Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No wczoraj jakiś dziwny dzień wszystkie wkurzałyśmy się przez tych naszych chłopów 🤔
Co za pogoda pada, wieje pochmurno yhh
a musiałabym na jakieś zakupy iść i z tel do gwarancji jechac ale to póżniej załatwie w drodze do lekarza 😉
Jejciu juz 8 wrześnień a u mnie ciszaa na żaden poród się nie zbiera 😞 😞 😞

• Mamusia
O Dosik na którą idziesz do lekarza? Bo ja też dzisiaj idę. I będę miała ostatnie USG 😜 Pojadłam karpatkę i malutki teraz szaleje. Ale coś czuję, że to ciasto zniknie w oka mgnieniu bo już Krystek w nocy się dopadł do niego 😁 A jakie wy pieczecie ciasta? Może na jakąś szarlotkę macie fajny przepis?

Cześć Brzuszki ,mnie od wczoraj brzuszek poboluje cala noc nie spalam a od rana kręgosłup nawala masakra jeszcze dziś budzik mi zastrajkował i byśmy się spóznili do szkoły,a tam każdy ty jeszcze się kulasz buuu denerwujące to jest 😠coś mnie dziś cały dzień czyści ehhhh i usiedzieć na miejscu nie umiem.
  • Dosik jak będziesz po lekarzu daj znać co i jak
  • mi dziś koleżanka mówi kup se olejek rycynowy zjedz tłustą kolację i wypij to zapijając mlekiem,że jej to pomogło fuuujjj jak sobie przypomnę jaki to ma smak już mi się odechciewa.
  • Normlnie nie mogę się doczekać kiedy Lolinka zajrzy i pośle foteczkę Oleńki 🙂
  • Qrka ma ślicznotke a ci nasi panowie coś strajkują a tu taki wybór hehe 😉
  • chyba pójdę w końcu te okna umyć

Iwwwa nie wiem, nie podjęłam decyzji jeszcze 😞 w sumie po wczoraj to mam z lekka dość, czuję jak bym przez tą całą ciążę była sama! i serio dziewczyny, gdyby nie Wy to chyba bym popadła w jakąś depresję!:**dziękuję raz jeszcze:***
    Iwwwa zapytam się gina na ile to co on mi chce zrobić jest skuteczne i co to w ogóle jest. Bo kompletnie wszyscy mi to odradzają! moja mama to nawet mówi że da mi 150zł na taki lek co się też podaje na wywołanie, ale to już kompletna bzdura wg mnie...nie wiem, może do jutra coś ruszy.

Dosik ja też muszę na zakupy 🙂 ale się cholera sama boję jechać, bo wstyd trochę jak by mi tam wody miały odejść na środku kaufllanda 🙂 może mojemu przyjdzie do głowy że nie ma czym chleba posmarować i pojedzie? ehe...

buuterfly uwielbiam karpatkę! a nie jadłam jej wieki czasu! czasami jak robię jakieś ciacho to kupuję tylko ten krem i nim przekładam ciasto, bo jest pyszny 🙂 więc pliiis nie rób smaka bo karpatki robić nie umiem, więc będzie to smak niezaspokojony 🙂

Aguś wypiłam go w czwartek wieczorem w sumie nie przeczyściło mnie nic a niby ma,a rano w piątek o 4 odszedł mi czop i o 7 rano dostałam bóli ,szczerze zastanawiam się na tym bo juz mam dość tych skurczy tylko ten smak blleeeee i znowu mi brzuch twardnieje eeehhhh

• Mamusia
    Jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu wezcie przestancie!!!!! Nie wspominajcie nic o karpatce!!!
    Nie chce mi sie isc do sklepu! Uwieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelbiam.
    Agaa ja bym na Twoim miejscu nie robila i tego leku cos tam tez nie brala. Wiem ze jest ciezko ale ty jestes silna babka i dasz rade!!!! Zrobisz oczywiscie jak zechcesz, ale przemysl. I usmiechnij sie bo bede musiala wpasc do Ciebie z tymi czeresniami i w dupsko dac! 😘

Iwwwa jak nie mam rozwarcia to mi tego nie zrobi, podobno. Dziewczyny nie mam stuprocentowej pewności że jemu chodzi o masaż, bo nie powiedział mi tego wprost jak gin Dosika! nie wiem nie wiem...Iwwwa a czemu byś sobie nie dała zrobić?

Perełka to albo przypadek albo to naprawdę działa...napić się czegoś też bym się nie bała, nawet jak to ma ohydny smak 🙂

ten lek się nazywa Prepidil

Jejku według liczydła brzuszkowego wybił mi 40 tc 🤪
    a według suwaczka za 3 dni mamybyć rodzicami a tuu nic 🤨
    jak sie wkurze to powiem temu lekarzowi dziś ze ma mi tą szyjke masować 😠

Dosiku to stukam się z Tobą kawką, bo też sobie zrobiłam 🙂

hmmm ktoś tu pisał o uderzeniach gorąca, Eluśka chyba...ja też takie mam...ale może to z nerwów ogólnie? nie wiem