Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hejol 😉
Rudi zdrowka !!! i tez nie mam pojecia co sie z tym robi 🤨 i nie wiedzialam ze to zarazliwe 😮
Domi a probowalas cos na plesniawki??nam pomoglo to aphtin i juz chrostek na okolo nie ma. kurcze tu mi jedna laska pisala jak wspomnialam o wysypce to ze jakas bakteria itp ale to na siusiaczku wyszlo 🤨
Biedny Kacprus ☺️
Elu moze to ten kolejny skok rozwojowy? i sie boi rozstania z Toba 🤨

My nawet dzien oki 😉
maly coraz lepiej 🙂 goraczka jest ale slabsza na szczescie!
dzis bylismy na zastrzyku to znajoma mu robila tak go zabawiala a po zastrzyku jak go wziela to ja przytulil... chyba wiedzial ze ona mu daje lek zeby bylo dobrze ze mu pomaga 😉
Ale czeka nas zmiana wenflona na dniach 🤢

A tak to bylismy na mieszkaniu z K firanki powieszone bo tak to wszystko bylo widac co w srodku tak ze bloki sa blisko ze wiara w onka sobie zaglada z tej jednej str., w lazience poustawiane... tak po troszku po troszku do telu 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mam nadzieję, że reszta dnia będzie udana. Zwłaszcza, że na 14 mam jazdę. Ale....Po 5 rano mały zaczął płakać. Więc wstaję z łóżka, a tu nagle słyszę łuuuup i jeszcze gorszy płacz. Zobaczyłam tylko plamę koło łóżeczka. Jak on to zrobił???? Nie mam pojęcia bo łóżeczko zasrane na maxa obniżone. Ale wypadł z łóżeczka 😞 Co ja przeżyłam 😞 😞 😞 😞 Dostał mleczko i poszliśmy spać razem i wstał po 8smej. Więc chciała ogolić nogi. Oczywiście musiałam go zabrać ze sobą. Sekunda nieuwagi i wylał i wodę z wiadra z mopem 😠Pogoda do bani.

No Elus to rosnie ci maly rozrabiaka bedzie go wszedzie pelno 🙂A u nas o 5 burza szalala i lalo i mlody sie obudzi drugi przylecial ze sie boi a teraz slonko swieci .
  • Mam pytanie czy ktoras z was uzywa depilatora do nog????Jak tak to co robicie jak wloski wrastaja?]
  • A mi Pawel dzis wstawal na tapczanie i wszystkie zabawki wrzucal za oparcie a potem zaczal mnie szczypac ehhhha jak mowie nie to kota ze shreka robi bandzor maly.Ide se herbate zrobic 😘

• Mamusia
    Elu to Franek niezle zaczol dzien 😞 biedny 🤔 ☺️
    Ale jak on to zrobil.... 😮
    Perelka maly lobuz sie robi:p ehhe nie podobaja mu sie zabawki an tapczanie i juz 😜 ehhe
    A ja depilatora nie uzywam... maszynki te normalne albo ten krem z gabeczka z veet 😉
    plastry tez sa dobre 😉

U nas spoko 😉 nocka przespana 🙂 WRESZCIE 🙂
    ale od jego noszenia to mnie tak rece plecy i zebra bola ze masakra.... 😞

• Mamusia
    Widziałam jak leci w dół. A to przecież wysoko 😞 Idę zaraz patrzeć czy nie da się przerobić żeby bardziej na dół opuścić.
    No coś tam powierciłam, powkręcała i jest na samej szufladzie czyli na samym dole jest oparty. Teraz nie wypadnie...Chyba 🤨

Hej lasencje ;*
    My po lekarzu ma zapalenie jamy ustnej 😞
    dostalismy antybiotyk i fiolet a dodatkowo mamy mu te czopki dawać.
    Powiedziała że go to musi okropnie boleć przez to jest jaki jest.
    U nas ogólnie leci nocka nie najlepsza ale wiadomo 😉
    wczoraj byliśmy na urodzinach u kuzynki mojej i Kacper był naprawde wmiare grzeczny 🙂
    dumna jestem z niego 😁
    Jutro musze zrobic badania sanepidowskie i 18 albo 25 zacznie mi się szkolenie 🙂
    Pierwsze w Bytomiu ok 2 tyg potem w Krakowie tez jakoś tak 🙂.
    DObrze że to wszystko będe miała juz normalnie płącone jak za prace ! 🙂
    Biedny Franio ale zaczoł dzien oby reszte dnia miał udany ! 🙂

• Mamusia
    Bleeee 😜
    Mam poważny problem. Mały nie chce zostawać z nikim oprócz mnie. Nawet z nianią już nie chce. Wyszłam to płakał z krótkimi przerwami aż zasnął. Nie wiem co robić....Z jednej strony bardzo potrzebuję prawko a z drugiej nie chcę tego robić jego kosztem. Jeszcze przed chwilą ostatnie jeansy poplamiłam olejem 😞

• Mamusia
    No Elus to masz nie lada problem 🤨 ☺️
    Nie mam pojecia co zrobic 😞 jakos bedzie trzeba zniesc ale go stopniowo przyzwyczajac do inncyh chociaz przy Tobie.
    Kurcze 🤔

Laski wiem ze kilka dzieciaczkow mialo 3 dniowke.... ale nie pamietam ktore ☺️ ☺️ ☺️
    Bo maly dostal wysypki ( na pleckach, torche na brzuszku, i na przeglubiu i kostce u stopek) 🤔
    Czy Wy czyms to smarowalyscie??
    To mi troche na potowki wyglada ale hmm... 🤨

Aniu na trzydniówke sie nic nie smaruje samo zejdzie a na potowki kamyczek fioletowy do kapieli lub krochmal do kapieli sie daje i schodzi 🙂Ja tak na chwilke Elus no to wspolczuje ci ciezko bedzie go przystosowac do tego zeby z inna osoba zostal duzo cierpliwosci zycze 😘 😘

• Mamusia
    Wy juz pewnie dawno spicie a ja wlasnie mam chwile.
    Sory ale ostatnio potrzebuje klona. Nie wiem w co rece wlozyc tyle mam roboty a Kuba mi wcale nie pomaga. Teraz jak nie spi to nic nie moge zrobic bo sie wspina po czym popadnie. Jak zobaczy ze siadam do lapka to odrazu na mnie wisi a jak cos robie to znajduje chwile i wspina sie po stole po szafkach itd. A ze jeszcze nie bardzo potrafi sie zawsze utrzymac to co chwile fik. Cwaniaczy strasznie ostatnio i nauczyl sie udawac ze kaszle.

Anulka przykro mi strasznie, mam nadzieje ze Marcelek zdrowieje albo ze juz zdrowy jest ccalkiem. Z tesciami to Ty masz przerypane strasznie ale nie martw sie juz niedlugo na swoje, pozamykasz drzwi na klodke i nie wpuszczaj nic co sie na T nazywa. No chyba ze przystojny sasiad Tomek hehe
    Ela to niezle dal Ci Franio niespodzianke hehe z rana. Jak on to zrobil? Po przeczytaniu Twojego posta powiedzialam mojemu ze lozeczko najnizej jak sie da, bo mamy na przedostatnim a on nigdy nie stawal w lozeczku, ale wiadomo to? Nigdy nie znaczy nigdy 😮 Wiec jutro obnizka, szkoda ze nie cen hehe
    Domi gratuluje pracy zdolna kobieto. A to szkolenie masz wyjazdowe/ Co z Kacperkiem wtedy/ Mam nadzieje ze juz zdrowy. Co za cholerstwo sie czepia tych naszych kochanych szkrabow.
    Perelka zdolniacho Ty jedna! Ja tez chce piaskownice. Rewelacja. Normalnie biore Cie za meza 🙃
    Asiu fajniusio, ze maly juz sie troche ustabilizowal z ta wysypka i alergia, jak wiadomo co moze jesc to fajnie teraz tylko bedziesz probowala. A jak tata? Mam nadzieje ze lepiej. Kiedy ta operacja?
    Rudi kurujcie sie tam, tez nie wiedzialam ze to zarazliwe.
    Ela ja tez mam teraz problem z Kuba bo na widok facetow zaczyna przerazliwie plakac. nie wiem dlaczego, nie bylo jakiegos momentu zeby sie przestraszyl czy cos, moj tez przeciez nawet na niego nie krzyczy. Nawet na mojego szwagra gdzie zna go od malego zaczal plakac strasznie. Dzis plakal na skypie na dziadka. nie wiem o co chodzi.
    Od srody zaczynam chodzic z nim na takie zajecia dla malych dzieci. Tam przychodza rodzice z dzieciaczkami i dla nich sa roznego rodzaju zabawy, spiewy klaskania itd. Takie dla maluchow. Moze sie oswoi to przestanie tak reagowac.
    Kuba smiga mi strasznie i caly czas wymusza zeby chodzic zeby go prowadzic za raczki. Kogo nie zobacvzy, jak dziewczyny ida na przerwe w biurze to on zaraz do nich raczki, ale nie ze chce na rece bo zaraz sie wyrywa tylko ze maja go prowadzac hehe wiec kazdy po trochu 😁
    Kube dalej do nocnika robimy, kupilam mu pare majteczek i te pieluszki co sie zaklada jak majtki wiec bedziemy siku do nocnika cwiczyc.
    I marudny dzis byl strasznie pod wieczor. W dzien tylko drzemnal 40 min i nie chcial wcale spac, a co za tym idzie nie moglam nic zrobic. Zabek mu idzie dwojka lewa gorna, cala spuchnieta jest. Posmarowalam mascia to po godzinie juz nie marudzil ale spac nie chcial. Dopiero o 23 go na sile troche uspalam, a o 6 wstanie uchachany i koniec z pospania.
    W srode mam egzamin z angielskiego 🤪 juz sie widze hehe
    Ide spac bo juz 24 dochodzi u mnie.
    Dobranoc babolki.
    Jak oczyms zapomnialam to przepraszam bo normalnie juz nie mysle.
    😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
    Iwcia, ależ napisałaś dużoooo 😜
    A u nas noc....Taka jak i cały posrany wczorajszy dzień. Co chwilkę popłakiwał w łóżeczku. Aż przed4tą wpadł w taką histerię, że wyginał mi się, rzucał, prężył się. Cały czerwony i płacz przeokropny. Nie umiałam nic z nim zrobić. Aż Julka wstała. Dałam syrop, dałam mleko, które zwymiotował na moje łóżko i dopiero po jakimś czasie zasnął. Dobrze , że nie mam dzisiaj jazdy bo nie umiała bym go zostawić. Nie wiem co będzie dalej 😞 Ani co mam robić. Muszę mieć to prawko zwłaszcza dla niego. Żeby go jesienią czy zimą pieszo po mieście co chwilę po zakupy nie ciągać. Sąsiedzi, którzy mają dwóch synów i on zawsze do nich śmiało szedł powiedzieli, że albo się wystraszył, albo urok ktoś rzucił. Że tak im to wygląda. I że to minie mu tylko nie wiadomo kiedy 😞

Witajcie !! 🙂
    Iwwciu na szkolenie Kacper z teściową zostanie ja myśle że z tego Krk będe wracać do domu 😉
    bo nie wytrzymam bez małego 🙂 .
    A to mi i tak wszystko opłącają oni 😁 wieć nic nie starce 😁
    A Kacperek po antybiotyku troche lepiej 🙂
    tylko to fioletowanie mu tam w środku to jest czysta masakra on się drze jak opętany biedulek 😞 😞 😞
    W ogole to wczoraj byłam w 10 aptekach by ten antybiotyk znaleść nigdzie go nie mieli 😮.
    Teściowa działa mi treoche na nerwy bo znów zaczynam mieć wrazenie że kacper to jej dziecko nie moja i ona o nim decyduje ;//// 🤢 🤢 🤢 🤢

• Mamusia
    Elu on moze byc ze przezywal upadek.. 🤨
    Ale urok to mu czolo przeliz jak slone to tak.
    Bidulek 😘 😘
    I ja dlatego nosze czerwona kokardke na rece 😉 a jak jej nie mam to zaczyna sie srac sie tak powiem i juz jej nie zciagam.

Iw no niezla powiesc napisalas 😜 ehhe
    😁

Domi to my obie z tymi tesciami to kurna jasny szlag niech ich trafi 😠
    achhhh...

A maly wysypki ma wiecej zastrzyku nie dostal, na 14 do lekarza...
    I na bank znowu zjebe dostane... ze cos zle zrobilam.. ale to mu ppwiem kurwa jak sytulacja wyglada ☺️
    Od wczoraj z T nie gadam bo mnie zjebal ze maly ryczy przy lekach.... ze tak nie wolno.. to co mam mu kuzwa nie dawac ich bo ryczy???? acchhhhh
    Loda niech mu da i pasuje 😠 😠
    wrrrrr...

A ogolnie oki 🙂 szalejemy sobie na wyrku 🙂