Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Co do tortów, to mi sie przypomniało. Zamówiliśmy tort na roczek Maksia i słuchajcie, jedliśmy go tydzień !!! Przez tydzień czasu 5 osób nie było w stanie go zjeść. nie był duzy ale tak słodki ze szok. Lukrem był polany cały a warstwa lukry jakieś 3cm, pod tym krem i jakies ciasto, wszystko było tak potwornie slodkie ze szok. Ponoc w całym UK nie potrafia dobrych tortów robić. Nigdy więcej niz tutaj nie zamówię. Nie wart swoich pieniedzy.

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Ja go znalazłam jakiś czas temu ale zawsze jak byłam w centrum to był już zamknięty i myślałam, że to zwykły sklep z ciuszkami a wczoraj jak weszłam to patrze a tu lumpeks 🙃 Brałam co tylko mi się spodobało bo np. body na długi rękaw na Next-a kupiłam za 98 p. 😎 Teraz częściej tam zajrzę 😁 😁

Chyba wpadne do Ciebie na zakupy 😉

• Mamusia
Ja ciasta piekę odkąd skończyłam chyba z 12 lat 😉 Także mam już wprawę i niektóre ciasta to z głowy już piekę bo pamiętam przepis 😁 Lubię ciasta wszelkiego rodzaju, rogaliki, pączki itp. Ja kocham słodkie ale u mnie w domu wszyscy lubili a najbardziej mój Tatuś. Mama zawsze na niego krzyczała: ,, Mirek tylko nie zjedź całego ciasta na raz bo jutro mamy gości !,, to wstawał w nocy i zjadał z pół blachy na raz bo się nie mógł powstrzymać ha ha ha 🙂 Teraz nie mam za bardzo dla kogo piec bo mój Mariusz nie przepada za słodkim tylko pianki, galaretki i sernik na zimno a dla mnie to nie ciasto 🙂

• Mamusia
Zapraszam, zapraszam 😁 😁 Oj uwierzcie mi, że bardzo chętnie spotkałabym się z Wami wszystkimi na żywo !! Ale byśmy nawijały jak przekupki już to widzę ha ha ha 😁 😁 A tak poza tym to dostałam wezwanie do szpitala na spotkanie z położną na 20 września na 11:00 także już wrócę z Polski 🙂 Muszę iść do zwykłego lekarza żeby wystawił mi pozwolenie na lot samolotem 🤨 Mam nadzieje, że wypisze 🤔

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Zapraszam, zapraszam 😁 😁 Oj uwierzcie mi, że bardzo chętnie spotkałabym się z Wami wszystkimi na żywo !! Ale byśmy nawijały jak przekupki już to widzę ha ha ha 😁 😁 A tak poza tym to dostałam wezwanie do szpitala na spotkanie z położną na 20 września na 11:00 także już wrócę z Polski 🙂 Muszę iść do zwykłego lekarza żeby wystawił mi pozwolenie na lot samolotem 🤨 Mam nadzieje, że wypisze 🤔

Polozna wypisuje nie musisz isc do lekarza. Jak lecic i wracasz przed 26 tygodniem to wcale nie musisz.
Leciałam w 28 i wracałam 30 i nawet nikt się moim brzuchem nie zainteresował , fakt nie było go też za bardzo widac 🙂

• Mamusia
Wróciłam bardziej wnerwiona niz wychodziłam. W przychodzi kompy siadły i dopiero za 2 tygodnie moga przyjąc formularze zgłoszeniowe, więc będę jakieś 3 tygodnie w plecy z badaniami. Poza tym ten debil mnie wnerwił. Dupek jeden nawet prze mysl mu nie przeszło zeby mnie przeprosić, morde na mnie jeszcze śmie drzeć o to ze zostałam porzucona na pustkowiu, gnojek jeden. Jak ja go nie znoszę.

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
To widzę, że cały czas jest wojna o to samo. No ale się nie dziwię. Musi poznać i zrozumieć co zrobił źle. A, że jeszcze nie przeprosił to norma niestety. Mój nigdy nie przeprasza słownie. Kupuje jakiś prezent ale rzadko słyszę słowo: Przepraszam.

Jemu to przychodzi rutynowo, więc takie przepraszanie to moze se darować.

• Mamusia
Witam 🙂!Dawno mnie tu nie było ale tyle się działo...jeszcze przeprowadzka na głowie...masakra 😞już nie daję rady...ale co najważniejsze to byłam wczoraj u lekarza i w końcu mam dobre wyniki 🙃!!bardzo mnie to cieszy bo już myślałam że mi nic nie pomoże 😉!no i już wiemy że będziemy mieli córeczkę 🙃!A tak apropo to ile wasze dzieci ważą?bo moja córcia już 750 gram 🙂i tak się zastanawiam czy to dużo czy mało...i kurcze okropnie mnie zgaga męczy od wczoraj 🤢