Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hm no moja tez zasnela o dziwo polozylam ja do lozka i sama zasnela i tez pomylam sobie naczynka i ogarnelam troszke w kuchni, i wsumie teraz czekam az sie obudzi dam jej zjesc i wyjde moze na jakis maly spacerek 😉 bo wsumie pogoda przecietna ale nie zapowiada sie na padanie ;] a tak to wsumie 0 innych planów

• Mamusia
Laski nie nadrabialam bo 20 str nie jestem w stanie... 😞
Ale czytalam Domi Twojego posta i kawalek rozmowy..

ehh.. I musze Ci powiedziec ze Ty i Loli to normalnie jak byscie wiedzialy co u mnie sie dizeje identycznie 😞Oni sa jacys podobni do siebie...ehh 😞 😞
Moj wczoraj wrocil .. oczywiscie bar zachaczyl 😮 ehh BO ON PRACUJE JEMU SIE NALEZY... a mi sie kiedy bedzie cos nalezalo??
Domi i tez wiele razy porobowalam z nim rozmawiac... co dzien praktycznie ejst jakas akcja, ale do niego nic nie dociera nie slucha ani nic.
ehh... po klutni 1 2 dni ejst opk a potem znowu wielka akcja.
Kilka dni temu nawet nie pisal;am bo az wstyd.. ale zesmy sie poszarpali bo powiedzialam ze malego mu zabiore 😞 ehh wczoraj tez powiedzialam ze mam dosyc udawania, i powiem wszytsko mojej mamie i wyjezdzam... to zadzwonil do swojej mamy poskarzyl i potem sie podlizywal.. dzis znowu bylo spiecie bo kuzwa w domu jest to on mysli ze zajmowanie sie malym to lezenie z nim.. a ja zrobie wkolo niego posprzatam itd... A jak jestem sama to jakos mi nikt nie pomaga i nie moge sobie z nim tak polezec 😞

Poprostu tak jak u Was... mam dosc... wszytsko trzeba mowic nic od siebie 😞 tylko licza sie oni i to co potrzebuja a ja moge sie rozdwoic.
Wczoraj czytalam ze w depresji poporodowej czy Beby blues jest potrzebne wlasnie wsparcie meza, czulosc itd bo bez tego bedzie ciezko.. a my ani pomocy ani nic 😞A wkurwia mnie to ze nawet mnie nie przytuli bo odrazu mu sie chce seksu 😠

I bardzo Wam dziekuje ze jestescie , bo z Wami to jakos mi lzej wygadam sie powspieramy sie nawzajem oplujemy monitor 😜... gdyby nie wy to nie wiem calkiem bylabym zalamana

MOJA KOCHANA GRUPA WSPARCIA:*****Mam ogromna nadzieje ze w przyszle lato sie zobaczymy 🙂)))tylko 1 dzien to nam chyba nie starczy 😜

A ogolnie.. ehh.. do dupyy... maly mi wynagrodzil wczorajszy dzien i obudzil sie tylko o 3 potem po 7 i po 9 😉 dzis przychodza znajomi karola, temu oczywiscie dupa sie pali na impreze, a tesciowa jeszcze ze hetnie sie zamie malym..i ok.. ale ja wygladam jak pol pizdy za krzaka, i co on sie najebie standardowo, a ja bede myslec tylko o malym i znowu wojna bo bede chciala wracac do domu. Nawet nie mam ochoty wychodzic nigdzie. ehhh
jutro jade do swojej kolezanki wkoncu, i do rodzicow 😉