Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Za to u nas lepsza. W sumie nie ma czym się chwalić. Zwykłe, stare auto.

Dziewczyno ja to bym się cieszyła jakbym choćby malucha miała 😜
A tak.. z tych moich długów pewnie długo nie wyjdę, więc o prawo jazdy nawet nie mam co śnić 😉

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Więc....Mam autko 🤪 🤪 🤪 🤪
Takie stare, ale jedzie i będę teraz miała w dupie wszystkich których musiałam się prosić żeby mnie gdzieś zawieźli 🤪 🤪 🤪 🤪
http://otomoto.pl/skoda-felicia-ladne-autko-i-zadbane-1-3-mpi-C22233283.html

Eluś super!!!
Waże że jeździć będzie!!! 🙂

• Mamusia
no Elka gratuluję nowego nabytku! 🙂

a mnie h...strzela...dotarł kurier....mój odebrał paczkę i zamiast sprawdzić podpisał i nara typ pojechał...,a potem się okazało ,że słuchawki połamane w drobny mak...niby pisałam do nich i się wykłócałam..ale piszą,że mam im odesłać je i potem oddadzą kasę...jakoś w to nie wierzę...nie wiem co teraz ...porażka....miałam dobre przeczucie,że coś będzie nie tak,...a na mojego to mam takiego szała ,że brak słów idę z małą na spacer si przewietrzyć bo zbyt nerwowa jestem w domu... 😠

Wlka super ze masz autkon wazne ze jezdzi 🙂
Madzia Ty to masz z tym allegro 😁
Mnie wzywa sterta prania i ogarniecie kuchni po gotowaniu mojego męża 😉
właśnie wróciłam z pracy 🙂
ludzie są ok pracy troche wiecej niz w Bk 😉
jutro o 6 musze wyjechac 😜 Matko jak ja wstane kosmos 😁
Uciekam 😘

• Mamusia
brak mi słów na tą firmę...odeślę im to i podejrzewam będę miała ciąg dalszy z nimi problemów nie wierzę w zwrot kasy... 😠
QRKA....kurde...szkoda ,ze jakoś tak się poukładało...o reszcie nie wspomnę,czasem mam kontakt tylko z Agusią....szkoda..... 😞
a mi dziś normalnie rozsadza łeb....zatoki mi nawalają...jutro se połażę po mieście i podanie gdzieś zostawię może się gdzieś zaczepię... 🥴

• Mamusia
Hej, podczytywalam Was z tel. Teraz siedze u K na kompie chwle, a moj jutro po dzisiejszym VERYYY DUPA DAY ide zaniesc na gwarancje i tylko sie modle zeby dali mi zastepczy zasilacz.
🤨
U nas wichura ze balkonu zamknac nie moglam 🤔
MAly kochaniutki 🙂 🙂
Elus auto fajne, a ze stare czy cos wazne ze jezdzi 😉 wprawiaj sie kochana i wiesz.... I WAITING 😘 😘 😘
A na y Kasie troche sie zmieszalam ale mozna bylo sie tego spodziewac, jesli laski tu nie zagladaja to kontakt no sie urwal, a moze poprostu nie miala nr gg.... ☺️ bo na gg zagadalas no nie.. tak mi swita.

Madziula o paczce sie nie wypowiadam, za gladko poszlo chyba 🤔

Elus 😘 😘

nie ma zadnej to lece ☺️ 😘 😘 milego kochane
🙂

• Mamusia
Hej hol 😉
Widze ze Sioperka dalej walczysz z allegrowiczem? Nie odpuszczaj mendom 🙂
Ela gratuluje autka. Super! Ciesze sie bardzo. Teraz juz jak bede w PL-chociaz wracajac do poprzednich wydarzen to nie predko, to nie ma bata, jedziemy!!!!!
Anka ale mialam jazde przed chwila. Zagladam tu i czytam-nadrabiam. I jaka cholera? Patrze kuzwa czytam i z kazdym wersem coraz bardziej glupieje. I nie wiem o co chodzi, ze latasz i zalatwiasz papieery, kredyty itd na mieszkanie??? 😮 😮 😮 😮 😮 i coraz bardziej glupieje. Elka sie cieszy, ze Krystian przyjezdza i jeszcze bardziej glupieje. I sobie mysle, czemu u licha nie trzymasz porzadku w papierach i nie mozesz znalezc gwarancji na wozek bo Ci sie polamal-Ania oczywiscie. Bo przeciez swiezo kupiony, wiec o co chodzi? Patrze a mi strony przeskoczyly i czytam jakies stare wpisy, nie wiem czemu przeskoczylo, ale stwierdzilam ze zaplon mam niezly hehe

Kubusia mi sie dzisiaj udalo obciac. W wannie podczas kapieli. Zabawa w czesanie, ja on ja on itd potem dolaczylam nozyczki i to samo i potem po pare wloskow i opitolilam. Krzywo bo sie ruszal non stop. Nastepnym razem wyproboje tak z maszynka. ale moj stwierdzil ze wyglada super. I chodzil i sie zachwycal. A moi rodzice powiedzieli ze teraz to juz calkiem maly Cinek hehe

W pracy mam troche zapizdziej, jeszcze nie ruszylismy i tel sie urywaja. Coraz bardziej watpie w powodzenie 😞 w konc wyladuje na bruku 😞 poza tym ciagle pilnowac allegro w miedzyczasie, kupowac sprzedawac a teraz jeszcze ebay zaczelam wiec mam pelne rece roboty. Wieczorem padam jak kawka-a raczej w nocy jak skoncze robote, wiec wybaczcie moje cofanie sie w postach o kilka miesiecy 😞

hehe sioperka daj mi namiar na tego sprzedawce bo jak taka sierota to chetnie sobie zarobie jego kosztem hehe zartuje.

A odnosnie zebow to Kubie wyszly wlasnie dwa nastepne a 4 sa w drodze, juz przy brzegu prawie. I wiecie co, ze ja nawet teraz nie odczulam ze mu zeby ida.

A i zna;azlam sposob na to by nie bil. Troche drastyczny i serce mi sie kraja, ale dziala a to wazne bo ostatnio uderzyl mala Zosie tylko dlatego ze sie do mnie przytulila, wiec teraz juz leje kogo popadnie i za co mu sie podoba. A jak uderzyl to zaprowadzilam go do drugiego pokoju i zamknelam drzwi. stalam przy nich wiec mnie widzial przez szybke ale plakal strasznie ze go tam zostawilam. Wystarczyly razy gdzie tak zrobilam i mnie juz nie bije wcale, a jak ciocie chcial dzisiaj uderzyc to powiedzialam mu ze jesli uderzy to zaprowadze go do pokoju i zamkne i bedzie plakal. Rozumie skubaniec i odrazu przestal. Nie myslcie sobie ze jestem jakas rzezniczka czy cos tylko nie chce zeby lal kogo popadnie, szczegolnie niemowlaka bezbronnego, a probowalam juz chyba wszystkich metod i nic nie skutkowalo. Teraz wystarczy jak mu powiem spokojnie nawet nie stanowczo czy nie podnoszac glosy ze pojdzie do pokoju sam i bedzie plakal odrazu jest grzeczny.

Ech ide spac bo jutro znow ciezki dzien.
Buziaki 😘

• Mamusia
hejka
IWWKA na allegro firma adipol....wycyckaj oszustów ile się da heh 😜 😜 😜 😜

kurde ostatnio w ogóle nie mogę się z moim dogadać...wiecznie z pyska jadę na niego i na odwrót...o byle co się spieramy...nie wiem nerwowa jestem ostatnio,ale ten to urażony jak jakaś święta krowa jak coś głos lekko podniosę....
pan idealny się znalazł....paranoja... 🙃
do potem.. 😘