Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No wlasnie ...
Chcialam Wam polecic... Gazetki
RODZICE.. z biletem do kina -MULTIBEBY kino 😜 Z fartuszkiem do jedzienia i plytka MAMO TATO CO TY NA TO O PIELEGNACJI ITP...
MAM DZIECKO... i pomyslam na swieta z malymi dziecmi...
i odnosnie tej sesji FRANKA... jest tam p[omysl ze laska od synka zrobila prezent kazdemu i malemu robila npo fote jak robi ciastka tzn jest caly od maki... jak wiesza babkli i jest caly w lancuchach.. w str mikolaja... a teraz robi znowu i zobaqczy czy duzo urusl 😜
Albo na wihili dziecko za mikolaja przebrane i kazdy zeby dostac prezent to musieli spiewac mu piosenki albo cos 😜
I MAMY RADZA MAMOM... fajne tez i nie drogie.. 😉 mozna dziecka fotke wyslac 😜

Cześć Mamusie Wrześniowe 🙂
U mnie zmiany, od grudnia ide na kurs a kolo lutego marca do pracy bede agentem ubezpieczeniowym PZU...moze troche nam lzej bedzie ,nie bedzie trzeba liczyc kazdego grosza OBY!!Zaraz wstawie do alumiku nowe zdjecia Mychy bo wczoraj robiłam mu lezaczku jak fikal 😜

• Mamusia
oo kurde juz do pracy..?? 😮 no niezle...
mnie karol tez wysylal... ale jak po weekendzie zobaczyl jak maly jest do mnie przyzwyczajony i u niego wyl sa wystarczy ze mnie zobaczyl byla cisza to zmienil zdanie 😜 ufff 😜 hehe ja nie moge do pracy isc przeciez musze z Wami byc 😜 hehe
gorzej bedzie jak wezmiemy kredyt.. bo prawdopodobnie od stycznia lutego i roczek marcysia bedziemy wyprawqiac juz w nowym domku 😉

• Mamusia
A Loli pocieszę Cię...Mam odremontowaną chatkę, wszystko świeżo pomalowane i...Grzyb w rogu ściany pod sufitem, grzyb na ramach okien, grzyb w łazience...A za mieszkanie ,,płacimy,, ok.1400zł miesięcznie więc nie masz jeszcze takiej tragedii bo możesz sobie szukać czegoś innego, a ja tak czy siak muszę tu żyć 🙂
Aniu zazdroszczę domku 🙂

• Mamusia
Eloite powiem ci ze moja tez w dzien malo co spi, a jak juz zasnie to na 30 min i tyle :/ ehhh
Mam nadzieje ze z czasem to sie wszystko ulozyc i unormuje.

A z mieszkaniem poporstu jedna wielka tragedia mialam do dyspozycji salon,pokoj 2 osobowy, pokoj 1 osobowy, lazienka, kuchnia i korytarzyk.

I tak w malym pokoju zaczol wychodzic grzyb :/ ten nasz kolega co tam mieszkal juz nie mugl tak wysiedziec i spac, a wiec przeniusl sie do salonu a salon zrobilismy z tego malutkiego pokoju :/ tragedia. w lazience jest na scianie i suficie jeden wielki grzub 😮 😮 drzwi nawet zaczely obrastac grzybek chodz sam wlasciciel domu wczoraj byl to ogladac i mowil wlasnie ze drzwi byly wymieniane 3 miechy temu! No bo sa nowe.. I teraz od 2 dni zaczelo nam sie w pokoju lac po scianach woda :/ i pewnie zaraz tez i u nas w pokoju wyjdzie grzyb.
I jak z malym dzieckiem tutaj mieszkac :/ ten nasz kolega chyba z 2 tyg. byl chory :/
Niby wlasciciel domu ma cos z tym zrobic ale przecierz co zrobi, mowil ze ociepli to od zewnetrnej strony :/ a my dopiero po 6 miesiacach mozemy zrezygnowac z umowy ;(

No niestety taka jest szara rzeczywistosc, Krzycha zwolnili w ciagu 5 miesiecy z dwoch prac 😠 Tzn z tej ostatniej to sam zrezynowal bo sami kryminalisci pracowali i caly czas chlali i go straszyli ze mi auto skasuja;/ a mial dobra prace bo jest mechanikiem sam. a teraz poszedl do ochrony za 1500 brutto, juz nie wynajmujemy mieszkania tylko mieszkamy kontem u mojej tesciowej na 40 metrach wiec musze isc do pracy zeby na jakis kredyt zarobic bo wynajem tez do dupy 🤢