Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Loli napisał(a):
Hahahaha no zeczywiscie pamietam, jeszcze jakas forumowiczka napisala ze sie u mnie zaczelo, a ja sobie pomyslalam taaaakk jasne rodze i leze sobie w lozku i jem loda 😁 a tutaj zeczywiscie 🙂

to byłam ja 🙃
i pisałam też, że u mnie poród "wywołało" mycie podłogi, co i u Ciebie się sprawdziło 😁 😁

tak więc dziewczyny, jak się Wam spieszy, to szmatę w ręce i zasuwać na kolanach! 😉

Loli jeszcze raz gratuluję 🙂 śliczna dziewuszka 🙂

jeju, jak ja Wam zazdroszczę, że tak krótko byłyście w szpitalu... ja to 2 tygodnie siedziałam 🤢

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Madzia spokojnie, wiem że nasze pocieszenia nic Ci nie daje...ale nie masz wyboru jak tylko czekać...ten termin jest prowizoryczny, my się tak bardzo nim sugerujemy, a wystarczy nieregularny okres i już się coś przesuwa 🙂 więc tak samo dobrze ten termin możesz mieć dzisiaj, albo mogłaś mieć ponad tydzień temu 🙂
fajnie mi się gada...ja też już wytrzymac nie umiem, a mam dużo do 'terminu'...;/

• Mamusia
Magda Aga ma racje, te wszystkie nasze terminy są bardzo prowizoryczne

Magda ja się coś średnio czuje, chodzę na grzybki i nie wiem czy sobie na własne życzenie terminu nie przyśpieszam... bo jednak trzeba się schylić po każdego delikwenta brzuch leży mi już na kolanach...rozwarcie co raz większe ale teraz mi skurcze wcięło 😠 więc nie wiem czy mam jechać na porodówkę czy czekać 🥴

• Mamusia
Jem wlasnie sniadanko, mala jeszcze spi 🙂 Wkoncu zrobila kupke 🙂 spokojniejsza jest o wiele wiele razy 🙂
Agaa powiem ci tak jak bylam w szpitalu to dopadl mnie jakis placz ale to chyba ze zmeczenia bo nie spalam caly dzien, cala noc no i puzniej znow caly dzien wiec psychicznie troszke kiepsko bylo, ale teraz jak juz jestem w domku to wszystko wraca do normy.
Jesli chodzi o Gaz hmm na poczatku pomagal troszku ale trzeba bylo go brac przed zblizajacym sie skorczem bo tak to nie pomagal , i ciezko bylo o tym pamietac ale polozne przypominaly no i oczywiscie MOJ 🙂 biedny .
Hmm mi sie wydaje ze czekac jak najdluzej, poprostu do 5 min skorczy, bo ja wsumie sie meczylam w domu ale sie jakos spobodniej czulam, a jak juz bylam w tym szpitalu to tak inaczej wiadomo, ale ze mialam 9 cm odrazu na przyjazd to wiesz, nie kazdej sie zrobi, a do WC w domu to non stop biegalam :/ przy skórczach, jeszcze wrócilam do domku parze sie a tam cala jedna wielka kartka zapisana skórczami uff.
Laski dacie rady!! ja sialam panike jak cholera 🙂 i myslalam ze to o wiele wiele gorzej!
Agaa a ty swojego klocusia tez raz dwa urodzisz 🙂

• Mamusia
Polecialysmy 3 za jednym razem 😁 tego 7 😁
Qrka mnie wyprzedzila o pare godzinek 😉 hehe ale obie o tej samej poze dawalysmy.
A powiedzcie mi co z CZEKOLADKA???
Czasami jak jest duzo stron to wole cos napisac do was niz czytac 😞 😞 chociarz ja to nigdy nie lubialam zaleglosci miec.

• Mamusia
LOLI KOCHANIE OLENKA JEST BOSKAA!!!!!
NASZ MALY KOLPSI 😉 HIHI 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

jAK SIE CZUJESZ MAMUSKA W DOMKU??
Jak Olenka daje pospac?? 🙂

Kurde a ja mialam noc do dupy, malzenstwo mi sie wali w huj, nie wiem ile jeszcze bede z Karolem bo mam dosyc...do niedzieli ma sie zastanowic nad soba i co dalej zamierza... 🤨 🤔 😞
Mam dosyc tych jego sciem, tego ze znajomi sa wazniejsi, ze wcale sie z nami nie liczy... 😞
Wczoraj wszyscy znajomi go kryli ze nie jest w barze,m a tesciu akurat jechal i powiedzial ze nasze auto stoi za zakretem, a 2 min wczesniej rozmawialam z nim to twierdzil ze jest w pracy i ze nie wie kiedy wroci... po kapieli poszlam do tego baru a on siedzial ze znajomymi i ze do domu nie wraca, itd nie ruszalo go nic ze zabiore marcela i odejdziemy...rzucilam obraczka dostal po pysku... potem tescie z nim rozmawiali, wrocil i znowu przepraszal ale ja mam dosyc..ja sie wykoncze i malego tez...bo on na to nie zasluzyl 😞

i czuje ze wpadam w jakas depresje, maly placze ciagle od kilku dni.. ciagle go trzymam na rekach... nie moge nic zrobic... juz nie mam sily do niego i sluchac jak on placze...
serce mi sie kraje ze cos go boli a ja nie moge mu pomoc a z 2 str wku mnie ten ryk... 😞 😞 😞 cos sie ze mna robi nie tak 😞 😞 😞 😞

Loli coraz bardziej się tego obawiam...to że Tobie poszło dobrze nie znaczy że ja też dam radę tak łatwo...mniejsza o to...będzie co będzie 🙂
a Ciebie podziwiam i pozytywnie zazdroszczę że się udało tak gładko i szybko 🙂

i karmisz tylko piersią? czy będziesz musiała dokarmiać butlą?

Loli napisał(a):
Polecialysmy 3 za jednym razem 😁 tego 7 😁
Qrka mnie wyprzedzila o pare godzinek 😉 hehe ale obie o tej samej poze dawalysmy.
A powiedzcie mi co z CZEKOLADKA???
Czasami jak jest duzo stron to wole cos napisac do was niz czytac 😞 😞 chociarz ja to nigdy nie lubialam zaleglosci miec.

cztery Loli 🙂 czekoladka najprawodpobobniej tego samego dnia 🙂 ale nie mamy do niej nr tel, ona naszych też nie ma...więc czekamy na nią tutaj...