Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Oj Elunia nie jak na szpilkach tylko w euforii i niecierpliwosci ze to juz kilka godzin do powrotu 😁
Domi... biedactwo 😘 odpoczywaj ... bo nam sie rozpakujesz jeszcze dzis 😘 ☺️
Qrka no wlasnie... ja myslallam ze jak sie robi rozwarcie to cos czuc.. jeszcze Domi mi pisala ze kosc ogonowa boli czy cos... i chyba sobie to do serca wzielam i jak tylko mnie cos tak strzyka to mi sie ryje w glowie ze rozwarcie sie robi 😜
Agunia... nie robie lewatywy bo sie boje ze nie zdaze i nie podadza mi lekow i malutki bedzie sie cierpial jak mu beda robic badania... ☺️

• Mamusia
Domi.. A bole krzyzowe tez masz??
Eloite moj tez swiruje ale rano potem tylko troszke i czasem pod koniec dnia mowie to chyba juz bo tak malo sie ruszal... a ten jak szalony wtedy zaczyna... 😮 heh a rozstepy juz mam nak okropne wkolo pepka ze mmmm 😞
I ten suwaczek to juz widze wszystkie przeraza...2 tyg i po zawodach... chyba ze maly nie bedzie chcial wyjsc .. 😮 😮 lepiej zeby chcial!! 😜
Aniu skarpeteczki boskie.... 😉

Elusia mail zapisany, ale aktualizacja tabelki po jakiś następnych danych, bo mi się nie chce tego obrabiać 🙂

Dosik współczuję 😞 jeszcze ten upał! ja nie daję rady, a bolą mnie tylko żebra i krocze...więc buziak na pocieszenie 😘

Aniu0303 super te skarpeteczki 🙂 ja CHYBA u mnie widziałam takie....ale tak jak eloite mam ich w trzy i trochę, więc już na ciuszki nie patrzę 🙂 a mam jedne takie które przy podbiciu skarpetki mają takiego motylka który jest grzechotką!! kupiłam w Rossmannie 🙂 polecam, bo fajna sprawa chyba będzie 😁

ech widzicie dziewczyny...na Anulce zaczyna się przygoda z czekaniem na ten 40tc 😞 wszystkie chcemy wcześniej, a się okaże że co druga z nas się przeterminuje 😞 oby nie!!!

• Mamusia
Hej co tam?
U mnie wsumie noc minela ok tylko raz wstalam na siku wjec nie nazekam wsumie ale mala z tego co zauwazylam okolo 22-24 strasznie mi naciska na szyjke i mam wtedy te klucia co strasznie bola.
Ale tak to pozatym wszystko ok.
Cos tam sie rano pokrecila i teraz juz przestala.