Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
kafinka napisał(a):
Hej 🙂wypisali mnie dzisiaj ze szpitala tak jak pisałam cisza tam na dole czasami coś zakuje, ale to wszystko. Usunęłam tego hemoroida w czwartek, a dopiero wczoraj się załatwiłam siedziałam 40 minut na kabelku i ryczałam z bólu, ale końcu wyszło i ulga niesamowita aha jeszcze mnie źle tam zszył ból nie do zniesienia, a w szpitalu mieli to w dupie, że mnie boli powiedziałam, że jeżeli zacznie się poród to ja nie rodzę, bo z bólu zemdleję.
Dziewczyny podajcie nr tel. będę puszczać wędki 🙂

888 858 612 puszczaj 😉

Gosia a ja myślałam, że do Ciebie to 0 700.... 😁 😁 😁 😁

Ha ha ha ha o 700 - sex przez telefon 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 Ale ten numer podaje tylko facetom na innych forach 😉

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aga2010 napisał(a):
hej, ja wpadłam na chwile, bo musze sie polozyc - znow sie nalaziłam...Agatka - głowa do góry, do Swiat jeszcze dlugo, to Zosia ma jeszcze duzo czasu! z facetami prosto nie jest...a gin - ja sie zgadzam z Gosia, ze faceci sa delikatniejsi (najczesciej), moj jak mnie bada to nie boli, a taka jedna to myslalam, ze mnie przebije 😞. Aga Kafinka - moze i lepiej, ze poczekasz jeszcze troszke, to Ci sie ta rana zagoi, wspolczuje, ale bedzie juz lepiej! Wy to chociaz jakies rozwarcie macie, a ja?? chyba nic, moze gin cos powie w czw. ciekawe czy moze nic sie nie dziac i tak nagle 🥴 😁 😁

Aga uwierz mi może tak nagle 😉 Jak teraz nic ci nie jest to mozesz miec niespodziankę 😉, Nagle cie złapie i do szpitala biegiem polecisz ha ha ha ha ha

• Mamusia
Lecę się położyć bo czuję jakiś niekomfortowy ból brzucha. Czop mi chyba odszedł bo miałam śluz z brązowym zabarwieniem ale nie jestem pewna czy to jest właśnie to. Tak czy owak jakby co to ja jeszcze nie chce rodzić 🤪 Do jutra dwupaki i te rozdwojone już 😁 😉

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Jestem tłuściochy 😁 a wy co jeszcze w dwu paku?? 🤪
Pigi 0700-... to przecież kierunkowy do ciebie 😁 🤪

No co Ty Aga 100 lat za murzynami jesteś , przeciez my wszystkie juz dawno rozpakowane jesteśmy ha ha ha ha

no widać tylko sadło wam zostało a może to wzdęcia?? 🤪

Sadło 😉 przecież zima jest i mrozy zapowiadają , trzeba się przygotowac na mrozne dni 🤪 🤪 🤪 🤪
A tak serio to ja juz mam dość 😞 boli mnie kregosłup, drętwieją mi dlonie bo Ola chyba na nerwy mi ucisaka, i dziś mam przez cały dzień skurcze, tylko rzadkie nie porodowe .

• Mamusia
Martuska_D napisał(a):
Lecę się położyć bo czuję jakiś niekomfortowy ból brzucha. Czop mi chyba odszedł bo miałam śluz z brązowym zabarwieniem ale nie jestem pewna czy to jest właśnie to. Tak czy owak jakby co to ja jeszcze nie chce rodzić 🤪 Do jutra dwupaki i te rozdwojone już 😁 😉

Oj Martuś moze nie bagatelizuj tego czopa, mi gin mówił że jak czop odejdzie to lada chwila nadejdzie ten czas 😉

• Mamusia
kafinka napisał(a):
Od jutra zaczynam odśnieżać zero oszczędzania może któraś chce skorzystać z moich usług 😁

Ja nie, dziękuje ,ja tez chce wygnać mała ze mnie ha ha ha ha . Wolę sama robić takie rzeczy (choć ja nie mam co odsnieżać ha ha ha ha ) Aga Ty juz bliziutko terminu jestes , nawet jak przenisisz to na świeta bedzie juz wszyscy razem. A ja na 22 termin i mogę po swietach dopiero urodzić 😠

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
kafinka napisał(a):
Od jutra zaczynam odśnieżać zero oszczędzania może któraś chce skorzystać z moich usług 😁

Ja nie, dziękuje ,ja tez chce wygnać mała ze mnie ha ha ha ha . Wolę sama robić takie rzeczy (choć ja nie mam co odsnieżać ha ha ha ha ) Aga Ty juz bliziutko terminu jestes , nawet jak przenisisz to na świeta bedzie juz wszyscy razem. A ja na 22 termin i mogę po swietach dopiero urodzić 😠

Mam nadzieję, że urodzę przed świętami 🙂małego urodziłam 2 tyg. po terminie 😮

• Mamusia
kafinka napisał(a):
Martuś czyżby godzina zero się zbliżała ???????????

No chyba po woli się zbliża ale najpierw Ty Aguś, Kropek i Agata w kolejce więc miejsca ustępuję i rodzę w terminie ha ha 🤪 Jeszcze 10 dni 🙂 Zajrzę może później albo jutro- dobranoc 😉

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Martuska_D napisał(a):

Oj Martuś moze nie bagatelizuj tego czopa, mi gin mówił że jak czop odejdzie to lada chwila nadejdzie ten czas 😉

Gosia mi po odejściu czop też odszedł grubo przed porodem,a koleżanka pojechała jak czop odszedł to powiedzieli że albo może w szpitalu leżeć i czekać na poród ale nie wiadomo kiedy się zacznie albo w domu...

To pwenie roznie bywa , jednej po odejsciu czopa poród zacznie sie zaraz a i drugiej za kilka , lub kilkanascie godzin. Mi kazal sie zgłosic jak czop odejdzie . Powiedział abym wzieła prysznic i pojechała

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
A gdzie sie podziewa nasz mis cycków????????????????????????
Kasia Pigi gdzie jestes ???????????

Ona jest moją Pigi i przychodzi na moje wezwanie 😁 musicie sami sobie świńke wychodować 😎 🤪

Ha ha ha ha to tresowana świnka jest 🤪 🤪 🤪 🤪
Też bym taką chciała mieć 😉

• Mamusia
Musze zmykać mieszkamy u teściów na dole, a Internet jest tylko w jadalni na piętrze, więc wiecie jak jest 🤢 Martuś jak bóle się pojawią to na porodówkę przynajmniej ja mam taki plan jechać z bólami, co 5, 10 minut, bo na pewno nie prędzej.Aga mini skończę u siebie i u sąsiadów to zajadę do ciebie 🤪 🤪 🤪
Spokojnej nocy 🙂

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Ale te dwupaki szybko chodzą spać 😁 Dobranoc Grubasy 😁 ja dziś posiedze pewnie bo mąż źle się czuje po tym jak grał do 2 w nocy 😮

Ha ha ha ha Agus ja ogólnie z kurami spać chodze 😉 😉 🤪 🤪 🤪
No to dobranoc 😉 😉 😉 🤪 do jutra .

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Pigi się melduje 😜
Kołyszę się na piłce a poza tym zrobiłam i rozwiesiłam pranie i wstawiłam jednak kapustę na gołąbki 😁 A tu Wszystkie spać poszły 🙃

Ooooooooooooooooooo jakie jaja Aga Ty masz rację - ona sie melduje na twoje zawołanie 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Martuś ja tez mam śluz z taką brudną krwią, albo samą brudną krew na zmiane, a czop niby już dawno odszedł, ale mi powiedziała że bede podkrwawiać teraz i że to normalne i mam się nie przejmować, i dostałam macmirol, ale dzisiaj na pewno go nie wezme, wogóle go niechce, mam nestatyne i chyba z niej skorzystam bo nie wiem czy któraś z was miała doczynienia z tymi globulkami macmirol, po tym się leje taka żółta maź że zwykłe podpaski raczej nie wystarczą trzeba dużooo legniny albo wkłady takie wielkie jak te poporodowe, masa, głowa mnie boli potwornie to chyba z tych nerwów, mam tego wszystkiego powyżej dziurek w nosie... 😞