Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Agaa pewnie ze juz Cie kocham, ale i tak Cie nie lubie malpo wredna!!!!!
Ja daje mleko 3 do 4 butelek dziennie. Oprocz tego 2 razy dziennie kasza owocowa lub jedna owocowa jedna obiadkowa, obiadek i deserek. No ale wiecie ze on jest wpierdzielaczek. I teraz ograniczyl mleko z 240 na 210-180, nie wiem czy przez chorobe czy ze wiecej je innego czy co. Jak skonczy juz kariere chorowitka to zobaczy czy wroci do normy.

Kopytka to bym tez zjadla. Ale nie zganiaj na mnie bo ja juz dawno robilam. A ostatnio zachcialo mi sie pierogow ruskich i kleilam 100 szt. Pycha, wiec Aga nastepnym razem jedziesz z pierogami.

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

napisałam Ci Elu na gg że te pliki są za duże i nie umiem tego pobrać cholerstwa. ale poszukam, bo byłam teraz u lekarza i nie miałam jak.
Ewy wyniki są b.dobre 🙂 także się cieszę!

Iwwwa przecież Ty ostatnio pisałaś że robisz kopytka no nie???? czy kto.... 🙂
w każdym razie kopytka wyszły mega mmm 😁

• Mamusia
O ktorej leca rozmowy w tloku? moze chociaz raz nie przegapie.

Kupilam na probe kaszke taka obiadkowa ser z brokulem i kalafiorem. Jedzie to po zrobieniu jak zbuki miesieczne trzxymane na sloncu. A Kuba tak sie tym zajada ze 240 gestego wcial. No masakra. Chyba mu na 3 razy tylko starczy. Wiec od dzis wszystkie jedzenie co mam mu dac najpierw na miesiac na slonce niech zgnije splesnieje sie zepsuje na maksa, potem zmiksuje i bedzie pycha, skoro on tak lubi hehe 🤪

Aga dawaj filmik bo na tvn ide hehe a laptop na dole na kablu i nie chce go przenosic.

czekaj jak nabierze sił to śmignie Ci szybko 🙂 mówiłaś już że się do tego zabierał, to pewnie startnie tak że go nie dogonisz 🙂

ja też uciekam 🙂 matko już nie pamiętam kiedy miałam takie wolne popołudnie 😁

• Mamusia
No w sumie to od 16 ciagle cos mu jest i nawet sie nie bawi tylko lezy. A odkad chory to tylko na jedzenie wstaje. Teraz tez obudzil sie zjadl te smierdziuchy i chcialam sie z nim pobawic ale zaczal jeczec i odrazu padl. Dobrze ze chociaz je, to jakies sily ma.
Wiec zobaczymy jak sie juz wychoruje to smignie 😉

Ide do biura, bede pozniej

• Mamusia
iwwa oprucz opokiwania to wilgotne powietrze zeby bylo w pokoju i wietrz czesto zeby mu sie atwiej oddychalo. my robimy te inhalacje jeszcze sie wstrzymuje z tym szpitalem chyba jest odrobinke lepiej, charczy ale juz tak nie swista caly czas... obym miala racje

ewcia jest genialna 🙂 adasiowi daleko do niej ale chlopcy podobno pozniej zaczynaja rozne etapy tak sobie tlumacze 😜
biedny kubus ale sen to zdrowie niech sobie wypoczywa oby bylo lepiej 😘
za olcie tez trzymamy kciuki zeby nie wyladowala w szpitalu 😘
aniu a gdzie wystawiasz ciuchy ba ja tez mam troche na sprzedaz ale ciezko mi sie za to zabrac 😜

Asiu chopy to we wszystkim opóźnione 😁 wybaczta matki chłopców 😜
nie no, to nie jest śmieszne, bo jak tak pójdzie dalej to jej niedogonie 😁 ale wiecie co? fajnie bo ją moge na podłodze położyć i ona się potrafi b.długo czasmi zająć sobą! więc pod tym względem mi pasi....czasem przywali głową w podłogę i wtedy już nie jest tak fajnie....

Dosik a dziękuję 🙂 dociera to do mnie i coraz bardziej się cieszę 🙂

Aniu matka ma przeczucie...może właściwie robisz, myśle o Oli i trzymam kciuki 😘

Iwa Kubuś też na pewno lada dzień dojdzie do siebie! poważnie się zmęczył tymi fontannami. Ty po pierwszym trymestrze nie byłaś zmęczona? 🙂 no 🙂

my po kąpieli 😞 i znowu ryk 😞 już w trakcie kąpania, nawet do włosków nie doszłam....baaa umyłam tylko jedną rączkę 😞 a potem reszte w ryku i to jak najszybciej.... 😞 zjadła 30 i śpi 🤔 no i przed kąpielą była bardzo gorąca...no nic, zobaczymy.

chwile przed Pierwsza M. zmywalam a ona siedziała w swoim krzesełku i marudzi....no więc tak zrobiłam 🙂 zaraz się filmik załaduje 😁