Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Kropeczek napisał(a):
No zobaczymy mogę spodziewać się wszystkiego 🙂 Najgorzej to się boję że mi wody odejdą bo mam tą samą sytuacje co z Ewcią tylko ją przenosiłam 10 dni 🙂
Już wszystko mam tylko pochować do torby mam zamiar ze wszystkim uporać do niedzieli 🙂
Więc wybaczcie kochane moją nieobecność 😞 Ja o was pamiętam cały czas 😉

Ależ kochana, my o Tobie cały czas pamiętamy, a Twoja obecność zawsze jest usprawiedliwiona i wiemy, że w miarę możliwości starasz się zaglądać 🙂 Teraz dużo odpoczywaj i nie martw się na zapas! 🙂 Jesteśmy z Tobą 😉

P.S. Zmykam bo siostra wchodzi na kompa także zajrzę później. Buziaki mamuśki 😘 😉

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Martuska_D napisał(a):
Gosiu Ty masz na 20, ja na 18, Kasia na 19 i Nina 21 grudnia termin więc będziemy się razem ścigać haha 😁 W zasadzie mi się nie śpieszy szczególnie bo wolałabym zdążyć z przeprowadzką ale będzie jak być musi 😉

hehe a ja na 17 🙂, właśnie wyniki odebrałam, kazała mi tylko mocz zrobić, wszystko ok tylko szczawiany wapnia mam 30 a norma jest do 3, moja stara gin mówiła że to wina wody że za bogatą w minerały pije i nerki obciążone nie ze wszystkim dadzą radę, no i fakt piłam przez dłuższy czas wode źródlaną zamiast kranówki (u nas kranówka bardzo zmineralizowana i twarda,ale smaczna) i wszystko poznikało a teraz znowu jest, miałyście coś takiego??
a co do włosków i zgagi to mit, moja sąsiadka wogóle nie miała zgagi a mały ma tak bujną czuprynę że szok 🙂

• Mamusia
A ja już po wizycie u lekarza z mały na szczęście to tylko gardło i bez antybiotyku 🙂 brzucholek trochę odpuścił z tym twardnieniem, ale mała mało się rusza. Kurcze przypomniało mi się, że musze zrobić badania mocz, krew jutro, ale czwartek wolny, a ja mam wizytę w piątek o 7. 40 A wyniki o 11 i co ja mam teraz zrobić 🥴

• Mamusia
Ale naskrobałyście. Spojrzałam tylko pobieżnie o czym 😉 Ja byłam cały dzień z mężem na mieście 🙂 Zabrał mnie na pycha obiadek do restauracji a później na spacer 🙂 U mnie mróz jak cholera !! 😮 Boję się, że znów śnieg spadnie przy takim mrozie 😮 🙃 U mnie w mieście już czuć powoli Święta bo wszystko prawie przybrane tak jak co roku 🙂

kafinka napisał(a):
Kasiu możesz mi napisać jak Ty wklejasz fotkę? Ja cały czas próbuje, ale coś mi nie idzie 😞

W imageshacku wklejasz i link z tamtad 3 chyba no 🙂 wklejasz w profilu lub na poßcie

• Mamusia
http://imageshack.us/
Wchodzicie Dziewczyny na ten link
Klikacie na BROWSE i wybieracie zdjęcie dane zdjęcie z danego miejsca w komputerze
Następnie klikacie na : Prześlij teraz
Jak się zdjęcie załaduje pokaże się Wam a pod nim różne linki
Wybieracie link: Na forum. Zaznaczanie lewym przyciskiem później klikacie prawym i wybieracie opcję kopiuj
Skopiowany link Wklejacie tam gdzie piszecie odpowiedzi na forum 😁

• Mamusia
Marietta to co Ci podałam Kochana to byś musiała wklejać na każdy profil z osobna na jaki wchodzisz. Bo to jest link podany na wklejanie zdjęć w miejsce wypowiedzi. Jeśli chcesz zmieć awatar to zrób tak jak teraz podpowiedziałam Agnieszce 🙂
Olu kupiłam jej z Hipp-a herbatkę chyba ,,Mieszanka ziół,, i tam jest rumianek, anyż, koper włoski, melisa i jeszcze coś w jednej herbatce 🙂 Ale jeszcze kupię jej sam koper włoski 🙂

• Mamusia
Sama nie wiem jak to wytłumaczyc .... po lewej stroie pisze ciaza tydzien po tygodniu wybieram tydzien 23 ... i wszytkie mamusie wkleiły tam zdjecia swoich pociech... albo galeria ciazowa i tez kobitki maja zdjecia z brzuszkami 😞 trudna ta stronka .. 😞

• Mamusia
Marietta napisał(a):
Sama nie wiem jak to wytłumaczyc .... po lewej stroie pisze ciaza tydzien po tygodniu wybieram tydzien 23 ... i wszytkie mamusie wkleiły tam zdjecia swoich pociech... albo galeria ciazowa i tez kobitki maja zdjecia z brzuszkami 😞 trudna ta stronka .. 😞

A już wiem o co Ci chodzi 🙂 Kurcze sama nie wiem jak to zrobić bo chciałam powstawiać zdjęcia 🤨

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
czyściłam meble i teraz mam skurcze 😮

wes sie w garsc bo urodzisz pałko!!!
odpoczywac!!!!

ciekawe jak torbo jak wszystko wkoło mnie denerwuje,ja latam sprzątam a Oliwia w te miejsce bałagan robi!!!! chyba ją dziś wyniose z tąd! 🤢 😠

daj jej pobałaganic... troche balaganu ie zaszkodzi... 😜
a ty nogi do góry i dychaj powoli to przejdzie..