Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a co do becikowego, to ja sie jeszcze nie pofatygowałam, żeby o nie złożyć 😁
ale troche mi to na rękę, bo jak złożę np. w przyszłym tygodniu, to dostanę pewnie w styczniu i super bo to u nas w domu gorszy okres 😉
za to czekam dalej na pieprzone macierzyńskie 😠
ale ponoć już wczoraj wysłali, więc może jutro albo w pon będzie..

• Mamusia
wiecie co jaK SIE wprowadzalam tutaj ! zostawili chyba utaj sprzatacze jakies rekawiczki, szmatki i jeden jakis plyn..
i gdzis troszke czytalam rozne fora i tam byla nazwa tego plynu co oni zostawili. czyli plyn dosc bakteryjne ! smierdzi jak domestos, dlatego ja psikalan nim salon i grzyb znikl na miesiac ! ale tylko powierzchownie. napisalam eli zeby wyprubowala z domestosem , o myslalam ze ktos wlal poprostu do spryskiwacza srodek.
jak nmyslicie grzyb pewnie juz tutaj byl i oni go tym myli? czy ogulnie srodek bardzo bakteryjny i nim myli miesszkanie?

• Mamusia
a i zastanawiam sie czy dzwonic do agencji,przez ktora wynajmowalismy mieszkanie?
Bo wsumie jak mamy jakis problem to dzwonimy do wlasciciela domu, no ale umowa tez jest podpisana z agencja?
Czy isc do takiego miejsca i zglosic skarge?
TYlko jak bylam wczoraj tam z kolezanka to oni powiedzieli ze jak landlorg nic nie bedzie robil w tym kierunku wtedy dopiero moge zniesc skarge.
A on wsumie bedzie robil ocieplanie dachu oraz kupil nam jakis odwilzacz do powietrza... ktory podobno ma wyciagnac cala wilgosc z mieszknia.
Ok wyciaga.. ale grzyba trzeba suszyc! jakimis grzenikami czy cos..
A i w kazdym poscie kazy pisze zeby wietrzyc mieszkanie no do jasnej cholery.. mam male dziecko nie moge non stop wietrzyc mieszkanie.
Moj juz otworzyl wywietrznik w pokoju i grzeje sie non stop ale wszystko spierdala i zimno jest strasznie w pokoju 😞
A mojemu M za huja sie nie da przemówic.. ze jest zimno- i jak mu powiem ze jest male dziecko i bedzie chore, to on mi mowi ze musi byc przewiee w pokoju zeby grzyb nie wychodził 😮 😮
Ehh wiecie co juz chyba 2 lub 3 dzien rycze 😞

• Mamusia
sprobuj suszarka wietrzyc.. ogolnie to chyba taka dmuchawa to powinna byc. ale dokladnie nie wiem 😞
ja bym pozla ze sie z umowy nie wywiazal itd. nie macie warunkow odpowiednich dla malego dziecka no i do normalnego zycia.
aa i pranie.. nie susz tam gdzie wy jestescie to to jeszcze bardziej grzyba robi 😞
A moze uda wam sie z tym gosciem ze bedziecie placic mniej a w zamian on ma o usunac albo cos.. nie wiem kurcze bo to sie naprawde nie da 😞

A Loli juz pytalam bartek nie widzial tego jak byl tam ogladc przez wynajciem?

• Mamusia
Hej mamuski 🙂
Nie mam szans 484 strony do nadrobienia!!!! Szalone, dajcie odpoczac.
My juz w Anglii. Dzis w nocy dojechalismy. W piatek jechalismy z calym dorobkiem hehe do moich rodzicow i Kubus jak o 11 zapakowalismy do samochodu i zasnal tak o 17 jak dojechalismy sie obudzil. A do Anglii jechalismy jakies 15 godzin a ten mały buntownik spać nie chcial, nie płakał ani nic takjiego siedzial grzecznie i zwiedzal świat hehe. Trzy razy walnął drzemkę po pół godziny i koniec. Teraz z moim śpią razem. Marcin jutro do pracy a ja w domku z małym popracuje.
Narazie mieszkamy u mojej siostry a za dwa tygodnie moja druga siostra sie juz przeprowadza i zostawia nam tam domek wiec znow przeprowadzka. Mam juz troche dosc przenoszenia wszystkich rzeczy w kąta w kąt ale cóż.
Kurde i wściekłam się na maksa bo w czwartek okres dostałam, lało się ze mnie jak nie wiem co, na szczęście przed samą podróżą ustąpił. Ale zła jestem że tak szybko 😠 😠
Za jakąś godzinę jedziemy zobaczyć w jakim domku będziemy mieszkać bo ja nie widzialam jeszcze.
Kurde tak kiepsko sie poruszac bez samochodu, ale jeszcze troszke.

Loli juz niedlugo jupi 😁 😁 🙂 🙂 😘 😘
Dobra teraz troche ponadrabiam co bym w temacie byla

• Mamusia
Nie no u mnie to spokojnie, to jest dom mojej siostry i ona grzyba nie ma. Wspolczuje Ci z tym mieszkaniem. Kurde same problemy macie z tymi lokum waszymi.

No trzeba bedzie pomyslec jak tu sie spotkac 🙂 Bo ja narazie nie wiem kurde jak tu sie ruszyc, wszystkie domy wokol takie same jeszcze kurde wyjde na spacer z malym i zabladze hehe
No i narazie jeszcze samochodu nie kupilismy wiec nie wiem jak tam do Londynu dojechac a sama jeszcze sie troche cykam. Musze sie troche kurde oswoic bo caly czas mam wrazenie ze w odwiedziny tu przyjechalismy 🙂