Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Loli napisał(a):
iwwwa napisał(a):
Loli patrzylam na ceny biletow na pociagi to masakra jakas! W jedna strone/osobe 20 funtow + metro.
Chyba sie nie uda teraz w niedziele bo nie podołamy 😞

wwaaaa no co ty 🤪 😮 tak duzo ?

No masakra jakas. Jakies 150 funtow musimy miec, nie ma bata. A teraz jeszcze z tym dziadowskim samochodem wiec kiepa, nie damy rady teraz 😞

• Mamusia
polozylam mala spac, padla mi na kolanach 😁 jeszcze 30 wyżłopała czyli razem 190 na noc z lyczeczka kleiku :P moze pośpi do rana, ale cos czuje ze koloo 4 bedzie pobudka. qrka powodzenia jutro. ja sie ciesze ze juz ochrzcilam bo jakby ona mi teraz sie w tym kosciele rozgadala to by ksiedza nie bylo slychac. glos ma jak dzwon!
a wlosiska no .. to juz wiadomo czego mama cala ciaze taka cholerna zgage miala 😁 a ja nastawiona bylam ze bedzie blondynka a tu sobie rodze a doktorek mowi ze czarny łepek widzi 😜 aale to dawno bylo, już prawie nie pamietam jakie to straszne bylo, faktycznie troche sie zapomina ale nie od razu

Agaa napisał(a):
jestem!
Iwwwa i Eluska - noooo zajada biszkopciki aż miło się patrzy 🙂 wszystko nim upapra ale jaki ma dobry humorek wtedy! ho ho 🙂 ksztusiła się troszkę przy pierwszym, a teraz wkłada do buzi, odpada jej kawałek, ona go tam mieli! nawet ine wypluwa! i 'odgryza' następny! coś niesamowitego 🙂
robi po nim dobre kupki więc spoko 🙂 potem daje jej herbatke bo moze jej za sucho...
rano dostała kawałek bułki z masełkiem z mojego śniadania i matko!!! jak ona się rzuciła na to, uwielbia, a ja uwielbiam wtedy na nią patrzeć 🙂

Ruuuudi!!!! kurde mol!! a kim on jest z zawodu? pewnie ma wypowiedzenia okres spory...więc do tego czasu musi coś znbaleźć cholera cholera!

qrka powodzenia jutro! czekamy na foteczki

Aguś bułka to nie dobry pomysł..

• Mamusia
eluska ale troche nie zaszkodzi chyba, mi ta polozna mowila ze trzeba przyzwyczajac powoli dzieci, najpierw malutko i tak coraz wiecej stopniowo, mi kazala dosypywac kaszke manna do zupek, ale ja nie gotuje narazie tylko ze sloiczka daje to nic nei dosypuje, ale tak mysle jak pol roku bedize miala to zaczne ten gluten. to 2 szkoly sa podobno. 1 mowi ze dlugo sie go nie podaje a 2ga ze jak wczesniej sie zacznie podawac to lepiej bo mniejsze ryzyko ze bedzie uczulone. i badz tu madry czlowieku