Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej Madzia 🙂 Co prawda z tego co widzę jesteś "młodsza stażem" jeśli chodzi o tygodnie ciąży 🙂, ale ja też mam skurcze od jakichś 2 tygodni, i to dosyć często. Podobno to tylko te przepowiadające. Póki co - jeszcze nie urodziłam 😉 Także jak widać od skurczów do porodu nie taka znowu bliska droga 😉 Nie martw się! A jak się w ogóle czujesz?? Maleństwo odwrócone? U mnie niestety nie, więc chyba szykuje się cesarka 😞

• Mamusia
laseczki ja tez dzis nie umiem sie polaczyc z brtzuszkiem non stop mnie wywala a jak juz wejde to na otworzenie okna do napisania posta czekam nie rzesadzajac 3,4 minuty 😠 😠 😠 poza tym od niocy meczy mnie straszliwa zgaga w sumie do teraz co zjem to po chwili az mnie rozsadza kurde po cholere wczoraj pisalam ze nigdy nie mialam takiej prawdziwej zgagi no to teraz mam ahh ten moj dlugi jezor 😠 aha i dzis mialam dwa takie minutowe skurcze w odstepie jakichs 10 minut no i czysci mnie dalej jak cholera a tak poza tym to jakos zyje moze wpadne pod wieczor jak ADMIN W KONCU COS ZROBI Z LASKI SWOJEJ 😠 😠 😠
Buzki kochane 😘 😘

• Mamusia
Cześć dziewuszki 🙂 :*
Boże, jak dawno mnie tu nie było.. Cały miesiąc nie miesliśmy internetu, dopiero w piątek nam założyli i tak siedziałam i nadrabiałam zaległości na brzuszku przez weekend..
Dario kochana trzymam gorąco kciuki za Was, aż się popłakałam jak czytałam Twoje posty.. Strasznie Wam współczuje i modle się za Bartusia :* będzie dobrze :*
U mnie wszystko w porządku jak narazie, tydzień temu byłam u lekarza, miałam robione ktg, żadnych skurczów a serduszko małej bije między 120 a 160 na minute więc wszystko ok 🙂 tylko trochę mała jest, bo w 31 tygodniu ważyła tylko 1400.. trochę mnie to martwi, ale za tydzień kolejna wizyta i zobaczymy czy troszkę się podtuczyła 🙂

heeej 😉 ja na dzisiaj po praktyce.. muszę skończyć pisać to wczorajsze sprawozdanie bo poddałam się wczoraj 😁
Pilar nie martw się - po prostu nie urodzisz giganta;p;p a tak swoją drogą to myślałam ostatnio, że się dawno nie odzywasz;p;p Wklejaj nam zdj brzucha 😁

• Mamusia
Hej Mamuśki!! Dziś zauważyłam u siebie wydzielinę z piersi 😞podejrzewam ze to siara). Jestem w 8 mies ciąży a raczej końcówka 8 🙂. Czy to normalne ze w tym okresie już wydziela się mleko z piersi? Dodam iż to moja pierwsza ciąża.Dzięki za odpowiedzi.

Gocha nie strasz bólami! Odpoczywaj dużo 😉
A mnie dzisiaj coś zaczęło "tam" kłóć.. jakby szyjka.. ale przy Kubie miałam tak samo - i jakoś mu się do wychodzenia nie zbierało więc się nie martwię.. jedynie przeszkadza mi bo to nieprzyjemne...

Pożyczyłam od ciotki gofrownicę 😁 i obżeram się właśnie;p;p

giaa1988 napisał(a):
gosiaczku ale masz zgrabny brzuszek! ja wygladam jak czołg 🙂
agaboh mi tez od 2 tygodni leci siara z piersi wiec pewnie to normalne 😉 mialam znajoma ktora miala juz od 20 tygodnia.
HEJ DZIEWCZYNKI 🙂 MI LECI SIARA Z PIERSI OD19 TYGODNIA 🙂)I TO NIE MAŁO 🙂)

• Mamusia
smacznego przeslij no gofra 😁 kurde młody dzisiaj jakis nadpobudliwy mnie ten brzuch rano tak bolał i etraz z nowu chłop mi sie pytał czy ma sie kłaśc spać czy dzisiaj jeszcze gdzies jedziemy wariat jeden 😜mam nadzieje ze przejdzie leze wyrku wiec odpoczywam a jutro musze w szkole wdrapac sie na 2 pietro bo Kamila klase przeniesli na 2 a tobołki mu musze zaniesc bo sam sie nie zabierze 😮 🤢

no chyba sobie kpisz? Przeciez nie jest malutki i swoje rzeczy mógłby wytachać i zrozumieć, że mama nie może...
A tak apropo bóli brzucha to mnie np. przy Kubie od 7 m-ca często pobolewał, czasem dość mocno i te kłucia w szyjce.. poza tym często miałam wrażenie, że się już przepycha a ten i tak przeleżał 10 dni za długo;p