Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dziewczyny co ja miałam za nerwowy dzień pojechałam do mamy a tam mieszka babcia bo jest w poważnym wieku i juz nie może być sama, a tu co okazuje się że coś sie dzieje wywiozło ją pogotowie okazało się ze to udar mózgu i bardzo żle z nią 😞
na dodatek na zajęcia miałam tyle roboty 🥴
Dobrze że Kacperek był dzisiaj grzecznusi dużo spał i nie dał popalić 😉
o ELOITE super że jesteś dzielna kobietko ! 😘
A mamuśki pewnie już wszystkie chrapią 😜

Hey dziewczny
ehh ale miałam noc mały fajnie spał raz sie tylko obudził ale ja taka niespokojna byłam 😞
martwie się o mame jest załamana stanem babci 😞
Ja zaraz jade na zajęcie na uczelnie co gorsza jeszcze przeziebinie mnie łapie czuje juz ze mam katar i boli gardło 🥴
Wczoraj skonczył się nam Bebilon 1 i chcieliśmy małemu dać ten Bebilon comfort 1 i mały wyczuł że to inne i mniej dobre mleko i nie chciał go pić więc Mati lecieł jeszcze w nocy do apteki po normalny Bebilon 😜
ale faktycznie ten bebilon comfort 1 jest okropnie nie dobry w smaku nie dziwie się że Kacper nie chce go pić 🤢
Ok dziewczynki buziaki dla was i dla maleństw będe póżniej 😘

my walczymy od 7 rano z uspaniem, jest po 10tej a ona nadal nic...do tego chyba ma katar, dzisiaj jej gluty z nosa wyciągałam 😞

Ani85 ja myślę że Ela musi małej dawać jeść co 3 godz bo spadła z wagi, jak moja...moja jak śpi powyżej 4h to też ją budzę...

Dosik Ty to jesteś superwomen normalnie! i zresztą wszystkie z Was które godzą szkolę z dzieckiem...szacun! 🙂

Aniu87 hmm no to nie wiem...może to kwestia czasu? kurcze, a po kim Twoja Olcia ma takie boskie włoski??? 🙂 🙂 cudowna jest! 🙂

Ja jej nie budze tylko chce ją przywyczaic zeby jadla co 3 godzinki a nieczęściej. Bo pojde do szkoly i bedzie dupa. Wiec jak juz zaczyna plakac tak po 2 i pol godzinach to akurat ja przebiore, pobawie sie z nia i ja karmie.

• Mamusia
dla mnie te wloski to tez szok 😁 jakby mnie uspili do porodu i dali potem dziecko to bym nie uwiezyla ze moje 😁 ale po tatusiu bo tez ma taka bujna czarna czupryne. tyle ze nastawilam sie na blondaska bo i ja i janusz w dziecinstwie mielismy jasmiutkie wloski, potem dopiero zciemnialy 🙂 a tu taki czarny łepek wyszedł :P i długaśne ma te włosiska, z tyłu to cała szyje zakrywają. Sliczne są tylko mycie dłużej schodzi 😜

• Mamusia
Moja siostra 12 października kończy 7 lat. Wiecie o czym marzy??? O pieczątce 😮 Z jej nazwiskiem i adresem 😜 Ale takiej prawdziwej hehe 😜 I tak myślę co jeszcze mogła bym jej kupić...Tak szukam czegoś takiego a la biuro, poczta czy coś 🤨 Macie jakieś pomysły?

• Mamusia
zdublowalam.. ale juz jestem wiec pisze 😜 eheh

Elus no to kup jej zabawki poczte.. powinno byc w jakeis hurtowni zabawek 😉 kopert jej nakupuj jakies pocztowki 😜bo taka pieczatka to chyba sporo kosztuje..

No Domi, co do tego mleka ja dosypywalam mu troche soli, i nie zmieniam mu tak ze jedno sie konczy to daje 2.. tylko przez te kilka dni daje na zmiane i potem juz calkowicie 😉 bo dziecko musi sie przyzwyczaic. A te inne mleka na kolki i za parcia uwierz ze sa jeszcze gorsze 😮 🤢 a nutramigen poprostu WALI pyram jak nie wiem.
Co do babci to przykro mi 😞

Agus, a czym jej te smarki wyciaglalas z nochala? bo maly tez mi tak cos harhla i wsikuje mu wody potem aspiratorem wciagam .. i jest masakra co on tam ma 😮

Kurde a ja mialam rzeczy na chrzciny obmyslone i cos mnie podkusilo zeby je ubrac wczoraj i zamiac sie nie moge 😮 bluzka to jak po mlodszej siostrze 😮 ehh auto nam sie rozkraczylo... karol mandat dostal... kuzwa tyle wydatkow ze koniec swiata.

za niedlugo ide na to szczepienie.. 😜 potem jak wlece to napisze 😉)) ehhe mam nadzieje ze pol przychodni sie nie zleci na alarm

:***

• Mamusia
ja muszę chyba zrezygnować z pieluszek HUGGIES 😞
w szpitalu używałyśmy tych HAPPY i były rewelacyjne.
a w tych mały ciągle jest polany, próbowałam i rozmiaru 1 i 2.
skończyło się tym, że dziś w nocy był do przebrania ze wszystkich śpioszków i kaftaników chyba z 4 razy 🤔

i tak mi się leje z cyców, że już mam deficyt wkładek laktacyjnych 😮

ja z huggisami przecież mam to samo! tylko że to są 'dwójki'...a moja kluska kluskowata jeszcze nosi jedynki 🙂

Aniu w te dalsze rejony noska się nie zapuszczam...widziałam gila w środku to go patyczkiem potraktowałam i skubany się opierał ale w końcu odpuścił i wyszedł! 🙂

Eloite guziczek OFF? jak znajdziesz to wal do sznura 😁 😁
jak Ty się w ogóle czujesz? cycuchy bolą? 😁 z moich też się leje...moja to lubi na początek ssania cała się w tym mleku na buźce wytaplać, a potem dopiero sobie soczyście pociągnąć 🙂

byłam z nią na samotnym spacerku i superrrr było, tylko mi było zimno 🙂 kurde kurtki takiej nie mam przejściowej...

i mam troche stresa, bo mój dopiero wczoraj załatwił ten akt urodzenia, zaświadczenie do macierzyńskiego mam wystawione 28go i cholera boje się czy mi nie przepadło jak trzeba do 7 dni donieść do zjebałam...

a co z becikowym? do kiedy to trzeba?? ech nie mam nawet czasu usiąść i w necie poszperać...może teraz mała da mamie coś poczytać 🙂

też to właśnie wyczytałam 🙂 ale potrzebuje zaświadczenie od lekarza...czyli dopiero za 3 tygodnie na wizycie...już na mnie mój gin oprócz tej wizyty nie zarobi! skubany... 🙂

Elu to może po prostu marudzi...moja lubi jak się ją drapie po plecach...może spróbuj?!

• Mamusia
eehh ja potem nadrobie...
bylismy na szczepieniu.. 😞cos okropnego... on w zyciu jeszcze tak nie plakal 😞 😞 😞 a ja przy kluciu razem z nim 😞 😞 ma raczke i 2 nozki poklute 😞 chyba go boli bo taki marudny 😞

no a wazy 4820 i lekarka glupia powiedziala ze za duzo przybral 😮 ja tam, sie ciesze ze tyle wazy 😜 i sie zdziwila jak zobaczyla jak glowe podnosi prubuje sie czolgac i przewracac 😜
no i pol cm urusl 😉

potem wejde to nadrobie