Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

No też od kogoś słyszałam Asiu że to jest bolesne 🥴
Jejciu tu juz sie wypakowywują a ja pamietam jak nie dawno byłyśmy w 20 tc i rozmawiałysmy jeszcze wtedy ze mae brzuszki i pierwsze ruchy 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

na szkole rodzenia powiedzieli zeby za zadne skarby nie ukladac sobie jak porod ma przebiegac bo pozniej jest blokada jak cos idzie inaczej niz sobie zaplanowalysmy.JA podchodze do tego tak co ma byc to bedzie ale po dzisejszym czytaniu nas co tu piszemy wizja 17 godzin mnie przeraza 🤢

• Mamusia
Agus ten epidrual musza ci podac w razie CC bo to masz znieczulenie od pasa w dol, no chyba ze jej podali jakis inny bo wiem ze jest tez taki co odrazu ma zadzialac w jakis przykrych przypadkach gdy np. dziecku cos sie dzieje.
Ale Marcelkowi sie nic nie dzialo wjec pewnie w kregoslup dostala zastrzyk.

• Mamusia
Jejku ja to pamietam jak bylam gdzies 5-6 miesiac co tutaj sie dzialo na tym forum nie raz takie jaja ze szok, i zadna z nas nie myslala o jakims porodzie.
A teraz to codziennie walkowanie jedno i wkolko porod, objawy co bedzie?? jak bedzie?? dlaczego???? a po co?? itp 😜 😜

Loli nie mam zielonego pojęcia...zobaczymy jak Anulka wyjdzie i zda nam relację, nie mogę się już tego doczekać 🙂

Dosik to nie jest taka prosta sprawa, często o tym rozmawialiśmy...przy akcji porodowej na pewno go nie będzie... a reszta wyjdzie w praniu 😞 może to nie będzie u mnie tak długo trwało...tak sobie marze!

No dokładnie teraz głónym tematem jest poród 😉
AGula oby nam wszytskim jakoś lżej to przyszło byśmy się nie meczyły 😞
a tymczasem lece posprzątac troche zjesc coś 😉 póżniej kąpiel 😁

• Mamusia
Tez sie dzis musze ogolic 😉 jakos robie to ostatnio co 2 dni bo boje sie ze mnie wkoncu zlapie i pojade do szpitala taka nieogolona.
A dowiedzialam sie ze podobno w Angli cie nie gola ani nie robia ci lewatywy wogule.
Ciekawe czy zeczywiscie tak jest we wszystkich szpitalach.

ooo Loli to super 🙂 to się nie gol 😜
ach, żeby tak zdążyć zrobić tą lewatywkę jeszcze w domu....albo może wprowadzę w życie mój plan sprzed paru tygodni i przetestuję ją? 🙂

jak ja się nie mogę doczekać jutrzejszej wizyty!!!! 🙂

ja sie dzis dowiedzalam ze w tym szpitalu co ja chce rodzic nie robia lewatywy 🤪
a co do golenia to moj mnie wczoraj ogolil ma chlopak juz wprawe nawet mu sie to podoba ze moze mi pomoc 😁

• Mamusia
jeszcze do was przyszlam bo jestem, przerazona, poszlam sobie do sypialni siadam na łożko a tu pajączysko zapierdziela po dywanie i mi pod łóżko, zlapalam za tel i dzwonie do mojego ale on za 20 min najwczesniej bedzie, a ostatnio jak widzialam pajaka to go tak pod fotelem zostawilam i pozniej siostrze kazalam sprawdzic czy jest i zabic to juz go nie było 😞 to pewnie ten sam, ile on mi siedzial w pokoju!!!!!!!!!!!!! tydzien! pewnie po mnie lazil w nocy, okropny byl... albo jest bo nie wiem czy nie zyje
zabralam sie sama za zabijanie, ubralam buciory izbroilam sie w mężowski but i poszlam, ale kurde co odsunelam lozko i go zobaczylam to uciekalam, i on tez zreszta.. chyba z 3 razy tam i z powrotem wersalka chodzila, dobrze ze nie urodzilam z tego bo to troche wyslilek byl.. zrzucilam na niego buta i tak lezy, idzcie któras sprawdzic czy go trafilam prosze.. bo ja tam nie wracam. najgorsze ze jak go nie trafilam to juz go nie znajde na pewno. i gdzie ja bede spac? a i tak musze zpobaczyc tego trupa bo nie uwierze januszowi, on i tak by powiedzial ze go zabilam nawet jak go tam nie bedzie. wiec czeka mnei jeszcze dzis identyfikacja zwłok!!

Agaa ja już wyveetowana 😜 tez już panikuję ze nie zdążę z tą depilacją, dlatego zrobiłam dziś pojutrze wizyta, a później zobaczymy 😜
i wiecie co 😞 zrobiły mi sie rozstępy na udach OMG paskudne!!!!
ja się nie nastawiam ani na źle ani na dobrze, bo później będzie panika tak jak mówi bobas, a z tym czasem do CC jest różnie, na pewno patrzą przede wszystkim na dziecko, bo jak już tętno leci to nie ma na co czekać, moją kuzynkę trzymali ponad 20 godzin a później CC 🤢

Aniaa BRAWO ZA PAJĄKA !!!!!!
dzwoniłam do tej mojej kuzynki właśnie ma do mnie przyjść w piątek i opowiedzieć co i jak - ona rodziła w lutym u nas w Łańcucie także napiszę Ci co i jak, ale wstępnie mówiła ze ona miała wszystko swoje czyli to co ja już spakowałam 😜

Ania Ty na pająka reagujesz jak ja na ćmę 🙂 i też póki zwłok nie znalazłam, to nie spałam w sypialni hehe 🙂

a ja jeszcze nie wyveetowana 🙂 ale już spadam z kompa i zabieram się za robotę 🙂

do jutra dziewczynki 😘