Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Anulka proszę bardzo, tak jest darmowa http://slub-wesele.pl/komis.html 🙂

Dosik dla pierwszego randkowicza Ewki wszystkiego najlepszego:****

oj tak, ja też tęsknie za starymi czasami 🙂

Loli ja nie mam parowego też, gotuję wodę i polewam wrzątkiem butelki...dzisiaj akurat mega mocno się oparzyłam w palce...ale cóż.

mój mnie wkurzył w tym tesco, bo 'szybko szybko' a ja jak z dziczy wpuszczona w regały i chciałam cokolwiek zobaczyć, ale nieeeee....wrrr! no cóż, nie będzie kurteczki przejściowej, ani kamizelki...poradze sobie bez nich...

• Mamusia
Szczerze to jeszcze nie :P hehehe jakos sie boje a po drugie boje sie uzywania gumek 😁 a jeszcze o anty nie myslalam a mam bardzo duzo propozycji ze szpitala a dopiero za tydzien wybieram sie na wizyte kontrolna po porodzie i pewnie beda mi wtedy proponowac jakie bym chciala, a wiec chyba wole poczekac 😁 bo jak narazie nie planuje drugiej dzidzi 🙂

szczerze? jestem zaskoczona 😉
idź idź, antykoncepcja w Anglii jest świetna...ta dostępność...nie to co u nas... 🙂

oki, uciekam do mojego:** do jutra!

aha...eloite i ja się przyłączam do Anulki i powtórze: zasługujecie na kogoś lepszego! i na pewno taki kiedyś się znajdzie. Nie masz wobec niego żadnych zobowiązań...a tak jak mówiłam nie raz: lepszy brak ojca niż taki ojciec...

Loli ktoś Ci zaklaskał teraz przede mną i musiałabym czekać 47minut 🙂 ale spokojnie, przegonisz mnie 😁
Ty się lepiej zajmij swoją ilością postów 😁 tak co mnie przegonisz wreszcie gadułko 😁

buziak:***

Loli bedziesz wiedziala uwierz mi. Jak sie kapnelam dopiero jak mala wkoncu zrobiła kupke i powoli przestawała płakac, nawet noszenie na rekach, przytulanie, nic nie dawało..
A karmienie no cóz.. Karmie ją ale jak to przez karmienie piersia ma kolki to bede musiala przestac ale na razie karmie chociaz ona czesto marudzi.

• Mamusia
ooo elus to tak jak my wstawalyscie 😁
ehhe ale wczoraj wieczorem to myslalamz e wyjde z siebie 😮 ryczal marudzil spac nie chcial a oczy jak 5zl 😜 polozylam do lozeczka i nie pozwolilam go karolowi dotykac... ze albo sie uspokoi i po dobroci bedziemy zasypiac ale sie nie dalo 😮 zasnol mi na brzuchu 😜

Loli kolke to twardy brzuszek...
Agus dziekowac za str;*
Elus zrob jej masaz brzuszka.. kuzynka mi pokazala i czasem pomaga 😉)
okreznymi ruchami w str zegara kilka kulek, tak lekko uciskaj i kolanka do brzuszka przyciagnij.. i tak kilka razy, potem na przemian rekami tez lekko uciskaj i od gory brzuszka do dolu zjezdzaj i nozki znowu do gory po kilku razach. to mozesz jej robic czesto bo krzywdy jej nie zrobissz a troche w tych jelitkach jej poprzestawiaj.
I jak ma kolke to jeszcze czopek Viburcol... on jest na stany niepokoju, na kolki na goraczke itd. wsadzisz i po 15 min spokuj zacznie tak pierdziec ze masakra to bedziesz wiedziala ze to na bank kolka byla. To jest bez recepty ale kosztuje 25 zl.
Albo z tetu te kropeli czeskie albo niemieckie sab simplex. nam tez pomagaja rano kilka kropel wieczorem i jest git 😉

Jak sie dusi czym???