Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Czyżby tu coś się działo?? 🙃 🙃 Nie wierzę 🤪 🤪 🙃 🙃

Nina wszystkie tu ściemniają a ty naprawde będziesz rodzić 😁

Ty jesteś czarownicą, także może i przepowiadasz przyszłość?? W końcu mój wymarzony termin jutro 😁
Kierownik wpadł i nagle jaka cisza, pewnie mnie nieźle jechałyście, ja nadrabiam dopiero i nieświadoma jestem.

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Bo jak Kota nie ma to Myszy harcują 😁 Kot czyli Kierownik, czyli Ja 😎 😎

JAKI KOT? JAKI KIEROWNIK? K U R A 🤪

Burek bo wylecisz i gnaty sobie połamiesz 😁 Kura nie Kura ale kierownik i dobrze sprawuje swój urząd 😁 🤪

NIE BURKUJ MI TU BO JA MAM DZISIAJ NASTRÓJ (G)BURKOWATY 🤪

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Czyżby tu coś się działo?? 🙃 🙃 Nie wierzę 🤪 🤪 🙃 🙃

Nina wszystkie tu ściemniają a ty naprawde będziesz rodzić 😁

Ty jesteś czarownicą, także może i przepowiadasz przyszłość?? W końcu mój wymarzony termin jutro 😁
Kierownik wpadł i nagle jaka cisza, pewnie mnie nieźle jechałyście, ja nadrabiam dopiero i nieświadoma jestem.

Ja jestem Dyrektorem nie czarownicą ani wróżką i wszystko mam za łapówki 😁 😎

CZyli jednak nie urodziłaś Mai?? miałąs surogatke której dałaś łapówke, a żeby nas oszukać wkładałaś poduszke pod bluzke, i teraz się chwalisz nienaganna figura i tym co możesz zjeść 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Ty kierownik nie sraj ogniem bo następnym razem ciocia klozetowa czyli JA nie wyczyści kibelka przed Twoim wejściem i będziesz sikać w zasranym kiblu !!!!!!!!!!!!!! I w dodatku papier zabiore !!!!!!! 😜 😜 😎

a po co kurze papier?? toż ona skrzydełkiem do kuperka nie sięgnie 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Ty kierownik nie sraj ogniem bo następnym razem ciocia klozetowa czyli JA nie wyczyści kibelka przed Twoim wejściem i będziesz sikać w zasranym kiblu !!!!!!!!!!!!!! I w dodatku papier zabiore !!!!!!! 😜 😜 😎

To podetrę się Twoimi włosami 😉 taką ładną masz fryzurkę 🙂

A Miniatura to przecież materialna dziwka...a łapówka to jej drugie imię... Przeciez ona mężowi to po wypłacie dała i z tego powodu Maja jest z nami. Może już nie pamiętacie?? 😮 🙃

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
kurcze dziewczyny głowe mi rozsadza, Mini rób coś niech już będzie po wszytkim, ja Ci też łapówke dam tylko weź zaplanuj i już 🤪

SAMA MUSISZ SOBIE RADZIĆ MINI TO NIE MAGIK 😜 PRZECZYŚCIĆ KANAŁY NA BŁYSK TAK JAK NA POCZĄTKU I GOTOWE 🤪

oj po tym dzisieszym badaniu to się dotknac tam nie dam 🤪
kurcze Zośke na tance wzieło, zaraz mi wyskoczy chyba spod cycek

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Agatka do terminu masz jeszcze 10 dni ale i tak czuje w kościach że szybciej odjedziesz 😁

no i moze bym te 10 dni przeżyła jakby nie choroba, ciagle sie dusze od kaszlu a ona mi zadnego leku nie dała, a ja nawet kaszlnać se porządnie nie moge bo mała tyłkiem na zebra i płuca uciska 😞

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
kurcze dziewczyny głowe mi rozsadza, Mini rób coś niech już będzie po wszytkim, ja Ci też łapówke dam tylko weź zaplanuj i już 🤪

SAMA MUSISZ SOBIE RADZIĆ MINI TO NIE MAGIK 😜 PRZECZYŚCIĆ KANAŁY NA BŁYSK TAK JAK NA POCZĄTKU I GOTOWE 🤪

To na cholere dupe zawracasz?? 😜 😠 wszystko za darmo chcecie?? wysiłku troche 😠 🤪

Mini w zeszłym tyg wieczorem non stop, a sokiem grejfrutowym to tyle że nie żygałam Ty mi tu nie wciskaj jakiejś ciemnoty tylko przyznaj się jaki skuteczny środek zażyłaś?? 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):

To na cholere dupe zawracasz?? 😜 😠 wszystko za darmo chcecie?? wysiłku troche 😠 🤪

Mini w zeszłym tyg wieczorem non stop, a sokiem grejfrutowym to tyle że nie żygałam Ty mi tu nie wciskaj jakiejś ciemnoty tylko przyznaj się jaki skuteczny środek zażyłaś?? 🤪 🤪 🤪

Najwidoczniej za słabo było 🤪

Ty to masz widze na każdą sytuację odpowiedź 🙂 Dobra ja ide spać bo głowe naprawde mi rozsadzi, moze jutro będzie lepiej
DOBRANOC