Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dziewczyny ale to chyba każdy tak ma.. wiecie - raz na wozie, raz pod wozem..

Ja też co chwila łapię doła.. wielkie przemyślenia na temat mojego życia.. bo mam 21 lat męża i dwoje dzieci.. i czasem siedzę i ryczę myśląc co by było gdyby.. w końcu wiedziałam - w tej chwili zachodzę w ciążę..
Ale z drugiej str.. jak szaro i ciemno nieraz potrafi być tak ja sobie nie wyobrażam innego zycia, innego faceta obok siebie..
Chyba mam strasznie naiwne podejście do życia 🙂
Ale.. ostatnio oglądałam film (nie znam tytułu). w każdym razie padły tam ciekawe słowa. coś w stylu - "moje dzieciństwo było szczęśliwe: nie było idealne - ale w domu zawsze żyliśmy marzeniami, że kiedyś będzie dobrze. Takiego dzieciństwa chcę dla swojej córki".. i wiecie co.. tak mi to w głowie siedzi.. jeśli nie może być idealnie to może faktycznie warto stworzyć sobie życie pełne marzeń na lepszy czas 🙂

Namotałam 🙂 ale mózg mam wypalony dzisiaj:P:P

Dosik to albo udajesz tutaj przed nami, albo o co chodzi?
kocie! udało Ci się iść na imprezę! nie jedna z nas o tym marzy i duzo by dała! bawiłaś się super!
pierdzielisz że wyglądasz grubo a ubierasz się seksi! to się wyklucza! 🙂
więc jak ja to mówię zewrzyj poślady i wmawiaj sobie że jest dobrze, bo było przecież dobrze, nie wpadaj tam gdzie nie jest fajnie.....ok?

• Mamusia
A mnie sie wydaje... ze mimo ze Domi ma meza- chlop jak kazdy ....POSPOLITUS...
Jak ja i pewnie nie jedna jeszcze....
Za szybko na nas spadlo dorosle zycie... nie wyszalaysmy sie, a teraz ciagle ograniczenia obowiazki.
I tylko trzeba zaciskac dupe i sie usmiechac i przytakiwac

bo ja mam np dosyc tego...

no na pewno coś w tym jest. że się nie spodziewałyśmy że będzie AŻ TAK!!
ale ja np. to już sobie nie wyobrażam życia bez niej! nie wiem jakie to życie było wcześniej? jak mogło w ogóle być bez niej 😁

• Mamusia
Dosik slicznie wygladalas laeseczko ! SEX BOMBO, i nie wiem jak to jeszcze okreslic ale bosko wygladasz.

Ehh a co do tego tematu i dzieciach, i zwiazkach- to tez czasem mam tak ze mam dosc i troche zazdroszcze ludzia ktozy nie maja dzieci moja sobie wyjsc na imprezke, nawet za godzine... nie stresowac sie i nie kombinowac. Ale jak popatrze na moja coreczke to jest dla mnie calym zyciem i nie wyobrazalm sobie zycia bez niej, a wiec wydaje mi sie ze to poprostu tak dziala tez ten instynkt macierzynski !

Musze dac mojemu kompa a wezme telefon ehh nie lubie na nim pisac pomimo tego ze to samsung galaxy w zielkiem dotykowym ekranem

A no właśnie.. cóż my tam nazmieniamy jak dzieci nie chcemy oddać:P
Ale facet też trochę powinien nas zrozumieć.. ja np. strasznie potrzebuję wyjść do ludzi (studia się nie liczą) a nie mam możliwości... 😞

Agaa napisał(a):

hmm ja sobie zapamiętałam słowa buuterfly 'wyjść z domu, ale z pustą głową" 🙂

tylko jak to zrobić?
Ja to już nawet zakupów sobie nie umiem robić.. bo całą kasę wydaję na chłopaków bo mi tak we łbie siedzą...

Aga.. dla mnie studia nie są odskocznią.. mam naprawdę kijową grupę i na myśl, że mam tu przyjechać palpitacji dostaję:/
Ja bym je tam popierniczyła gdyby to nie końcówka była.. i odskakiwała w inny sposób 😉 A tak.. limit wykorzystany:/

Rudi napisał(a):
wiecie moze jak objawia sie bol uch u dziecka? U nas cos chyba nie tak....

zazwyczaj przy infekcji pojawia sie goraczka albo tez za uszko sie dziecko czescie łapie

• Mamusia
Wjednym uchu odparu dni wydziela mu sie wiecej woskowiny niz w drugim, dzis byla taka dziwna, jakby wysuszona. Nie ma goraczki ale po kapieli zaczal plakac gdy dotknelam go w to uszko. Ale po pol godziny juz nie reagowal na dotyk. Od dwoch dni po wieczornym karmieniu nie usypia tylko pol godz do godziny placze pozniej jeszcze raz je i idzie spac. Moze jestem przewrazliwiona ale wole dmuchac na zimne. jeszcze jak go klade spac to pociera glowka o materac tak jakby sobie miejsca szukal- a na necie podaja to jako objaw i marudzi przy jedzeniu. Wiem ze rownie dobrze moga to byc objawy zabkowania ale...

Agaa napisał(a):
Asik:*

Hmm a ja właśnie zapytałam bo moja też jak dzika łapie się za uszy i wyczytałam że to może być przez ząbki 🙂 śmieszne! 🙂

o tej teori nie slyszałam 🙂jak to fajnie sie dokształcic 🙂