Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
no wlasnie moja kumpela ma pol roczna corke.. i nie daje z nia rady taka nieznosna... warije jak nie wiem 😮 a ja wiem ze ten moj tez bedzie taki... jak bylam u kolezanki to ten jej jak lalka a moj wariowal chichral sie gadal... eh az strach pomyslec 😜 eheh

No moj tez ma cos z tym, oczkiem jednym tak jak by mu sie nie zawsze zamyka i ma szparke na moze 3 mm gdy spi.. nie wiem czemu ale to nie zxawsze...

haha teraz sie turla i wkurza jak mu dupcia nie chce isc za nim 😜 ahha

a mialam sie pytac..bo Marcelowi wlosy tak po chinsku rosna... jak by yy placami... to tak bo sie wycieraja od lezenia... ale co mnie wkurza to gniazdko mu sie takie robi ze patrzec nie moge na to.... juz nie wiem jak mam mu to zaczesywac.. Wasze dzieci tez tak maja?

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ech chyba też kupię jakąś uspokajającą! leży w łóżeczku cicho, a ja mam dość strassznie, poszłabym spać i tyle!

Aniu moja gniazda nie ma i też jej się o dziwo nic nie wyciera...ale za to z tym półotwartym oczkiem ma tak samo 🙂 smyram ją wtedy po brwi i zamyka oczko do końca...

Qrka to może jej dzisiaj nie kąp? ja nie kąpie, mam to gdzieś 🙂

• Mamusia
ja kapie bo go to uspokaja... 😜 heh
dzieciaki za sciana wyja na maksa a ten miske cieszy haha 😜

Kurde Agus nie dziwie sie 😘 dzieci potrafia wykonczyc... 🤨 a powiedz mi czy to co jej sie nie zamyka to ma to z tym kanalikiem? bo ja nie wqidze zeby on mial cos tam nie tak czy inaczej niz w lewym oczku

a jej się i jedno i drugie niezamyka... ale hmmm może rzeczywiście częściej te z kanalikiem...
no a czemu myślisz że Marcel coś z nim ma? ropieje mu? albo rano jak się budzi to ma zaklejone?

ja jak się wkurzę to zaraz ją wciepne do wanienki, bo ryczy z tego łóżeczka nadal!!

brzuszek ma ok, ale teraz byłam ją przebrać i miała całe body przepocone 😞
temperature ma 37st...to nie wiem

jak nie ma ropki to jest ok...
kurcze, a co do stulejki to kompletnie Ci nie pomogę, bo nie mam o tym zielonego pojęcia 🤔 zapytaj lekarza tak będzie najlepiej

• Mamusia
Agaa napisał(a):
brzuszek ma ok, ale teraz byłam ją przebrać i miała całe body przepocone 😞
temperature ma 37st...to nie wiem

jak nie ma ropki to jest ok...
kurcze, a co do stulejki to kompletnie Ci nie pomogę, bo nie mam o tym zielonego pojęcia 🤔 zapytaj lekarza tak będzie najlepiej

pewnie jej sie podniosla temp od placzu.

ech to fajnie wiedzieć że Wasze dzieci też niedomykaja oczek, bo myślałam że to moja znowu coś ma nie tak...a ja już wyczulona jestem strasznie 🤨

qrwa kupmy sobie stopery do uszu!! hurtowo to może zniżkę dostaniemy!!!!!!

• Mamusia
Agaa napisał(a):
pewnie tak...a ryczy nadal 😞 Twój też Kasiu?

aga u mnie dzis troche lepiej, ale wczoraj to byl dramat. wyszlismy na spacer o 15stej wrocilismy kolo 19stej, nic nie spał. wykapalam go i usypiałam do 24tej. darl sie w nieboglosy. noc dla mnie nie przespana, on pokimal z 4h.
modle sie zeby dzis sie nie powtorzylo..

moja CHYBA zasnęła...
Kasiu a nie jest tak,że właśnie przez ten spacer dostarczyłaś mu za dużo wrażeń i on potem nie umie zasnąć?
nie wiem, ale mi się wydaje że moja właśnie tak ma, a dziś nie dość że była w kauflandzie, potem w tesco, potem u mojej mamy, u pani od tortu to jeszcze u mojej świadkowej...zobaczymy jutro czy nadal będzie taka...

wrzucić do wanienki...też o tym pomyślałam...ale tylko przez sekundkę, bo jak byt o miało pomóc w usypianiu to warto może spróbować?! hyh

Aga właśnie wczoraj tez miała taki paskudny dzień i jej nie kapałam, więc dziś nie ma bata muszę ją wykąpać, tzn. już wykapałam, poryczała, zmęczyła się i padła, nie zjadła za wiele ale ona się tam upomni o swoje 😉
waśnie miałam poruszyć ten temat z niedomykającym sie oczkiem, będę musiała popytać lekarza jak będziemy na szczepieniu, bo jej sie lewe oczko nie domyka jak zasypia, jak jest taka padnięta, ale jak już zaśnie to zamyka oba całkiem. Gdzieś wyczytałam (na necie0 że to norma u takich maluchów, że jeszcze nie rozwinięty układ nerwowy i że przejdzie, ale będziemy 17 - go na szczepieniu to zapytam - nie zawadzi

a no to co innego...a tak to kąpiesz codziennie?
skoro nie tylko moja i Twoja ma z tym oczkiem tak, tzn że to raczej norma, ale zapytaj jasne 🙂

Ania mówiła że to wina pogody, ale u mnie dzisiaj był ślicznie...więc stawiam że to jednak nadmiar wrażeń był! kurcze, wiecie żę ona w ogóle dzisiaj nie spała?? tylko kilka minut w aucie...a tak od 5:30 do teraz NIC!!

tak, codziennie, jak była przeziębiona to jej odpuściłam też 2 pojedyncze dni, ale tak to codziennie a Ty?
Aga to ona jeszcze może być przemęczona + kupa wrażeń i teraz nie może zasnąć błędne koło ale tak jest niestety 😞 😞

ja jeszcze dziś miałam myć lodówkę ale p******* nie myję mi tez należy się chwila spokoju 🙂

ja kąpie co dwa dni...tak jakoś położna mi powiedziała żeby codziennie nie kąpać. ale ostatnio myślę nad tym żeby jednak kąpać codziennie bo to jakaś rutyna dla tego dziecka...

kurcze pewnei to był nadmiar wrażeń...ja zapominam czasem że to jest niemal tylko dwumiesięczne dziecko, powinna w beciku leżeć 😁 a ja ją cioram po marketach...

qrka pierdziel lodówkę! nie zając, nie ucieknie 🙂