Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej kobitki:*
4,7 kg dziewczynka?????? Boze jak Ty tego dokonalas 😜
AGUS byla.. biedna nasza kochana tak sie tam meczy... 😞 no kurwa nikt mi nie powie ze w szpitalach nie traktuja kobiet w ciazy jak jakies cielne maciory 😠 do upadlego beda kurwa czekac az wykoncza czlowieka 😠 ehh
Agunia trzymaj sie tam nam , jestes dzielna i silna babeczka dasz rade 😉 my Ci kibicujemy tu wszytskie:**
Elunia ja sie podpisuje pod tym co pisala i Loli i Kaska... zajebalabym huja...!!! ma kurwa szczescie ze mieszkamy daleko bo by mial nalot jakiego jeszcze nie widzial 😠
Kochanie i bede Ci to powtarzac do zdechlej deski...!!
jestes zajebista,opiekuncza, madra, pracowita, piekna i dojrzala itd laska ktora moze miec kazdego!!jestes mloda i znajdziesz sobie takiego kto bedzie kochal ciebie i niki i bedzie o was dbal....bo na tego cymbala to nie zaslugujesz!!!!!!!!!!!!i prosze juz sie nie zadreczaj tym idiota!! wiem ze to ciezko ale z biegiem czasu zobaczysz...a juz jak niki sie urodzi to zajmowanie sie nia ci pomoze w tym 😘

Loli, A to Bartek jest w domu?? ma urlop?
no ja nosze te gatki zciagajace i cos niby jest poprawy ale nie za wiele 😞
Kaska a Ty nie mialas wczoraj isc rodzic czy cos?? 😜

Co do Domi... pisalam ze maly jest w szpitalu i ona tam jezdzi, i nie ma za bardzo czasu pewnie...i ze jak bedzie miala chwile to zagladnie. Ale to bylo kilka dni temu wiec nie wiem co tam teraz u niej slychac.

a ja noc..MASAKRA... 4H TYLKO SPALAM 😞 wczoraj wieczorem maly jeszcze sie wyzygal 😞 musialo mu cos zalegac w brzuszku 😞 ehh... po 22 zasnol obudzil sie o wpol 3 i do przed 5 wojowal.. i o 6 sie obudzil... teraz slysze ze znowu cos tam kombinuje.. 😞
wygladam jak z krzyza zdjeta, przeryczalam pol nocy razem z nim 😞
rano jak go trzymalam po mleku to sie hihchral... i jak tu go nie kochac kuzwaaa ☺️ ale czasami to mam dosyc 😞
dzwonilam do karola przed 7 to ze w domu sie nie wysypia to chociaz w pracy chce... a ja kurwa kiedy sie wyspie?? jak umre?? ☺️ ehh 2 dni by mi wystarczyly zeby sie wyspac i doprowadzic do ladu 🤔

ehh.. dzis ide po moja kurtajke 😁 😁 moze spodnie jakies dostane w koncu 😜 jak mi ktos wykupil to zajebie 😜

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
O jak miło czytać, że wy też ryczycie pod prysznicem i nad maluchami 😜 Ja to sikam po gaciach jak przystawiam małego do piersi. Kuźwa ból, że nie ogarniam 😠 Wczoraj musieliśmy się wlec do USC i przy okazji do rodziców pojechaliśmy zabrać psa. Małemu coś się nie spodobało bo całe popołudnie i wieczór z nim wojowaliśmy. Ryczał, stękał, rzygnął, piernął...Ech masakra jakaś. A ja karmiąc go też wyłam. Pod prysznicem wyłam, karmiąc go też...Z bólu, zmęczenia, hormonów...Z wszystkiego. A wiecie co było najsmutniejsze? Wyznanie Krystiana. Że on już nie może patrzeć na mój fizyczny ból. Że go to wykańcza bo chciał by mi jakoś pomóc. I że przez to nie może patrzeć na Franusia 😞 I to było już jakoś po 22.00. Potem ja padłam z małym w łóżku taka zasmarkana, a Krystian pojechał do Tesco....I wiecie co? Szykował dla mnie bułki nadziane farszem z pieczarkami na śniadanie ☺️ Odprężył się bo była chwila spokoju i jemu też gotowanie sprawia frajde. A teraz poszedł z Luną na spacer. Tłumaczyłam mu, że nie może tak nade mną wisieć tylko musi porobić coś dla siebie. Bo inaczej znienawidzi i mnie i to dziecko i ten dom który razem budujemy. I chyba przez to dzisiaj muszę być silniejsza...Tzn udawać i połykać łzy 😞 Bo normalnie mam ochotę wyrwać sobie wszystko z brzucha i cycki 😞 Szwy ciągną, pęcherz boli, sikać po tym posranym cewniku nie mogę bo piecze...A dziś jeszcze żołądek mnie boli...
Eluś a z Tobą kotek chyba mogę być szczera co? Twój facet okazał się totalnym gówniarzem. Niestety, ale tak jest. W dodatku jego picie i agresja i te teksty do Ciebie i Twojej rodziny...Na Twoim miejscu wybiegła bym myślami w przyszłość. Bo ja nie widzę w niej poprawy, tylko jego jeszcze gorsze zachowania. Bała bym się mieć go przy sobie. A zwłaszcza przy Nikoli. Na moje oko z tej mąki chleba nie będzie 🤨 Twoje uczucia do niego w końcu miną. A teraz nie liczysz się tylko Ty , ale też dziecko. Za które jak widać tylko Ty i Twoja rodzina jesteście odpowiedzialni.
O Agusi to ja już nic nie mówię 😞 Przez te dni widziałam jak traktuje się kobiety i ile cierpią 😞 Tam się działy takie historie , że do dziś się cieszę , że mnie ,,tylko,, pokroili. I wdzięczna jestem, że trafiłam na mojego lekarza. Gdyby nie on, nie wiem co by ze mną było 😞

rajciuuu jaki koffany !!! 🤪
CO do Sebastiana koniec tematu nie ma co o nim mówić zrobił jak chciał...
A ja przeziębiona 😞
Katasrofa a dzisiaj musze jechac i pozałatwiać pare rzeczy jeszcze.. :/

• Mamusia
jeju jaki piękny Franek! 🤪
Ania już nie idę rodzić. nie w tym stuleciu. przestaję pisać co mnie boli, co mi się dzieje. bo tylko nie potrzebnie się nastawiam 🙂
Eluska mnie też coś bierze 😞 chyba od sióstr się zaraziłam 😠
dziś leżę w łóżku i wszystko mam w dupie.

• Mamusia
ehh cos czuje ze jak wszytskie urodza to bedziemy tu siedziec po nocach i wyc do ksiezyca po katach 😞
zazdroszcze Wam ze macie facetow przy sobie, chociaz karol tez mial wolne i pomagal a teraz gdy go nie ma masakra 😞(
dzis wraca to nawet nie mam jak mu obiaduy zrobic;( ehh
bylam na tych zakupach kupilam co chcialam...ehh
wrocilismy godzine temu a on wyje ciagle:9 nakarmiony przewiniety i nic.. nawet czopek mu dalam na kolki i nic 😞 😞 😞 😞 😞 😞 jestem normalnie zalamana 😞
najchetniej ubralabym sie i wyszla w pizdu 😞 😞
do dupy pogoda tzn taka na zmiane raz mocne slonce raz chmury.. i bede kuzwa musiala go ubrac i isc zeby chociaz chwile ciszy miec 😞ehhh a zygac mi sie chce tym dworem!!

katastrofa kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• Mamusia
napisalam karolowi ze nie dam rady zrobic obiadu, to sie obrazil 😠 😠 😞 😞
jak mam kurwa go zrobic jak on albo wyje albo musze go brzymac 😞 😞

w pizdu z tym wszystkim 😞 😞 😞 😞
wiem ze nie powinnam tak mowic, ale tak jak krystian Eli ze nie patrzy na malego przez to co ona przezywa.... mnie nie cieszy juz nic...i nie moge nerwowo jak on zaczyna plakac...
jeszcze kurwa sama ze wszystkim a ten fochy pizga 😞 😞 😞 😞 😞

przerasta mnie to w huj... wszystko na mojej glowie 😞

Cześć dziewczynki ,ja tez dalej w dwupaku 😞 jak się nie mylę to chyba powoli czop mi odchodzi cała noc nie spałam masakra rano się pobeczałam mój nie wiedział co ma zrobic i mówi jeszcze troszkę kochanie słodziak mój.
  • Eluś kochanego masz synusia 🙂
  • Aniu widzę ,że masz ten sam problem co ja miałam 9 lat temu z dzieckiem ,ty go karmisz naturalnie czy sztucznie?

• Mamusia
    aniu kochana weż się w garsć facet ma ręce i sam może sobie ugotować do cholery pańskiej a jak mu sie nie chce to niech pizze zamówi 😠 nie denerwuj sie bo mały wyczuwa to ze jesteś zdenerwowana i przez to może płakać. Głowa do góry kochana wyprzytulaj się z malutkim a chłopem sie nie przejmuj bo nie warto on sie nie martwi ze jesteś zmęczona. Ja też będę sama z małym więc trzymam kciuki za lepszy humorek i pamiętaj dziecko wyczuwa Twój nastruj 🙂

• Mamusia
    Ania kurde jakbym tylko mogła to bym wzięła małego, a Ty byś sobie odsapnęła..
    I rzeczywiście srać na Karola, wiem, że on zmęczony po trasie, ale musi zadbać sam o siebie. Kwestią obiadu w ogóle się nie przejmuj 😘
    A może pomyśl o tej chuście? Mogłabyś go nosić i coś robić jednocześnie. Kiedyś jak o tym gadałyśmy to wiem, że jesteście do nich negatywnie nastawione, przez ten wypadek który miał miejsce w stanach. ale on dotoczył takich jakby nosidełek, a nie chust. może warto było by spróbować..?

Hej Kasiu i tu macie rację olać go ma dwie ręce a ty Aniu spróbuj do położnej zadzwonić może ci coś doradzi
  • Kaśka jak się czujesz?
  • A ja w środę byłam u lekarza powiedział ,że mam rozwarcie na 2 cm i czekać jak do przyszłego tyg nie urodzę to olejek kazał mi wypić hmmm,mały niby waży 3900g masakra aż się przeraziłam,najlepsza była położna pyta się mnie wypisać pani receptę a ja ,a na co,a ta na sex z mężem dowcipna hehe 🙂

• Mamusia
    😁 dobra babka
    ja sie czuje do dupy, coś mnie jakieś przeziębienie męczy..
    Do lekarza idę we wtorek i zapytam co mam robić po terminie. Aczkolwiek przewiduję, że trzeba będzie czekać..
    Perełka, jeśli mogę.. Czy ja dobrze rozumiem, że teraz z tym partnerem,z którym teraz jesteś to Wasz pierwszy dzidziuś?

tak nasz wspólny pierwszy ,on jest tez po przejściach i ma córkę 16 letnia więc już doświadczony tata ,ale powiem ci ,że w tamtych ciążach nie czułam się tak do dupy i poród naraz sie zaczął a teraz to jest straszne heh siedze i masuje sutki położna kazała zobaczymy czy pomoże i mam pod prysznicem ciepłym siedzieć znając życie to też ci tak karzą , bo mi ze względu na to że mały jest duży i już kazali coś działać.A Anulce to współczuję przechodziłam przez to samo i również facet narzekał ,że czasu nie mam do niego