Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Eloite moze drastyczny sposob ale mi kiedys pomogl. Na noc idzisz spac w skarpetach i do srodka wkladasz jak najwiecej-w zaleznosci ile wytrzymasz pokrojonego czosnku w plasterki. On wyciaga wszystko. Ja tylko raz tak zrobilam i pomoglo a juz nawet antybiotyk nie pomagal.

Ide bo mały wstał 🙂

Iwwwa witamina D obowiązkowo do 1 r.ż dzień w dzień.

moja mata też leży zazwyczaj na łóżku czy wersalce. nudziła ją ta oryginalna to jej zrobiłam super wersje z prawie wszystkich grzechotek i jest w niebowzięta!

Asik dzięki za telefon 😘 😘 się załamałam 😞 ale przynajmniej mdłości mi przeszły! 😠

iwwwa napisał(a):
A ja postanowilam przejsc na diete. Wczoraj na forum poznalam babke ktora pozyczy mi ksiazke "Metoda Dukana" , przeczytam i spadam z kilogramami bo juz jak potwor wygladam

moja kuzynka przeszla na ta diete i w dwa tygodnie 3 kg schudla 🤪 zobaczymy jak jej dalej pojdzie bo mowi ze jest ciezko

Agaa napisał(a):
Iwwwa witamina D obowiązkowo do 1 r.ż dzień w dzień.

moja mata też leży zazwyczaj na łóżku czy wersalce. nudziła ją ta oryginalna to jej zrobiłam super wersje z prawie wszystkich grzechotek i jest w niebowzięta!

Asik dzięki za telefon 😘 😘 się załamałam 😞 ale przynajmniej mdłości mi przeszły! 😠

nie ma za co 😘 bedzie dobrze ja w to wierze a nawet zaryzykuje mowiac ze jestem pewna 🙂

oby oby!!
a wiecie, bo neiw iem czy Wam mówiłam, że koleżanka której mała wyleczyła dysplazję, musi jej zrobić po 5-mcu życia zdjęcie RTG!! jakoś mi się to nie widzi...zdjęcie bioderek u takiego malucha, a tam rozwijające się narządy...jajniczki i inne! nosz fuck!!

• Mamusia
A moj wlasnie lezy na macie i sie grzechotka bawi. I jak tak tu siedze kolo niego na kompie ale bokiem do niego i patrze a on juz w zupelnie innym miejscu na dywanie lezy obok maty. Ja nie wiem jak on to tak szybko zrobil. A teraz wlasnie probuje sie na brzuszek polozyc i takie wygibijasy robi ze sie smieje z niego, mam ubaw. Bo z brzucha na plecy to on sam juz potrafi a odwrotnie jeszcze nie. Ale cos czuje ze dzis bedzie jego pierwszy raz 🤪

mosz 😁 😁 😁 😁 😁
Kroisz w plastry długie i cienkie piersi, takie żeby dało się zwinąć tak jak np te koreczki śledziowe. Na talerz wsypujesz ulubiony gorące kubki. Ja biore grzybowe. I w tym obtaczasz filet tak jak w panierce i zwijasz. Układasz w naczyniu żaro i zalewasz całe śmietaną30%., Na wierzch ser jaki lubisz i pieczarki czy co tam wymyślisz.Zapiekasz. A do tego gotujesz ryż. Pycha.