Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ela z tym wozkiem to ja nie wiem ale tez jestem w trakcie szukania jakiejs spacerowki takze jakbys cos wyszperala jakas fajna to sie podziel opinia, narazie bede miala ta z wozka co mam pozyczony ale tam kola odpadaja 2 i bedzie mnie wnerwiac, a nie bede teraz kupowac takiego wozka bo bez sensu, moze kiedys na 2gie dzidzi, a teraz spacerowke sama,na parasolke jeszcze za wczesnie niestety..

qrka malutko cie tu widzie.. czekam az sie cieplo zrobi calkiem, moja mala wyzdrowieje i koniecznie sie musimy spotkac!

jak mam tyle stron do nadrowbienia to potem zapominam co mialam pisac..
a tak na marginesie jakby ktoras jeszcze oslonki do antybiotyku potrzebowala to acidolac baby jest dobry w smaku, ja mam i sobie chwale, mozna rozpuszczac w mleku i wodzie, starszym dzieciom w jogurcie, ja jej daje z herbatka, pije chetnie bardzo

• Mamusia
sory za takie posty co chwile ale sobie przypominam co chwile cos. zapomnialam napisac, u nas juz lepiej, dzis bylysmy u kontorli, jeszcze przez miesiac bedizemy na lekach ale juz mniej, mala jeszcze chora i kaszle ale dr powiedzial ze duzo lepiej, zreszta widac po niej, je juz chetnie i wyglada calkiem zdrowo 🙂

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
ania87 napisał(a):
moja tak samo gada dadada albo tatatata, i ja jej mowie powiedz mama a ona tatatatatataaaa no jak to tak! mialoa mowic mama najpierw 😜 zebow jeszcze nie ma a gadac chce jak cholera

HEHE O BRATA WOLA 🙂

ja jej dam brata! 😜 😜 siostre ma miec, brat znaoczy kiedys SYNOWA 😁 😁 hahaha

dziewczyny wlasnie odkrylam u adasia wysypke na tłowiu i czole rano jeszcze nie mial juz dzwonilam umowi wizyte telefoniczna z lekarzem bo nie wiem od czego to moze byc 😞

iwwwa napisał(a):
Kurde noi ciagle cos z tymi naszymi dzieciami malymi 😞 (Aga dzieciami dla Ciebie za kare ze Cie tu nie ma)

No prosze nastepny uciekajacy matce. Poczekajcie Kuba wyzdrowieje to was dogoni .

Iwwwa 😘 😘 😘

no kurcze co z tymi dziećmi? co drugie chore albo ma jakieś problemy no ech!

Anulka! od Ciebie chyba ten deszcz do nas idzie 😠
uciekłyśmy z ogródka, bo wiać zaczęło. ale burza taka porządna mogła by być - uwielbiam 🙂

musieliśmy kupić całe nowe koło do wózka, bo jak szwagier rozkręcił to się okazało że dętka jest w kawałkach 🤪 ( mój chop ją pompował wczoraj....i musiała strzelić ), do tego poszło do reklamacji koło, bo też jest rozpieprzone ( tym razem nie przez Micha ) i co? 2 tyg byśmy na te reklamowane czekali....do tego dali takie z innego modelu, na szczęście pasuje. wózio tyle kasy, a taki shit! :/