Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
No i chodzić za nimi no weź mi podaj piwo. Kochanieeee!!!! Gdzie położyłeś moją sukienkęęęęę??!?!?! Albo coś dzisiaj blado wyglądasz jakoś tak nieładnie. Albo może się pobzykamy???? Dobry koń itd.... 😁 😁 😁 😁 😁

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
jak tak się chwilę nad tym zastanowić to jakie te dziady są upierdliwe 🤢 🤢 🤢 🤢

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No są i to bardzo 🙂 A ja się przyznam , że już wiele nocy pod rząd śni mi się pewien facet. 😮 Że się w sobie zakochujemy, że on mnie pragnie, w ukryciu gdzieś się całujemy. I czuję si e wtedy tak jak już dawno przestałam się czuć przy Krystianie 😮 Masakra!!! Anka wiesz o kim mówię 😁

jeja Ela ty to masz sny 🤪
  • Aniu co do dzieciaków prawda to co napisałaś jest im w tedy wygodniej i nie wysilają się tyle żeby mówić wolą pokazać paluchem a ty dajesz i już maja z głowy a z gadaniem mają przestuj czasami więc tym się nie sugerować każde dziecko rozwija się inaczej nie zapominajmy o tym 😘

buuterfly napisał(a):
    No są i to bardzo 🙂 A ja się przyznam , że już wiele nocy pod rząd śni mi się pewien facet. 😮 Że się w sobie zakochujemy, że on mnie pragnie, w ukryciu gdzieś się całujemy. I czuję si e wtedy tak jak już dawno przestałam się czuć przy Krystianie 😮 Masakra!!! Anka wiesz o kim mówię 😁

Elka widze ze miewammy podobne sny 😁
    Mnie sie tez ostatnio takie rzeczy snią że łooo 🙂

• Mamusia
    Perełka ty mi o grzeszeniu nie mów...moja dieta podupadła totalnie... ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️
    a nawet jak bardziej uważałam na to co jej to waga stoi jak wryta nic nie drgnęło nawet...brak słów 😞 😞 😞 😞
    co do snów to mi co jakiś czas śni się moja miłość z liceum...Mateusz...mmmm jak se wspomnę to mi ciepło ...mega przystojniak...do dziś jak go gdzieś spotykam to cała w środku latam ...stara miłość...heh

no i te sny są takie,....,ze jak rano się budzę,a mój jest w domu to ...jest biedny hehe taką mam chcicę ahhaha 😜 😜 😜 😜 😜
    ☺️

• Mamusia
    Dosik napisał(a):
    buuterfly napisał(a):

Elka widze ze miewammy podobne sny 😁
    Mnie sie tez ostatnio takie rzeczy snią że łooo 🙂

heh wiem wiem..
    mam to samo..
    😁 tylko Domi my chyba mamy to samo a Elka troche inaczej:p eheheh
    wiem wiem z wywiadu srodowiskowego 😁 eheh

• Mamusia
    Kasiula jestes dzielna kobieta, poczatek moze bolec ale z czasem przestanie... 😘
    jak tak moge powiedziec, Wasza milosc czy znajomosc byla szybka szalona i namietna czego pamiatka jest Alek i on zawsze bedzie zyl w nim 😘

No ..
    a ja dzis rychlo rano posciele pralam, potem na targ po warzywka
    se stanik kupilam stokrote na balkon 😁
    bylismy na placu zabaw.... M caly czas w piaskownicy( a mamy wysokie murki) puki nei zaczail ze moze wychodzic hahaha sierotka mala 🙂
    dziwne te baby byly... nawet slowa nie nie dalo z nimi zamienc 🤢 nie lubie tak.
    No M pokiwal dizadkowi jak jechal pociagiem i padl jak mucha 🙂

• Mamusia
    Anka my też w piaskownicy dziś prawie godzinę siedziałyśmy...plac zabaw to jest raj dla Oliwki ...jak mi wyła jak musiałyśmy już iść ...dopiero w domu przestała...na szczęście mamy może 5 min drogi do domu...a tak to super się bawiła i po obiedzie znów pójdziemy ...lub może rowerkiem 🙂

patrzcie jak się nasze dzieciaki zgadały co do spania 🙂
  • Ja na pole powiesiłam pierzyny itd.... teraz siedzę piję zieloną herbatkę i czekam na starszaka 😉
  • Madzia TYTY nie wolno tak hmmm miałyśmy się wspierać no wiesz co jak tak możesz popuszczać i się poddawać yhhhh to normaalne że waga nie spada taki jak to zwią zastuj jest a potem dalej spada 😘 tylko właśnie w tym momencie nie wolno odpuszczać !!!!!!

sioperka22 napisał(a):
    ja jej też tłumaczyłam ,ze musimy iść spać itd...i ,ze wrócimy po obiedzie ,ale dupa ryk i koniec palcem pokazywała ,zechce wracać i nie dała sobie nic powiedzieć... 🤢
    uparta...
  • Hmmm po komuś to musi mieć 😜

• Mamusia
    Perelka napisał(a):
    patrzcie jak się nasze dzieciaki zgadały co do spania 🙂
  • Ja na pole powiesiłam pierzyny itd.... teraz siedzę piję zieloną herbatkę i czekam na starszaka 😉
  • Madzia TYTY nie wolno tak hmmm miałyśmy się wspierać no wiesz co jak tak możesz popuszczać i się poddawać yhhhh to normaalne że waga nie spada taki jak to zwią zastuj jest a potem dalej spada 😘 tylko właśnie w tym momencie nie wolno odpuszczać !!!!!!

tak tak!
    dzis bylo o tym w tvn rano.. kasia bosacka sie odchuda cwiczyla caly weekend i dieta konkretna.. i ani grama w dol.
    Ale moze wlasnie dojsc do takiego przestoju, ale objetosciowo spadasz... rozumiesz? 🙂
    A tez wiecej niz kg na tydzien to nie dobrze wiesz????/