Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ania a skąd 5 tys długu?:/

Ania cholera no z tym kredytem, to teściu nie wiedział ze to istotne że ma inny kredyt?

ja miałam ogólnie fajny dzień, byłam u maleńkiej Emilki miesięcznej...jest taka maluteńka...taka lekka 🙂

mama moja wymyśliła żeby się starać o zaległe od 2001 roku alimenty na mnie 🙂 bo mam zasądzone a on nie płacił....było by bosko, ale szczerze to wątpie....

aaaa i przyszła chusta 🤪 🤪 🤪 ale pojęcia nie mam co zrobić z taką ilością materiału 🤪 po uśpieniu Ewki kurs wiązania z CD 🙂 a jutro może pierwszy spacer? 🙂

• Mamusia
eehhh...
Lula zostaje u tesciowej...
Marudny jest ze szok...

Ja wku zdolinowana.. ogolnie szal:p ale bylam na spacerze i sobie buty upatrzylam 😜 troche humor poprawiony ze wymyslili jakies co mi wpadly w oko:P heh
Tylko szkoda ze nie wymyslili ze dadza mi je za free:P

Eeehh bylam na solarium d wygrzalam... i troche niby lepiej.. ale jak sobie przypomne to dolina... ehh
pisalam ze ta laska juz moze sie wprowadzac na tamto co kupuje?? i juz czeka tylko na kase i jej nie ma:| a my kuzwa kasy nie mamy 🤢
eeeeehhhhhhhhh

eh czemu ciagle dobrze nie moze byc?? ide go uspic.... potem jak mnie chlopaki wpuscza to bede...
:* jak nie to bede czytac z kom a jutro sprzatanie przedswiateczne..... 🤔

:***********

o Ela dzięki za filmik, wydaje się proste. ale kurcze moją to się mogłabym obwiązać razy sześć...chyba za duży rozmiar wzięłam...Ela jaki Ty masz? ja 5,2m......
mam też płytkę z różnymi wiązaniami, ale te jest wprost idealne na Ewy biodra!

spróbuje teraz na sucho bez dzidziola to przywiązać...

a byście widziały jak profesjonalnie to zapakowane było! ho ho 🙂 pudełko jak na buty, tylko że z logo lenny lamb...
rozmawiałm dzisiaj o tych chustach z tą moją koleżanką co jej chciałam chuste sprezentować i co? jest zdecydowanie przeciwna, także dobrze zrobiłam 🙂

Aha, Ela...dzięki za pomysł z ta gąbką do kąpieli! ni ewiem czy to dzięki niej, ale uśmiechnęło się do mnie moje dziecko 🤪 nie ślizgała się, chyba czuła że siedzi stabilniej i nawet....pochlapała dwa razy wodą 🙂 matka ma radoche...hyh 🙂

• Mamusia
aga 5tys co ten wypadek J mial z 2-3 mies temu, i dzis opiero przyszla decyzja od ubezpieczyciela ze kasa sie nie nalezy 😠 wkurwiona jestem na maxa bo zawsze z tymi firmami problem. policja stwierdzila ze J nie byl winny, a oni pisza ze brak mandatu nie jest jednoznaczny z wyplata ubezpieczenia i nie dadza bo nie dostosowal predkosci czy cos tam. przeciez jakby byla jakakolwoiek jego wina to by tez mandat dostal bo policja byla, i teraz mozna albo odolania a jak nic nie da to sąd, ale na to tez kasy trzeba i nie wiadomo czy sie wygra bo te fiirmy to przeciez maja tez swoich prawnikow itd. 😞 a naprawa kosztowala 5tys i trzeba bedzie oddac gosciowi bo jak inaczej 😞 a my mamy tylko 1tys na koncie na życie i coraz mniej pracy, a za 2 mies bedzie jeszcze gorzej ale to jak dojdzie co do czego to wam napisze 😞

• Mamusia
Aga moja ma albo 4,5 metra albo 5. Nie pamiętam już. Ale spokojnie najwyżej będzie ci troszkę więcej ,,zwisało,, 😁 Ja chustą mówię stanowcze TAK. Za to nosidełkom mówię NIE 😲 Dla mnie są tragedią.... Z wiązaniem sobie poradzisz. Najgorzej jest tą chustę dociągnąć. Ty masz elastyczną to je niby łatwiej się dociąga niż tą moją tkaną. Ja mam taką:
http://allegro.pl/wygodna-chusta-tkana-azimi-13-kolorow-poradnik-i1529533554.html
Aaa....Extra z tym kąpaniem 🤪 Tylko pamiętaj żeby zmieniać dosyć często tą gąbkę bo to siedlisko bakterii jest. W necie już się naczytałam o różnych infekcjach , które spowodowała gąbka. Ale myślę, że jak często się ją zmienia to chyba tragedii nie ma? 🤨
I chciałam Cię droga Agnieszko zapytać co zmieniło się w Twoim życiu ostatnio? Bo czuję, jak byśmy zamieniły się miejscami. Do tej pory to ja wpadałam na forum co chwilę i czytałam o Twoim smutku itd, A teraz to Ty tryskasz optymizmem (zaraź mnie ) , a ja mam jakoś ciężkie dni 😮

• Mamusia
Aniu a egzamin na pewno zdasz. Ty od zawsze tak mówiłaś, a potem wpadałaś tu i mówiłaś , że 5 dos tałaś. Właśnie to jest to....Mi jest ciężko, ale dzięki temu, że Krystian tam jest mamy szansę wyjść właśnie z takich długów.I odłożyć coś na takie właśnie ,,okazje,, 🤔