Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja też myślę Beatka, że porządnie to każdą z nas wywali w trzecim trymestrze bo wtedy dzidzi nabiera najwięcej tkanki tłuszczowej 🙂 Poza tym wielkość brzuszka nie świadczy o tym, że dzidzia mała a ty jeszcze się pewnie tak nie męczysz a już na pewno nie czujesz się taka nadęta i wielka 🙂

• Mamusia
Taki brzuch miałam z synem w 29 tygodniu
[URL=http://img829.imageshack.us/i/img2714j.jpg/][IMG]http://img829.imageshack.us/img829/2895/img2714j.jpg[/IMG][/URL]

Potem powiększył swoje rozmiary kilkakrotnie 😉
A taki w 20 tygodniu wtedy i teraz
[URL=http://img340.imageshack.us/i/08022009e.jpg/][IMG]http://img340.imageshack.us/img340/707/08022009e.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
Rzeczywiście Beatka, że brzusio masz malutki ale jestem pewna, że nadrobisz wielkość raz dwa jeszcze trochę 🙂 No ale w poprzedniej ciąży w 29 tygodniu to był już ogromniasty ale nie miałaś chyba takiej typowej piłki tylko tak po boczkach też się rozlał jak u mnie 🙂

• Mamusia
Cos Ty , ten z 29 jest malutki, pod koniec był sporo większy. Tutaj nawet jeszcze mi nie cisnęło nic a kształt jednak piłka, taka podłużna ale piłka, był bardzo do przodu. Nie mogę znaleźć fotki tuż przed ale tam widac jaki był duży oj było tej wody bylo , cała spuchnięta byłam, rece, nogi , twarz wszędzie tej wody było ze hej.

• Mamusia
Oj tak widać bo cała jesteś zmieniona a tym bardziej na twarzy 🙂 Inne rysy, kolor i widać, że woda się zbierała ale i tak ślicznie 🙂 Każda ciężarna wygląda słodko. Nie lubię tylko jak chodzą po mieście takie przyszłe mamy z brzuchami odkrytymi jakby nie stać ich była na dłuższą bluzkę za 19 zł 🤨 Ja sama lubię brzuszek odkryć ale w domu wśród bliskich mi osób lub dobrych znajomych bo sami mnie proszą, żebym pokazała Bunia 😁

• Mamusia
Czułam się zmeczona i jeszcze to nadciśnienie, masakra, dzięki Bogu mąz ciągle powtarzam ze jestem piękna 🙂
Zgadzam się z Toba, sa pasy bardzo ładne które można dopasować do stroju to nie, brzuch na wierzch i idzie, po co to komu. Albo opalanie brzucha 😲 to juz paranoja totalna. Pamietam kiedys w Poznaniu widziałm babeczkę w zaawansowanej ciązy z brzuchem na wierzchu ale najbardziej przykuł moja uwage jej tatuaż który miała na brzuchu, był to kwiat czy krzew wielkich rozmiarów ze względu na brzuch 😁

• Mamusia
Ha ha ha no właśnie i takie kobiety robią z siebie pośmiewisko. A ciuchy nawet w Polsce nie są, aż tak drogie żeby nie stać było na bluzkę czy pas czy spodnie ciążowe nawet kogoś dość biednego. Ciąża to bardzo prywatna i intymna rzecz owszem każdy może chwalić brzuszek ale w bluzeczce 😁 No niedługo spać muszę iść bo rano pobutka, spacer z psem, odebrać paczki na poczcie i na USG 😁 😁 Już się doczekać nie mogę coś czuję, że nie zasnę z wrażenia 😁

• Mamusia
Hej dziewczyny 😁 Naoglądałam się Waszych ślicznych brzuszków i też sobie fotkę walnę i wstawię 🙂 jednak teraz z rana, to wiadomo, że będzie malutki 😉
Ada poleciała stać w kolejce, także jestem dziś pierwsza 😁 Trzymam kciuki za Wasze usg 😁 Ja u Kasi też obstawiam dziewczynkę 😁 A u Ady naprawdę ciężko mi powiedzieć. Beata jest naszą wróżką brzuszkową, a ja raczej obstawiam co mi się wydaje.

• Mamusia
Ale piękna z Was rodzinka 😁 A mała oczy ma taty, a reszta chyba do Ciebie podobna 🙂 Jak patrzę na Ciebie, to podobna do Ciebie, a jak na męża to wydaje mi się, że do niego 😉
Ja lecę do rodziców, bo do mamy przychodzi dzisiaj fryzjerka i mnie przy okazji podetnie, bo po ostatnim eksperymencie u uczących się fryzjerek mam okropne schody. Miłego dnia 😁 Do napisania.

• Mamusia
Hej Mamuśki 🙂 Ja jeszcze w domku 🙂 Mąż sam pojechał na pocztę po moje paczki z ciuszkami 😁 😁 A więc ja siedzę i wcinam dobre śniadanko bo położna uprzedziła, że to czekanie na wszystko może trochę potrwać 🙂 Już się nie mogę doczekać jak zobaczę Szkraba 😁 Nina zobaczymy co z Ciebie za wróżka 😁 😁 Brzuszki wydaje mi się, że Ninka mamy identyczne- kształt, wielkość. Ale bym się ucieszyła jak by była dziewczynka 😉 No ale chłopak to też super tylko będzie ważyć kilka gram więcej przez sprzęt między nogami hihihihi 😁 😁 Napiszę jak wrócę 😉

• Mamusia
Kuźwa, jak ja nieznosze gości, szczególnie takich !!! Wyżarli bez pytania produkty które były typowo dla nas bo akurat Piotrek nic innego nie zje, więc zostaliśmy bez śniadania !!! Kobieta w ciąży i ich starszy brat. Ja pierdziele, ja tak można ale opierdol dostali więc nastepny razem pomyślą.

• Mamusia
Mi też się wydaje, że z Kasią mamy podobne brzuchy, ale wróżka brzuszkowa (Beata) widzi różnicę 🙂
Chyba będę miała ciężkie dziecko, bo gdzie nie czytam to w 20 tygodniu powinno ważyć ok. 250 gram, a moje waży 335 gram 🙂 Może to te klejnoty takie ciężkie hahaha będzie wyposażony. Wczoraj ok. 21 tak mnie pokopał na dobranoc, a potem cisza, zasnął 🙂
Tak sobie pomyślałam, że fajnie będzie jak już będziemy takie grube i wielkie, a jak już urodzimy i będziemy się chwalić naszymi maluchami, to już w ogóle świetnie będzie 😁