Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Rudi napisał(a):
Dupa dupa dupa day!!!!
Szczepienie masakra!!!!!
Moj maz dostal dzis wypowiedzenie umowy pracy 😞 😞 😞

ooo kurcze no to faktycznie, strasznie dupa day
a za co to wypowiedzenie??

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

jestem

och trochę posprzątałam, 1 torta zrobiłam jeszcze prasowanie:/ a reszta na jutro (mamy o 18 to powinnam zdążyć)

Rudi współczuję 😞 trzymaj się gagatku :*
Iwwwa Kubuś cudny!! 🤪

po nadrabiam trochę i wracam do roboty ..... 😜

Iga śpi od 20 -tej 🙂 a dziś nawet nieźle nie było ataków szału na dziąsła 🙂 bo ostatnio to strasznie 😞

kurczę Loli ale Oleńka śliczniusia jest 🤪 i ma cały nosek Twój 🙂

Iga tez sie rzuca jak dzika i próbuje sobie na siłę coś do buzi wsadzić najlepiej pieluchę albo kocyk (bleeeee mnie aż zęby swędzą jak na to patrzę !!! 🙃 ) i widać że wkurzona, czerwona cała i krzyczy, a czasem to warczy na nas 😉 DZiK!

jestem!
Iwwwa i Eluska - noooo zajada biszkopciki aż miło się patrzy 🙂 wszystko nim upapra ale jaki ma dobry humorek wtedy! ho ho 🙂 ksztusiła się troszkę przy pierwszym, a teraz wkłada do buzi, odpada jej kawałek, ona go tam mieli! nawet ine wypluwa! i 'odgryza' następny! coś niesamowitego 🙂
robi po nim dobre kupki więc spoko 🙂 potem daje jej herbatke bo moze jej za sucho...
rano dostała kawałek bułki z masełkiem z mojego śniadania i matko!!! jak ona się rzuciła na to, uwielbia, a ja uwielbiam wtedy na nią patrzeć 🙂

Ruuuudi!!!! kurde mol!! a kim on jest z zawodu? pewnie ma wypowiedzenia okres spory...więc do tego czasu musi coś znbaleźć cholera cholera!

qrka powodzenia jutro! czekamy na foteczki

• Mamusia
siedze z ola 😁 moj przyjechal po 8, ola juz byla wykapana, ale sobie wieczorem wyjatkowo drzemke zrobila wiec jeszcze nie spi łobuz mały, gada mi tu ostro coś, 😁 heh jak pisze na klawiaturze to cicho siedzi i patrzy. myslalam ze sie nia janusz zajmie jak wroci ale przyjechal z bolem glowy padniety, wzual tylko tabletke i poszedl spac. tzn padl w ubranoiu, ledwo go zmusilam zeby zdjal koszulke i spodnie. no a my sie bawimy, byla ze mna sie kąpać 😜 i dalej nie mysli spac

haha Aniu, jak była z Tobą się kąpać? moja była ze mną ale w bujaku siedziała i patrzyła! oczy robiła jakbym nie wiadomo co miała innego od niej 😜

Loli moja robi identyko 😞