Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no wlasnie z tym jedzonkiem to jest problem 😞 😞 😞 bo mam za duza sutke i taka no nie "wystaje jak dydus" i on nie moze tego zlapac i sie pozadnie zassac 😞
i odciagam mu do butelki, a 2 problem to ze mam jalowy pokarm i on sie nie najada 😞
One w szpitalu bardzo malo dawaly mleka... a on potrafi 100ml na raz wyciagnac...zarlok jest i lapczywy strasznie.
Bede musiala jeszcze glukoze dokupic chyba ale to najpierw zapytam lekarza albo poloznej jak dzis przyjdzie 😉

buuterfly ja mam tak samo!!! roznosi mnie 🙂

no i pytam...czy brak objawów jest objawem? 🙂

Anulka to ja jak zdążę to zrobie sobie w domu 🙂 czyli co? decydujesz się mimo wszystko na drugie bobo? 😁

Teraz ztrzeba przestawić tryb spania 😜
Jejciu ale zazdroszcze Ci że to wszystko juz za Tobą kochana i ze tak dzielnie to przeszłaś 🙂
a ja mam takie pyt 😁 bo Ty mówiłaś że sioprzyłaś dwa razy przed tym nim Ci wody odeszły
sądzisz że to dzieki sioperzeniu czy raczej nie ? 🙂

• Mamusia
Hej,
kurcze cos sie dzieje z brzuszkiem, znow moglam czytac a pisac niee.
Anulka Marcelek jest wspanialy, codziennie wchodze i ogladam zdjecie. Jejku jak ja bym juz chciala.
A od wczoraj leze i mecze sie ze skorczami. Wczoraj juz myslalam ze pojde do szpitala bo przez chwile to nawet regularne byly, ale ustapila ta regularnosc. A dzis tez sa ale sporadycznie i nie regularne.
Ania a powiedz jeszcze czy wypadl Ci ten czop?

ale mi muli brzuszysko 😞

sioperka jak doczekasz do tego piątku 🙂

Elu no ja też o tym pamiętam, więc może mu dzisiaj o tym przypomnę...pokażę mu moje seksi fotki, niech się napali i jazda pffffffffffffffff...jasne 🙂

Iwwwa no i nie żebym była czepliwa ale tak właściwie to wisisz mi czereśnie 😁 🤪

• Mamusia
Hehehe nie ma co zaczynac, ja to wlasnie sie juz nastawiam na koniec, bo jak bedzie z cyca trzeba karmic to pasuje zapomniec.
Oj a moze byc masakrycznie ciezko.
Hmm nie wnika, chodz wkurza sie i zwraca mi uwage :/ no ale.... <--pozatym non stop w pracy wjec mnie nie przypilnuje :/
Aaa tak szczerze to czasami mam na maxa dola ze jestem taka bee i sobie z takim czyms nie moglam poradzic psychicznie i tego skonczyc!
Jakos inne dziewczyny potrafily tylko nie ja 😞 🥴 🤢 🤔 🤨

Loli o czym Ty mówisz do diabła??? z czym sobi enie poradziłąś// jakie beee? v 🥴 😮

Iwwwa ha 😁 innych nie widziałaś 😜 a tak na poważnie, to bez przesady, wszystko zakryte mom 🙂

• Mamusia
Loli nie patrz tak na to. Nie ma sensu. Pewnie jak malutka bedzie to inaczej bedziesz podchodzic i moze wtedy sie uda. Ja z kolei to caly czas mysle kiedy juz bede mogla hehe. Wariatka wiem ale ja to chyba jestem jeszcze gorzej z wola i wogole niz ty. Uwierz mi.

Agaa w sumie poszczypac mnie mozesz, hmmm zaraz cosik nastawie hehe Ale przeciez to nie Loli pierwsza urodzila hahahaha
Ale spoko mozemy sie umowic na czeresnie, z Toba zawsze i wszedzie. To kiedy wpadasz? Moga byc ze sloiczka w kompocie czy wolisz w syropie? Ewentualnie mrozone jeszcze.