Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Iwona nie 🙂 Ja się tam nie wybieram. LEkarze tam podobni do waszych to raz. Dwa -połowa kasy szła by praktycznie na mieszkanie. Ja znowu bez rodziny, bez przyjaciół, bez moich miejsc.Bez szans na pracę, znajomych, prawko co kolwiek....Siedziała bym w domu sama. W jakiejś szopie nie w domu bo u nich wszystko z drewna. Poza tym nie wyobrażam sobie przeprowadzki tam. A co z tym mieszkaniem? Wynająć komuś żeby mi to zniszczyli? A sprawy prawne tu? Rachunki, decyzje itd? A Luna i moja psia pasja? Nie....Ja się nigdzie nie wybieram. Tu jest mój dom i moje życie.

dzien doberek
u nas nocka ok adas nawet przespał cała noc tylko troche sie wiercil.
Iwwwa rozumiem cie bo adas tez wczoraj marudzil caly dzien i teraz tez od nowa zaczyna swije stekanie.
Elu jak mialabys sie tam zle czuc to nie ma co wyjezdzac zostan z nami 🙂
Aga trzyma kciuki za klepniecie zlecenia 🙂
Ja tez kupuje lozeczko turystyczne i zastanawiam sie nad tym http://allegro.pl/lozeczka-kojec-lozeczko-turystyczne-przewijak-i1544690381.html

bobas napisał(a):
dzien doberek
u nas nocka ok adas nawet przespał cała noc tylko troche sie wiercil.
Iwwwa rozumiem cie bo adas tez wczoraj marudzil caly dzien i teraz tez od nowa zaczyna swije stekanie.
Elu jak mialabys sie tam zle czuc to nie ma co wyjezdzac zostan z nami 🙂
Aga trzyma kciuki za klepniecie zlecenia 🙂
Ja tez kupuje lozeczko turystyczne i zastanawiam sie nad tym http://allegro.pl/lozeczka-kojec-lozeczko-turystyczne-przewijak-i1544690381.html

fajne 😉 a jaki kolorek?

Dzien dobry 😉
Kliknięte
Asiu łóżeczko bardzo fajne jednakże dość drogie 🙂
ALe kolory bomba !! 🙃
Miłego dnia ja uciekam bo jak zwykle, dzien w dzien to samo..

dżemdobry 🙂
Ew miała dziwną noc, o 4 się obudziła...a że ja jej nie chce przyzwyczajać do jedzenia w nocy, to poszłam, wsadziłam smoka, pogłaskałam i wróciłam do łóżka. za chwile słyszę śpiewy i trzeszczenie łóżeczka...za godzine jak nie minęło poszłam i co? Ew na czworakach zasuwa po łóżeczku 🙂 dostała mleko....i zasnęła!
dziwna jest, bo czasem na iweczór zje 30 i spi do 8 a czasami jak wczoraj 180 i się budzi 🙂
nie kuście tymi łóżeczkami, bo chciałabym ale wiem że są pilniejsze wydatki 🙂

buuterfly napisał(a):
Asiu popsułyśmy się....Nasz interes podupada 😁

no nie za dobre z nas biznes women 😁
ja tam juz nie zagladałam z miesiac a teraz mi przypomnialas to ide zajzec co tam sie dzieje 🙂

elu dziekuje za prezenty 8 ich mialam 🙂

• Mamusia
ja oli daje w nocy mleko bpo ona sie nie budzi tylko placze przez sen i nic nie pomaga, je przez sen i spi dalej, a tak ani kolysanie ani nic. a do lozka nie chce ja brac, juz wole mleko bo mozna stopniowo odzwyczaic potem, herbatke pozniej wode moze i jakos przespi, a z lozka ciezko bedzie wyniesc 😁 ona i tak spi w lozeczku zaraz kolo naszego lozka to nie ma źle

Agaa napisał(a):
to ja już wole dawać jej to mleko niż brać do siebie do łóżka...
ale jak zrobi mi to dzisiaj to dam jej herby i tyle

ja to nie chce mu dawac mleka zeby mi sie bardziej nie roztyl bo wazy juz 9 kg 😁 😁 😁 ale ta herbatka to dobry pomysl rozwniez skorzystam

• Mamusia
Aśka ja właśnie też na chwilę tam weszłam bo mały śpi, mam posprzątane, zajadam odsmażane ruskie pierogi więc chwilka relaksu. Wózek taszczę na 1 piętro. I nawet jak sąsiedzi ostatnio stali i żartem powiedziałam NIE NIE PANOWIE DAM RADĘ NIE MUSICIE POMAGAĆ to wiecie co? Wyśmiali mnie 😮 Zaczęli się ze mnie śmiać a jeden powiedział, że młoda mama jestem to mam siły za dwóch.

buuterfly napisał(a):
Aśka ja właśnie też na chwilę tam weszłam bo mały śpi, mam posprzątane, zajadam odsmażane ruskie pierogi więc chwilka relaksu. Wózek taszczę na 1 piętro. I nawet jak sąsiedzi ostatnio stali i żartem powiedziałam NIE NIE PANOWIE DAM RADĘ NIE MUSICIE POMAGAĆ to wiecie co? Wyśmiali mnie 😮 Zaczęli się ze mnie śmiać a jeden powiedział, że młoda mama jestem to mam siły za dwóch.

😮
bezczelni są.... 😠