Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

mnie już meczą ;///
a o to zapytam koniecznie wprawdzie po tym borosalu juz się tak nie mecze ale i tak wolałby się tego pozbyc przed porodem
Kurdee żal mi ANulki naszej 😞
ale juz nie bawem bedzie miała to za sobą

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dosik nie tylko ty jedna, ale najgorsze jest to czekanie i obserwowanie, ja to teraz mam jakas obsesje , jak mi sie cos tam leje to lece odrazu do wc , odrazu sobie wkrecam ze moze to wody mi odchodza albo cos, a i tak to konczy sie na sluzie ;/
Kurcze trzeba przez to pieklo jakos przejsc, ale jak jej napisala ze BOLE ma straszne, wjec pewnie boli jak cholera, ale z tym rozwarciem roznie jest nawet w jedna godzine moze sie jej zrobic nagle 6 cm , nie ma reguly podobno tak normalnie powinno sie co godzine robic 1 cm

• Mamusia
Wiecie...Skończyłam sprzątać tak mniej więcej, najważniejsze pranie zrobione, a teraz gotuję sobie obiadek. Dla Krystusia też już mam uszykowany.Mam nadzieję, że już wyjechał z tego korka 🤨 Udało mi się dojść do Lidla i stwierdziłam , że strasznie fajnie jest na zewnątrz. Bo w domu to duszno 🤔 I mam jakieś straaaszne zachcianki 😮 Więc kupiłam batonika tofii, zapiekanki z szynką, wszystko co potrzebne do spaghetti, jogurty, lody, czekoladę z orzechami, mozarelle 😁 I owoce. Najchętniej wszystko bym odrazu zjadła 🤪

• Mamusia
Ja też już po lekarzu.
Miałam nadzieję, że naszej Ani coś już ruszyło.. Oby chociaż miała kogoś przy sobie..
Mój książę waży na 36tc- 2800
Wydawało mi się, że to niewiele, ale jak zobaczyłam wagę Nikoli to 😮
coś małe te nasze dzieciaki 😜

1 sms "nadal na porodowce karol tez, skurcze 90% bola okropnie, rozwarcie 2cm. wody leca ciaghle. wieczorem dostane kroplowke na przyspieszenie. dam znac po wszystkim"
2 sms "ale ja sie nie mecze. to tak trwa. a nie wody i pach bo one ciagle sie produkuja ( TEGO NIE ROZUMIEM, MARTA WYTŁUMACZ, MOZLIWE TO?? ) i ciekna. meczyc to to sie bede jak bede przec a teraz daje rade.
3 sms ' laska za sciany tez od rana i darła sie maksem 2 godziny i dopiero teraz wzieli ja na CC"

doszedł oczywiście 🙂
wiecie co...troche jestem sfrustrowana tym co oni tam Anulce robią, albo raczej czego nie robią! czemu jej wcześniej tej oksy nie dali??? biedna tam leży i czeka!! ja wiem że może jej inaczej czas płynie, ale ona przeżywa coś czego ja nie chce przeżyć! nie taki poród mam w głowie 😞 i chyba się muszę fest przestawić....te 4 godz to już minęły dawno co miała dostać antybiotyk! czemu jej nie wywołują!! czekają na rozwarcie?? jak to jest? 😠

no napisała że się nie męczy...więc nie wiem, ale wściekam się ze to tyle trwa, a na koniec nie daj Boże okażę się żę ją i tak wezmą na CC!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠 😠 😠

• Mamusia
Wody przestaja sie produkowac w 34 tygodniu (przed chwila sama to przeczytałam) moze schodza te z pozostalej czesci macicy, bo ich tak w sumie duzo jest, ale tego nie jestem w 100% pewna. Lece, bo mój z pracy wrócił, a ja siedziec nie moge, bo Mały mi tak uciska, że tylko dla pol lezaca daje rade byc:/