zrobic ani nic, bo co w pokoju bedziesz ja jadla? bo kazdy sie plata. I non stop te MORDY 😁 dokladnie posprzatac kibel zaraz wchodzisz i caly obsrany a jak komus zwrocisz uwage to jeszcze ci powie ze tobie to nigdy nic nie pasuje.
Albo sobota rano godzina 10 i tylko kurwa techno ktos slucha i napierdala i co pospane na maxa.
Chore to jest no niestety tez juz mam dosc mieszkania z ludzmi 😞
Ehh jakiegos dola zlapalam 😞 no ale coz.

• Mamusia
Ela tez nie mam za wielkiego pokoju, łozko 2 szafy stolik i biurko i tyle wsumie 😞
Dobry komfort lokalizacja ale co z tego jak ten dom wyglada jak hotel kazdy tylko w tych pokojach siedzi i sie mija.
A najczesciej to sie robi tak zeby nie spotkac kogos na drodze bo odrazu, jakies waty i wogule 😞

• Mamusia
U mnie ogolnie jest tak
-Ja z moim
-jedna dziewczyna 26 lat (ok wpozadku )
-stary smierdziel (baba)
- Dziewczyna z chlopakiem (para) - zydy pierdolone tak jak kazdy to mowi bo nawet opiekacz do kurczaka i rozne zeczy trzymaja w pokoju, nie podziela sie z toba ale cudze to jak najchetniej uzywaja
-chlopak ( tez wpozadku)

• Mamusia
My jedliśmy na łóżku 🥴 To była dla mnie masakra...Ale ja wiedziałam , że tak będzie od pierwszej chwili. Tylko jak weszłam do tego pokoju i zamknęły się za nami drzwi powiedziałam mu, że tu jest strasznie...Potem ryczałam w łóżku wtulona w Krystiana przez kilka godzin. Mówiąc mu, że mi się to miejsce nie podoba. Najgorsze było dla mnie to, że oni np w niedzielę do nocy siedzieli i na cały głos filmy za ścianą przy głośnikach oglądali. A rano Krystian szedł wcześnie do pracy 😞 I np wstawałam z nim o 6 i chciałam mu uszykować jedzenie to nie miałam gdzie. Bo zlew zapchany i na blatach też pełno żarcia, talerzy, szklanek itp.

• Mamusia
A na dole ta para co mieszka akurat maja pokoj podemna to non stop kurwa jakis umc umc umc sluchaja, powiedzcie mi ile mozna jakis kurwa techniw sluchac w pokoju na caly regulator? ja rozumiem czasem przyjdzie ochota posluchac takiej muzyki i wogule ale non stop ?
No i wlasnie akurat teraz juz tylko z dolu znow umc umc umc umc japierdole jakie to jest wkurwiajace i tylko slyszysz takich wiesniakow bo oni to z jakiegos zadupia i tylko nuta JAAAAZZZZZDAAAA JEDZZZZIEMMYYYY BANS BANS UMC UMC UMC 😠 😠 😠 😠 😠

Loli ja już z nudów to nawet wcześniejsze posty przeglądam żeby tylko przybić tym co teraz ich nie ma 😜 jakiegoś oklaskowego szału dostałam 😜 😜

buuterfly to rzeczywiście powrót do PL był najlepszym co mogłaś zrobić!

Loli a Ty to oprócz tej baby śmierdzącej to życie było by piękniejsze tam! niech spada! sami młodzi! co ona tam jeszcze robi? 😠

• Mamusia
Tak Ela z tym smacznego to masakra jakas, wiem kazdy chcial byc mily i ci powiedziec smacznego ale jak sie non stop ktos platal to nawet w spokoju nie mozna bylo zjesc i kesa wlozyc do buzi.
A z rozmawianiem to tylko szepty szepty nikt nic nie gada !!!! wrrrr

• Mamusia
Czesc Slonka 🙂
Ja to dzisiaj jakas nieswoja jestem. Jakies skurcze mam od rana, ale nie sa regularne, potem dostalam takiego rozwolnienia ze normalnie lewatywa niepotrzeba i wogole czuje sie oslabiona. Mam nadzieje ze nie nadarmo sie tak czuje i dzis lub w nocy na porodowke pojde-pojde bo mam pare krokow hehe.
A co tam u was? Kurcze nie mam nawet kiedy wszystkiego poczytac, bo chce jak najwiecej popracowac, by jak najwiecej zarobic hehe, pazerna ja. No ale 6 funtow za godzine, wiec jak posiedze 10 godzin dziennie przed kompem to ladna sumka sie dziennie zbiera. A potem Kubusiowi strzele prezenta heh
A jak wy sie czujecie?

• Mamusia
O jaaa...Ja się starałam im nie przeszkadzać a jak już bym mieszkała z kobietą w ciąży to w ogóle pewnie bym jej nawet szmaty nie dała do ręki wziąć. Ale są ludzie których po prostu inni nie obchodzą i to, że np taki hałas może przeszkadzać. Zwłaszcza wieczorem kiedy ktoś jest zmęczony. No nic...Pozostaje tylko trzymać kciuki żebyście nareszcie znaleźli mieszkanie lub inne rozwiązanie.

• Mamusia
Agaa ale jak mi sie wszystko na goze trzesie i slysze taka muzyke 4 godziny na calej chacie to mozna wyjsc z siebie to juz bym wolala zeby sie sioperzyli bo nie bylo by tak slychac.
A co powiesz na ranna o 10 rano pobudke i tylko umc umc umc umc no wez bez przesady.

A stara baba powiedziala ze ona sie z tad nie wyprowadzi bo jej jest tutaj dobrze i ze ma taki komfort domu, ze w ostatnim mieszkaniu w pokoju miala tylko lozko i szafe. A teraz ma o wiele wiecej.

Jeszcze musze z nia dzielic lodowke czaisz 😮 😮 juz jej pare razy wzrocilam uwage jak wklada jakies zeczy bo otwierasz a tak kurwa otwarta smierdzaja ryba ktora wali na cala lodowke jakas kurwa mielonka czy ki huj i lejace sie mleko po moich zeczach.

Iwwwa 🙂 zachłanna Ty 😁 ale jak masz szanse to pracuj pracuj, będzie miał Kubuś ładny prezent od mamusi 🙂

dziewczynki spadam...nie do salonu orange gdyż mój znowu strzelił z dupy i jeszcze jest w pracy...także już dzisiaj nawet jak by mnie wyciągał siła to nigdzie nie jadę!
do jutra słonka 😘 😘