Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
To super, że Foczki nasze wracają 🙂 A jutro nasza Foka ma urodziny 😉 22 😁
Aga, jednak nie jesteś czarownicą, bo nie masz wózka 😜

Po tych zjebach co dostali to pewnie dziś dojdzie! 😠 😁

Mini weź się zlituj i Zośke mi pośpiesz tak jak kuriera 🤪

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
Kurde czekam na dostawe mandarynek, tylko to mi zostało, niedługo zostane sama na tym forum z moim brzuszkiem 😞

A zamówiłaś DHL 😁 jak tak to poczekasz długo 🤪 jaka ja jestem wkór...już bym mogła z małą wyskoczyć na dwór a tu nic 😠

nie, wzięłam opcje odbiór na miejscu, ale odberać się narazie nie da

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):

A co ja wróżka?? 😁 🤪

NIE, CZAROWNICA 🤪

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):

A co ja wróżka?? 😁 🤪

NIE, CZAROWNICA 🤪

Przy was to chyba wróżka 😁 Grubasy 😁 rozpakować się ale już!!! 🤪

to pomachaj różdzką

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Martuska_D napisał(a):
Lecę się wykąpać i zobaczymy co dalej. Pewnie zadzwonię do lekarza i się upewnię bo dostałam jeszcze jakiś plamień brązowych 🤔

Marta a jak skurcze?? czop może krwisty odejść na pare dni przed porodem,mi tak odszedł z Oliwką,ale jeśli masz skurcze to znaczy że już czas

Mam bóle podbrzusza jak na @ ale raczej nieregularne więc wydaje mi się, ze jeszcze czas 🙂 Ty to już weteranka jesteś i się znasz a ja mam taką niewiedzę w tym momencie, że masakra 🤔 Nie wiem czy to krwawienie było normalne i to plamienie dzisiaj... Ok nie zawracam głowy tylko idę kąpu kąpu 😉

• Mamusia
Martuska_D napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Martuska_D napisał(a):
Lecę się wykąpać i zobaczymy co dalej. Pewnie zadzwonię do lekarza i się upewnię bo dostałam jeszcze jakiś plamień brązowych 🤔

Marta a jak skurcze?? czop może krwisty odejść na pare dni przed porodem,mi tak odszedł z Oliwką,ale jeśli masz skurcze to znaczy że już czas

Mam bóle podbrzusza jak na @ ale raczej nieregularne więc wydaje mi się, ze jeszcze czas 🙂 Ty to już weteranka jesteś i się znasz a ja mam taką niewiedzę w tym momencie, że masakra 🤔 Nie wiem czy to krwawienie było normalne i to plamienie dzisiaj... Ok nie zawracam głowy tylko idę kąpu kąpu 😉

Marta jest nowoczesna i rodzi w wannie 😁

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Martuska_D napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Martuska_D napisał(a):

Marta jest nowoczesna i rodzi w wannie 😁

Ha ha ha omal z fotela nie spadłam 🤪 😁 😁 😁

• Mamusia
Widzisz Czarownico ... 😉 Tobie to zawsze jest z górki 😉 A ja wklejam zdjęcie mojej piłki, bo mi się nudzi 😉
[URL=http://img163.imageshack.us/i/listopad0450.jpg/][IMG]http://img163.imageshack.us/img163/1609/listopad0450.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Witam!

Sprzedam pajaca świątecznego! 🙂

http://allegro.pl/na-swieta-swiateczny-pajac-pajacyk-gratis-bcm-i1358000890.html

pake dla dziewczynki http://allegro.pl/bcm-super-dla-dziewczynki-24szt-oryginalne-i1354363575.html

i pake dla chlopaka praktycznie nowa bo mam coreczke 🙂 http://allegro.pl/bcm-paka-dla-chlopaka-26-szt-oryginalne-i1344596272.html

w razie pytan zapraszam na gg! jesli ktos zdecyduje sie na kupno prosze dac mi znac ze z brzuszka to dorzuce jakis gratis 🙂

gg 20749246

• Mamusia
Kasia w takiej pozycji możesz dzidzię trzymać w foteliku samochodowym a krzesełko do karmienia to ci się przyda ok 6 miesiąca dopiero...
Moja ciotka ordynatorka dziecięca powiedziała żeby niemowlaki jak najmniej trzymać w takiej pozycji lepiej kłaść na brzuszek lub niech leży na pleckach.

• Mamusia
Kropeczek napisał(a):
Kasia w takiej pozycji możesz dzidzię trzymać w foteliku samochodowym a krzesełko do karmienia to ci się przyda ok 6 miesiąca dopiero...
Moja ciotka ordynatorka dziecięca powiedziała żeby niemowlaki jak najmniej trzymać w takiej pozycji lepiej kłaść na brzuszek lub niech leży na pleckach.

a czytalas to co jest pod spodem? widzialas wszystkie zdjecia? to krzeselko jest akurat od urodzenia - jest to taki lezaczek, tylko na wysokosci, a nie przy samej podlodze.