Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tak ja wiem ze Tomek oszaleje jak zobaczy taka kruszynke, bo zakochany to już w niej jest hahahaha. A dzieci też uwielbia i dzieci uwielbiają jego. Moja Paula lgnęła do niego od poczatku jak miś do miodu he he he he. I wiadomo że do swojego dziecka podchodzi sie inaczej, ma się wieksza odwagę 🙂

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Tak ja wiem ze Tomek oszaleje jak zobaczy taka kruszynke, bo zakochany to już w niej jest hahahaha. A dzieci też uwielbia i dzieci uwielbiają jego. Moja Paula lgnęła do niego od poczatku jak miś do miodu he he he he. I wiadomo że do swojego dziecka podchodzi sie inaczej, ma się wieksza odwagę 🙂

Gosia a ile Paula miała latek jak można zapytać gdy poznała Tomka?

Jak poznała Tomka to miała dwa latka, na początku się tylko przyjazniliśmy. A potem jak coś zaczęło iskrzyć to była szczęśliwa że bedzie miała tatusia , bo ona nawet nie pamieta ojca.

• Mamusia
Gosiu ja też nie pamiętam mojego taty ja miałam 2 latka a moja siostra roczek jak zginął w wypadku, do mojej mamy zaczął przyjeżdżać jego młodszy brat bo mama się bała być sama w domu no i teraz się śmieje, że przez nas zaostał na zawsze hehe bo zaczęłyśmy mówić do niego tato jak nas gdzieś zabierał bo inne dzieci miały tatusiów 🙂 no i ma z mama jeszcze jedną córke 🙂

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):

Gosia a ile Paula miała latek jak można zapytać gdy poznała Tomka?

Jak poznała Tomka to miała dwa latka, na początku się tylko przyjazniliśmy. A potem jak coś zaczęło iskrzyć to była szczęśliwa że bedzie miała tatusia , bo ona nawet nie pamieta ojca.

To fajnie 🙂 dobrze że była taka mała dzięki temu się bardziej zżyli ze sobą 🙂

Tak dzieki temu że ona była mała to od razu nawiazali świetny kontakt , bo myślę że gdyby była starsza to mogło by być inaczej. Ale udało się i do teraz świetnie się rozumieją 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
SylwiaC napisał(a):
Gosiu ja też nie pamiętam mojego taty ja miałam 2 latka a moja siostra roczek jak zginął w wypadku, do mojej mamy zaczął przyjeżdżać jego młodszy brat bo mama się bała być sama w domu no i teraz się śmieje, że przez nas zaostał na zawsze hehe bo zaczęłyśmy mówić do niego tato jak nas gdzieś zabierał bo inne dzieci miały tatusiów 🙂 no i ma z mama jeszcze jedną córke 🙂

He he he i z wujka zrobił się tata 🙂 🙂 🙂 To u nas z pana zrobił sie tata 🤪 Tylko że Paula mówi mu po imieniu 😉 Ale nie moge narzekać bo Tomek świetnie wszedł w role ojca dla Pauli.

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Sylwia to fajnie że Twój wuja stał się Twoim ojczymem 🙂 Gosia dobrze że się dogadują bo tak by mogło być nie miło...

Aguś gdyby sie nie dogadywali to niestety musiałabym zrezygnować z faceta bo dziecko jest dla mnie najwarzniejsze. Ale tak na szczęscie jest ok. bo myślę że nie lepszego faceta na swiecie od Tomka 😉

• Mamusia
Aduś napisał(a):
To się Oliwka ucieszy z króliczka,ale widzę,ze przyśpieszony Mikołaj 😁
Ja się położę,bo mi słabo,pewnie napisze jutro po lekarzu dopiero...albo z porodówki ha ha 🤪 😁

Miłego dnia

to ostatni post Ady z wczoraj wiec jednak dzis byla u lekarza

jupi pierwsza GRÓDNIÓWKA WYSTRZELIŁA 😁 napewno wsio bedzie dobrze mały zdrowy napewno bedzie i nie wierze żeby inaczej było boziu ja kolejna w kolejce pewnie mnie ktos jeszcze wyprzedzi ale wtedy to ja sie rozprawie z wami zobaczycie czekać na mnie wtedy wg kolejki bo jak nie to zobaczycie do PANI na skarge pójde i wam wpier 😁 😁 😁:

• Mamusia
ja już wróciłam z herbaty, normalnie miałam ochote zabrać tego maluszka ze sobą do domu, zanim moja Zośka się urodzi to chyba wieki miną, nastawiłam pranie, tzn jej rzeczy i teraz pasuje mi iśc w piecu rozpalić ale jak zaczne pilnować pieca to już siły na mycie mieć nie bede a co dopiero na krokiety, też wam tak ciężko po schodach łazić?? bo po poziomej nawierzchni chodze i nic a tylko wejde na półpiętro sapie jak lokomotywa

• Mamusia
Hej Mamuśki 🙂
No to się nam Ada posypała !! Oj mógł ten Sebastianek jeszcze poczekać, ale niecierpliwy 🙃 Ada przeczuwała, że tak będzie 🙂 Oby tylko wszystko było dobrze bo to jednak ledwo Ada zaczęła 37 tydzień, ale z tego co mówiła to Maluszek był już sporawy 🙂 Dziewczyny Was dzieciaczki kopią Was po żebrach a moja Alicja to ja nie wiem jaka Ona jest długa bo mimo, że jest głową do dołu to nogami i tak kopie mnie po prawym jajniku i po prawym boku brzucha 🙃 Ja też miałam super noc tylko raz wstałam siusiu 🙂 A dzisiaj czuję się super i muszę iść na zakupy 😁 Teraz ja robię paczkę mamie Świąteczną i powoli już wszystko kupuję 🙂