Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Anulka moze tak jak Perelka pisze, moze to trzydniowka? Goraczka i wysypka by to tlumaczyly.
Dosik to fajnie ze masz z kim Kacperka zostawic, tyle ze tesciowa. Ech wy to sie macie 😞
Perelka ja niestety nie slyszalam o takich tabsach. A dostalas takie?

Perełka ja też nie słyszałam. Ja biore Qlaire 😉
Ania może to faktycznie ta trzydniówka 🤨
Teściowa wzieła Kacpra na spacerek a ja miałam się wziąsć za obiad 😜
miałam ale jeszcze mi sie nie chce :P

• Mamusia
A moze na mamuskach daj temat? jakas moze przez to rpzechodzila...??

No byla 3 dniowka jak obstawialysmy 🤨
Ale dr sie zdziwil ze z takim zapaleniem gardla 🤢
No i jak reka odjol gardlo czyste 😉
wenflon wyciagniety i git.. ozdrowial 🙂
Tylko myc go mam w Ollian 😉

a te babki dzis w przychodni mi graly... 😁
Marcel wyglada okropnie w tych chrotkach... i one takie rozgadane wszystkie a ten spal dr przyszeld to go obudzilam i wyciaglam z wozka zciaglam czapke a te baby wszystkie zamilkly hahaha 🤪 chyba sie wystraszyly ze to cos zakaznego 😜
spokojnie powiedzialam ze to prawdopodonie 3dniowka 😉

A ogolnie sajgon ciag dalszy... 🙃
Kolorowych mychy 🙂:**

• Mamusia
O to extra, że Marcyś ozdrowiał. My po grillu. Nazbierałam papierówek i gotuję kompot na jutro. A jeszcze pół torby mi tego zostało. Jutro będą albo racuchy, albo ciasto z jabłkami. Idę się kąpać i spać. I do dentysty muszę gdzieś z Julką się dostać bo ją ząb boli. Tyle, że chyba jedynie prywatnie bo nie mam jej ubezpieczenia tutaj 🤢 Dobrej , spokojnej nocy 😘

• Mamusia
achaaaaaaaaaaaaaaa 🤪
maly od wczoraj wisi na mnie jak na wieszaku, nawet chodze z nim siku.... 😮 to sobie mowie aa .. jak juz sikam z nim to neich on ze mna tez 😁
posadzilam go 1 raz... pokazalam ze ja tez, jak ma robic-wyduszac kupke pobawilam sie swiatelem i co??????????? I KUPA 😁 😁 😁 😁
I to za kazdym razem bez ryku 🙃 🙃 🙃 eheh a jak mi sie miska cieszyla 😁

Wogle dzis mnie zadziwia sam zasypial sobie 🤔 🙃 no nie ze mi sie to nie podoba 🙃
Ale OBY MU TAK ZOSTALO 😁

• Mamusia
eloite napisał(a):
Ania8888 napisał(a):
CO tam Eloite???
jak Maluda?? 🙂

wojny grecko-perskie to przy nim pikuś 😮
ogólnie rzecz biorąc szukam po całym pokoju gwarancji i mam nadzieje, że mi go przyjmą do zwrotu 😁

eheh eee no chyba nie jest az tak zle?? 😁
a jak zebole ile ma?? czy ma??
chodzi raczuje cos?? 🙂
Bo to ze pyskuje po swojemu to nie watpie 😁

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
eloite napisał(a):
Ania8888 napisał(a):
CO tam Eloite???
jak Maluda?? 🙂

wojny grecko-perskie to przy nim pikuś 😮
ogólnie rzecz biorąc szukam po całym pokoju gwarancji i mam nadzieje, że mi go przyjmą do zwrotu 😁

eheh eee no chyba nie jest az tak zle?? 😁
a jak zebole ile ma?? czy ma??
chodzi raczuje cos?? 🙂
Bo to ze pyskuje po swojemu to nie watpie 😁

JEST TRAGICZNIE 😁
wysiadam w każdy możliwy sposób 😉

ma 5 zębów: 2wie dolne jedynki, 2 górne dwójki i jedną górną jedynkę.
Raczkuje, wstaje, chodzi, puszcza się- bo on SAM. Ogólnie rzecz biorąc tęsknię za okresem noworodkowym 😉
Nie śpi we dnie i w nocy, więc jestem non stop nie wyspana.
Przez 6 długich tygodni chorował, przewlekłe infekcje, ostatnio zapalenie tchawicy.

KOSZMAR 😉

Aniu super ze Marcelek juz lepiej 😘Elus dasz rade 😘
  • A mi lekarz przepisal te tabsy tylko jeden mankament karmie piersia a na necie w ulotce wyczytalam ze nie stosowacv w czasie karmienia bo zmienia sklad i smak mleczka i co najlepsze zmniejsza ilosc pokarmu 😞 i co a jja mam dosc pokarmu i nie chce jak narazie konczyc i nie wiem co zrobic 🤢
  • no maly zasnal pogadalam ze swoim .Ela a jak tam twoj K dobrze mu sie pracuje?

to tyle dobrze ze dobrze mu sie pracuje gorzej z nami nie Elus heh o to masz dzis chodzenie my dzis leniuchujemy basen i relaks duchota na dworze na obiadek robie nugetssy ze sosikiem slodko kwasnym tylko nie wiem co do tego 😞 i trzeeba mi wlosiska pofarbowac i za trzy tyg moj zjezdza i na wczsy jedziemy 🤪 🤪dzeiciaki juz sie doczekac niie moga gdzies ze dwa tyg temu wyciagaly walizki i chcialy sie pakowac
  • Elus powiedz mi Franus tez tak robi jak Pawel jak spi to chodzi po calym lozku jakk wstaje do niego to ten ma glowe w nogach 😮 a dzis w nocy wsadzil noge miedzy szczzeble i zaczal jeczec przez sen .

aaha to czyli tak jak moj 🙂obija sie 😜no niestety wyjezdza 😞nie wiem jak dlugo wytrzymam no coz takie zycie szczerze nienawidze swojego zycia od pocztku do dupy 🤢i ciagle pod gorke a tak bardzo bym chciala zebysmy byli normalna rodzina ehhhh frytek mi sie nie chce robic za duszno wiec purre zrobie ide na latwizne a co najlepsze duzo roboty przede mna muszee umyc okna szlifowac piaskownice pomalowac i na klatce schodowej zalozyc panele po wymianie centralnego no normalnie zaloze firme budowlana KTO SSIE PRZYLACZY 😉 😜 😎Elus nie zazdroszcze gotowania teraz 🤢

• Mamusia
    O kurde Kasiu to niezle 😞 ale juz zdrowy??
    bedzie maly Zosia samosia 🙂 eheh

Elu u nas 30 zl kosztuje 🤨 50 ta swiatloutrwaldzalna... wiec nie wiem co on jej tam robi ze az tyle u Was to kosztuje ☺️

U nas oki 🙂
    co najwazniejsze Marcel przeprosil sie z nocnikiem na dobre 😁 heheh zrobi kupe i wieje co sil 😁 hehe

Ale mialam sie pytac.. czy ta wysypka, to ile ona potrwa? bo wyglada strasznie to 🤨

a tak to oki 🙂