Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
mmmmmmmmmmmmmmmhhhh ☺️
Perełko 😘 😘 😘 😘 😘 Cytrynowe delicje!!! Pycha! Zdecydowanie jutro piekę więcej 🤪 Teraz piramidki poszły do pieca 😜
A zamiast aromatów,bo ich nie lubię do cytrynek dodałam otartą skórkę z pomarańcza. A do lukru też dodam skórkę z cytryny 🙂
Nie śmiejcie się , ale znalazłam przepis na wątróbkowe ciastka dla psów ☺️ I też upiekę dla wszystkich psiaków w rodzinie 😁 Glupia jestem hehehe 😜

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Eluś przepraszam że nie odpisałam ja dziś zarobiłam trzy ciasta i się już pieką 😜
  • Cieszę się że ci smakują ja robiłam podwójną porcję 😉 ja zawsze tak rozwałkuję na 1 cm lub pół heh powiedzmy nie lubię grubo 😜
  • Ide bo mi się przypalą 😘

• Mamusia
    No właśnie te porcje to malutkie. Następnym razem zrobię chyba poczwórną 😁 A powiedz mi jeszcze...Bo te piramidki po upieczeniu takie kruche i twarde troszkę są. Zmiękną one od tych powideł (dałam z węgierek powidła) ?
    Teraz piekę ciasteczka z wątroby dla psiurów 😁

• Mamusia
    Dobry 🙂
    zyje, padam i mam ochote na ciastka cytrynowe. Elka i Perla dawac po jednym. Tylko tych watrobowych to ja nie bardzo fefefe wariatka!
    Perelka tak w Anglii 🙂 a co do drugiego to teraz nie, bo ja musze miec pewna sytuacje, a mamy jaka mamy, musze miec zaplanowane no i teraz przez te klotnie to nie ma z kim heheh
    Kuba ma limo pod okiem 😞 Wczoraj pojemnikiem na klocki lego sobie kantem przylupal. Plakal w sumie chwile bo dalam mu zegarek, ktorym jest w tej chwili bardzo zaciekawiony, wiec uczymy sie godzin. A i musze sie pochwalic ze coraz ladniej idzie mu nauka alfabetu.Ma taka ksiazeczke na pierwszej stronie wypisany duzy alfabet i on uwielbia pokazywac mi literki a ja mam mowic smiesznym tonem co to za literka. I jak go pytam gdzie jest A to on tez smiesznym tonem pokazuje i mowi AAAAAAAAAA. Nie wszystkie pokaze ale ma wybrane. Wiec jestesmy na dobrej drodze.
    I wieczorami ucze go juz siku na nocnmik. Gania tylko w gatkach i kapciouchach. I wczoraj przez niecale 4 godziny nie zsikal sie. Dumna jestem z niego.Szkoda ze tylko wieczorem a moj w dzien tego nie robi 😞
    ~A dzis pojechalam na chwile do sklepu bo chcialam zakupy zrobic na allegro, ale nic nie znalazlam fajnego i taniego i kupilam mu kapciuchy fajne. Niewazne ze wczoraj bylam w Tesco i tez mu kapciuchy kupilam hehe. Jak je obsika beda na zmiane.
    Eloite fajnie, ze Ci sie tam poukladalo z egzaminami i ze imprezke zaliczylas. Tez bym chciala sie rozerwac.
    Domi Ty tez masz przerypane z ta praca na tak pozna godzine. I jak Kuby tez bym nie oddala na noc. Nie ma mowy.
    Kurde nawet nie macie pojecha jak bym takie ciastko zjadla 😞

A sie dzis dowiedzialam, ze prawdopodobnie mojego brat ze szwagierka i dziecmi sie tu ptrzeprowadza i do pracy, jakas beda szukac bo swoja firme zamykaja. Niedobrze sie dzieje w tej Polsce. Taka fajnie prosperujaca firme mieli.
    Ech...
    Nie mam nic na Mikolaja dla Kubusia, cos jutro wymysle, zreszta na szczescie on jeszcze nie bedzie kumal o co chodzi.
    Koncze juz prace za chwile wiec smigam do synuska sie pobawic.

• Mamusia
    Malpiszony ja tez chce ten przepis!!!
    Gdzie kolwiek 😁
    A nie co Wy sobie ukradkiem je podajecie... ja nie wiem ☺️ 🙃 🙃
    Ela watrobkowych nie ccem ale piesom pewnie bedzie bardzo smakowac 😉
    Musze Ci polecic film MARLEY I JA!
    BOSKI!!! pierwszy film na ktorym z czystym sumieniem przyznaje sie ze poryczalam sie na maksa 2 razy 😞
    O niesfornym labradorze ktory bardzo kochal swoja rodzine.
    I caly czas myslalam wczoraj o Was 🙂

No a jutro mikolajki, szykuje zaraz Marcelowi skarpete z "prezentami" tego misia, kupilam mu antyposlizgowe skarpetki, jakies czekoladki z szafy wyciagne owoce mu wsadze i juz 🙂
    I caly jutrzejszy dzien jest jego!
    Pierdole nie sprzatam, nie odbieram tel. nic.... bawimy sie i juz 😉
    Moze i nie wie o co chodzi ale bedzie szczesliwy 🙂

Acha no bylam u tego dr ... i mam "przemeczony kregoslup" 🤢
    a wiecie jak mi badala.... polozyla mnie na kozetce i podniosla nogi... i czy to boli 😲 😮 😮
    porabana.... i bez bolacych plecow by bolalo.
    Dala na przeswietlenie i tabsy przeciwbolowe... jak narazie nie dzialaja nic.

Iw no tu nie ejst kolorowo dla firm, musieli miec niezla konkurencje 🤨
    Dumna jestem z Kubulka tez baaardzo 🙂 oby szybciutko mowil 🙂 I bedzie madrala jak sie patrzy 🙂
    Ja dzis uczylam Marcela to dupa... zamiast mama to ŁAŁA 😮
    ale dobre i to 😁 heheh
    I sam nauczyl sie mowic mniam mniam na jedzenie 🙂

jest wogle ktoras????????/

• Mamusia
    hejka
    jak tam?mała już dziś dostała część mikołaja od dziadków i chrzestnych cała szczęśliwa i szalona grzebała w torbach 😁
    i mój z pracy przyniósł paczkę to też wariowała tyle tam tego było...mały urwis kochany...a jut my zabieramy ją do bajkolandi i 🙂

• Mamusia
    Ten ząb zaczął mi wychodzić jak pierwsze zęby Alka. I wtedy pomęczyłam się trzy noce, przebił mi się przez dziąsła ( w połowie) i był spokój. A teraz po iluś tam miesiącach aktywował się znowu.
    I normalnie czuję jak mi się dziąsło z drugiej strony rozchodzi.. 😞

No więc tak prześlę Wam jutro przepisy 🙂
  • Kur..... młoda znowu kaszle 😠 😠 🤢
  • Kasia współczuję jeja szkoda gadać o tych zębach 😘 😘
  • Eluś jasne że zmiękną temu je piokę dwa tygodnie przed świętami no niech będzie dwa i pół 😜 właśnie dziś smarowałam piramidki takimi powidłami a wiesz co zrobiłam robiłam rogaliki i nie chciało mi się już pieprzyć z tym to wziełam rozwałkowałam ciasto zrobiłam koło pociełam jak pizzę i dałam powidła zawinęłam i dałam piec wiesz jakie pycha to wyszło mmmm
  • Ten wiatr mnie dobije ja chce z Pawłem na spacer!!!
  • Życzę miłej nocki 😘

Musiałąm jeszcze napisać Ania Marcel poprostu boski jest w tym stroju 😘
  • powiedz mi na jaki wzrost kupujesz mu ciuchy bo widzę po łóżeczku że on długaśny jest 😲 😉

• Mamusia
    Dziekuje, stroj z netto... ogolnie beznadziejny z przodu za krotki, spodnie po polowy tylka;
    a material tez taki eh, ale tam na swieta ejszcze go ubierze to mozna potem wyrzucic 🙂
    A rozmiary roznie w sumie.
    niektore jeszcze na 74cm, niektore na 2 3 latka 🙃 Ale przewaznie na 80cm.
    Ale nie wydaje mi sie zeby byl jakis dlugi wlasnie 😜 tylko on tak nogi wystawia wszedzie 😜

My juz po rozpakowaniu skarpety 😁
    maly jak sie przebudzil i zobaczyl ja z lozka to taki zaciesz i gada i mi ja pokazuje 😜
    hehe Karol dal mu i wyciagali wszystko a ten tak sie cieszyl 😁; 😁 😁
    teraz bajke oglada 😉

No nic ja spadam 🙂
    adresy na poczte mile widziane
    DOMI
    IW
    KASIA 😁
    hehe

• Mamusia
    Ale cos nagrzebalam ostatnia str przekierunkowuje na YT na glowna str..... 😠
    A tylko link z piosenka wlaczylam 😞
    a mam jakis przepis na ciacha tez z YT 😞
    http://www.youtube.com/user/mojeciasto#p/u/44/gDt9VPCjkPc
    ciekawe czy sie doda moze tylko musi str pyknac dalej...

O.. ta piosenke dla duzych 🙂
    http://www.youtube.com/watch?v=2lxlPQi5KlI

I dla dzieci... 🙂
    http://www.youtube.com/watch?v=AKafhAZYIE4&feature=related

ZYCZYMY SLODKICH MIKOLAJEK 😘 😘
    [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/155/kimjestswmikolajskad662.jpg/][IMG]http://img155.imageshack.us/img155/9797/kimjestswmikolajskad662.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Nie wiem czy tamta str sie otworzy Wam wiec pisze jeszcze raz 😞
    Perelka stroj z netto ogolnie badziew ale nie wyglada az tak zle. Do pol pupu na spodnie a bluzka z przodu za krotka. jeszcze raz ubierze to tam srac 🙂
    yy..
    Rozmiar ma roznie, 74 cm jeszcze niektore, niektore na 2 3 latka, ale przewaznie na 80cm 🙂
    Ale on nie jejst taki dlugi wlasnie, tylko on tak girki wszedzie wystawia.

No my juz po rozpakowaniu skarpety, maly jak ja zobaczyl z lozka to tak sie cieszyl, pokazywal na nia i mi gadal, z karolem rozpakowali taka radoche mial 🙂
    Lece laski 😉
    milego dnia 😉

ACHA.. PRZEPRASZAM ZA TEN BALAGAN ZE STR Z YT 😞 😞NIE MAM POJECIA CZEMU TAK SIE ZROBILO 😞

• Mamusia
    hejka
    NO ANKA JAKA MILO TAK ŚWIĄTECZNIE Z RANA!
    my z Oliwką też życzymy wszystkim mamusiom i dzidziusiom miłych Mikołajek 😁

a my pomału szykujemy się do miasta....dziś muszę stawić się na Kuroniu...i zaś szara rzeczywistość 🤢
    ale co tam poszukamy przy okazji jakiegoś mikołaj ana mieście ...może uda nam się jakąś fotkę walnąć 😁
    do potem 😘

BYŁYŚCIE GRZECZNE JUŻ DO wAS BIEGNĘ 😉[url=[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/819/image002f.gif/][IMG]http://img819.imageshack.us/img819/6880/image002f.gif[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]]Tutaj podaj wyświetlaną nazwę linku...[/url]

eeee w miało być takie WAS ☺️
  • AAAAA a ja myślałam że on taki długi albo łóżeczko za wąskie 😜 my już kupujemy na 86 cm no i tak jak wy na 2-3 latka ale rzadko rozmiar 74 za mały już ma dawno 😉

NO TO UDANYCH MIKOŁAJKÓW !!! 🙂 🙂 🙂 🙂
    I buziaczki dla kochanych wrześniaczków:*
    Ja jade zaraz do pracy a po pracy na mikołaja do Bytomia z małym i Matim
    a póżniej do tesciów z życzeniami urodzinowymi ! 🙂)
    Młego dnia ! 😉

• Mamusia
    Mój Alek z ciuchów to nosi 86/92.

Wszystkim życzę miłego dnia, spędzonego na samych przyjemnościach 🤪

Ja sobie dziś młodego zostawiłam w domku, właśnie pożarliśmy śniadanie (bo rano pozwoliłam mu zjeść dwa duże pierniki to był syty 😉 ). Teraz pijemy sobie kawę inkę.
    Alek dzisiaj ma genialny humor, ciągle tańcuje. W południe przygotuję kilka arkuszy kolorowego papieru i sobie powycinamy jakieś świąteczne ozdoby 🙂

Przypominam, że dziś Kevin sam w domu o 20stej! 🤪