Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

tak Madzik wyparzyłam...jedyne co jeszcze mi zostało to laktator do wyparzenia 🙂
i jeszcze pare ciuszków do przeprania mam...ale to może po tych oknach 🙂

znikam do okna no 2 😉

czekoladka wiem!! ale po co by taki program robili? 🙂 nawet jak by trzymali w jaskini to by czuła 🙂 🙂
nie wiem...często tam pokazywali otyłe bardzo kobiety...może myślały że mają gazy, albo problemy z jelitami? 😜

ale mi muli brzuszek 😞
A co do butelek to tez jeszcze nie mam wyparzonychy moze dzis sie za to zabiore 😜
Tez nie mam u siebie tego programu ale kiedys ogladalam u mamy ten program i tez sie zastanawialam jak mozena nie czuc kopnikow po zebrach?
ide na sniadanko 🙂

• Mamusia
kurde ale mam lenia ☺️ ☺️musze tyle zeczy zrobić a tak mi sie niechce 🤢 🤢wy tu za okna sie bierzecie to jak sie juz rozkrecicie to zapraszam domnie 😁 😁 😁pranie to juz chyba sama wstawie,chociaż to takie skomplikowane 😁 😁 😁i jeszcze jakąś kure musze zlapać bo mi jaja sie skończyły a schabowe bez jaj chyba nie bardzo 😮i na poczte i do szpitala a ja zero pałera dzisiaj 😞buuuuuuu ide kawe zrobić bo umre 🤢ale co ja chce jak sie o 3 rano robi budyń czekoladowy ☺️ ☺️

• Mamusia
no ja właśnie dlatego wybrałam czekoladowy 😁 😁 😁bo te pozostałe no to nie wiem czy by pszeszły mi przez gardło 😁 😁 😁buziaki i miłego dnia mamcie 🙂 🙂 😘i nie przepracowywać sie ,bo dzidzie i tak nic nie ruszy one wiedzą kiedy wyjść 😁 😁małe wredotki 😁 😁 😁ja po ostatnich porzątkach to miałam takie zakwasy że łooo i cały dom wysprzątałam ,taki błysk był że hej 😁a moja jak siedziała tak i siedzi dalej 😞 😞strajk na maxa 😁 😁 😁 😘 😘

• Mamusia
Ufff lazienka posprzatana na blysk 😁 swieci sie jak psu jajca 😁
Ale przy kazdy schylaniu albo jakims innym ruchu to tylko sie zemnie lalo :/ budyn 😲
Ale szczerze padnieta juz jestem 😁 nawet sie uparlam i umylam podloge na kolanach 😁
Teraz lece rozwiesic pranie 😉 bo wypralam malej posciel 🙂 i wkladam nastepne 🙂