Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Elus zapinam je mocno, chociaż raz jak widziałam jak zapięła je baba od noworodków, to myślałam, że mi Alka na dwie części podzieliła 😁 muszę coś z nimi pokombinować, bo mam jedną małą paczkę jedynek i dwie duże paczki dwójek.
a o tych happy się naczytałam,że jakie to one chujowe nie są, a mi odpowiadają najbardziej.
Agaa czuję się już naprawdę dobrze, czasem mi się trochę w głowie zakręci, ale jestem sprawna i w ogóle 😉 wyjęli mi szwy przy wyjściu więc się nie muszę fatygować jechać do szpitala ponownie 🙂 za to muszę objechać te urzędy i wszystko pozałatwiać 🙂

hej anrescie moglam tu zajzec 🙂
napierw wizyta tesciow przez 3 dni masakra lep mi pekal od sluchania tescia ale jakos przezylam.A potem net nam sie zepsol karta sim sie zepsola i dopiero dzisaj dostalismy duplikat.Jak tam wasze malenstwa ja nadal walcze z zoltaczka Adasia ale jest juz lepiej bo poziom bilirubiny spada powoli ale najwazniejsze ze idzie w dol.No i moj maly wazy juz 3950g i pani doktor powiedzala ze mam dobrze go karmi 😁

Eh znów tyle roboty mam 😞
prace na jutro, dziecko, sprzątanie pranie masa roboty.
Jeszcze dziś babcia mi zmarła 😞
Nie wiem ile zapisałyście stron ale jak skoncze prace postaram sie obczytać
dobrze chociaż że mały teraz śpi i mam czas robić prace 😉
Kasiu jak tam z Alkiem w domciu jak sie sprawuje ?? 🙂
a u was jak dziewczyny maluchy dają popalić ?

• Mamusia
hej kobitki co tsm u was ciezko mi nadrobic wasze pisania ale mam nadzieje ze wszystko wpozadku my wczoraj bylismy u lekarza i mala wazy 44850g a wasze dzidziulki ? Ola spi mi bardzo dobrze w nocy wczoraj np zasnela okolo 23 obudzila sie o 4 nad ranem posiedziala 30 min i zasnela i spala mi dp 8:30 na spacerku tez spi a dzis bylismy bo piekna pogoda

• Mamusia
Domi wspolczuje z powodu babci 😘
No Ela a brzuszek jaki ma? moze mu pomasuj..chociaz kurcze jak i purta i kupa jest to nie brzuszek raczej...

Loli oo to moj ciezysz o pol kg niecale 😜 hehe

Kasiu to ale harcuje dlugo 😜robi zawody kto szybciej padnie on czy mama 😜 ehhe

A ja kupilam te wieksze pieluchy i tak z ciekawosci na przetestowanie zalozylam.. ehhe jakie one duuze w porownaniu do tamtych 😜 ale sa dobre 😜

no u nas poszla wlasnie dzisiaj pierwsza paka huggisow 🙂
Druga w zapasie jest oczywiscie ale ona są duze na nią!!
Dosik współczuje kochana 😘
Kasia jak bedzie ladnie trzeba sie umowic na spacerek 🙂
Ja dzisiaj beczalam jak Sebastian wychodzil a tak to moje hormonki swiruja w inna strone 😁
My jutro popoludniu do lekarza idziemy

cześć mamuśki 😘
Dosik współczuję 😞 trzymaj się 😘 😘

moja niunia ogólnie grzeczna, je, śpi, nie płacze, czasem tylko kryzys cycowy ma 😞 a ja nie wiem czemu, niby głodna ssać - chce ale sama sobie cyca wyrywa z buzi 🤔 i płacze i tak w kółko, dziś po kąpaniu właśnie taka akcja była podjadła ładnie trochę i dawaj - jazda! dałam smoka i śpi , wydaje mi się ze jakby była głodna to by dała znać 😉
a spałyśmy dziś we 2 chyba ze 2 godziny, tak podładowałam baterie ze ło! 🤪 (co ja będę w nocy robić 😉 hehe ) czekam jeszcze na meżusia bo 2 zmianę ma i ładuję się w kimono.
A! i tak się wycwaniła ta moja gadzina ze masakra! zostawię ją w łóżeczku i idę n. do kuchni, a ta krzyk, nie płacz tylko krzyk: LEEEEE, LEEEEE, a jak tylko wejdę do pokoju to STOP i czeka na pogaduchy 🤪

Qrka moja podobnie 🙂a z cycem to samo robi 😁 to wtedy ją biore zeby jej sie odbilo i z powrotem je 🙂
Ja dzisiaj do kuchni nie zdazylam dojsc a mam 6 krokow bo ta ryk niesamowity, jakby jej sie krzywda wielka działa. No ale pozniej sie udalo ululac oczywiscie nie w lozeczku tylko na mamusinej poduszce 🙂

no właśnie moja nie 😞, musi się przespać ze smokiem i dopiero obudzić na następne jedzonko i wtedy już je ładnie, na razie śpi 😜
a wiecie co?! jaka akcja dziś? przebieram tego mojego obsrańca małego, zdjełam jej pampersa chce założyć 2, trzymałam jej nóżki do góry => a tu taka bomba! obkupała mnie przewijak i jeszcze podłogę dała radę, 😁 MASAKRA!!! 😁 Dawid myślałam ze się udusi ze śmiechu ze na mnie poleciało, gamoń jeden 🤢

• Mamusia
hahahaha Igunia towarzyska kobitka 😜 eheh
Ale moj tez to samo... tylko wyjde z pokoju ryk a jak wchodze to cisza 😜
A z tym siuraniem i kupami.. niezle haha wyobrazam sobie jak to musialo wygladac 😜 ehhe
Wy to macie przerabane bo nie widzicie kiedy ebdzie siurala, a po moim widac po sisiaku 😜 a juz tez nie raz dostalam osiurana 😜 ehhe

Ja dopiero prace pokończyłam wiadomo miedzy czasie kąpielka i karmienie małego
jejku dobrze że Mati tak mi pomaga nie wiem co bym bez niego zrobiła 🙂
teraz czas na kąpiel i mykam spać bo jutro na zajęcia
a co do siurania 😁 to Kacperek raz juz też mamusie obsikał 😜
teraz juz widze jak ma zamiar się wysikać a jest bez pampersa 😜
ok mykam dziewczyny DOBRANOC 😘
chociaż i tak już pewnie wszystkie śpiochacie 😉

dzień doberek mamuśki 😘
czekoladka dawno Cię nie było 😘 jak tam Twoja niunia?

mój kudłaty gagatek jeszcze śpi po porannym jedzeniu po 7, także mama ma trochę czasu dla siebie 🙃 chciałam ja wziąć na spacerek ale jeszcze zimno => 3 st 😮 dla mnie to już zima normalnie 🤢 musimy poczekać aż się trochę ociepli

Pozdrawiamy z niunią wszystkie mamusie i wszystkie dzidziusie 😘 😘

Dosik Ty to mas zdrowie kobieto! podziwiam! i życzę dużo siła na pogodzenie wszystkich obowiązków 😘 (masz ode mnie oklaska 😜 )